Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

)Neata si de la noi, eu nu cu cafea, mi-am facut un ceai pt stimularea lactatiei. Nu d ealta, dar fiu-miu nu s emai trezeste noaptea si ma dispera asta. Mi-e teama ca dc il las atitea ore incep sa pierd laptele. Asa ca il scol eu si-i bag tzatza in gura, trage el, dar nu stiu dc goleste, aia e...Mincare visez si eu la greu...de fapttot asa, nu mincare ci dulce..O fi intr-adevar d ela glicemie, eu o am mica de cind ma stiu..adica MICA 60-61 cam asa..
Ylari, sa-ti fie de bine noul carut,iti spun de pe acum.Plimbari frumoase cu el, si neaparat una in Moghioros(cind stai la soacra, ca sa nu te enervezi prea mult cu ea, nu de alta
Adriana, Daria, Ylari,Alina_anto

Astept sa vina Ciprian de la piata..Nu pentru ca vreau sa ma apuc de ciorba...nu, dar imi aduce Galactogilul

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah..am uitat..ieri Mateiut a supt sucul dintr-o bucatica de pepene rosu..Nu stiu dc am facut bine, dar prea se uita in gura mea. fetele, nu exagerez e pofticios teribil, se uita cu repros daca maninc in fata lui Cind i-am dat a fost in culmea fericirii, imi zimbea de numa..Seamana cu ma-sa hihi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ah..am uitat..ieri Mateiut a supt sucul dintr-o bucatica de pepene rosu..Nu stiu dc am facut bine, dar prea se uita in gura mea. fetele, nu exagerez e pofticios teribil, se uita cu repros daca maninc in fata lui Cind i-am dat a fost in culmea fericirii, imi zimbea de numa..Seamana cu ma-sa hihi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Si Eva mea se uita in gura omului, zilele trecute m-am intors cu spatele la ea (mancam pufuleti) si avea o fatza...
Cand beau apa e taaaaare nedumerita, se gandeste probabil "moaaamaa, catamai biberonul are mamiiii...."

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

cica primul semn ca bebe incepe sa se pregateasca pt diversificare: ii e pofta de ce mananca parintii. Adica ii apare reflexul de salivat, la mirosuri etc.

ylari, si la mine o fo cu scandal, pana s-a trezit tati cu mine venit acasa ... tunsa. Dar de 3-4 zile a inceput sa cada... cu pumnul. Si tot trebuia sa dau jos ce a fo candva blond, cu pudra decoloranta, si o forma pt botez...si acu .. is scurt tunsa, cum nu am fo de.... la 12 ani.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

cica primul semn ca bebe incepe sa se pregateasca pt diversificare: ii e pofta de ce mananca parintii. Adica ii apare reflexul de salivat, la mirosuri etc.

ylari, si la mine o fo cu scandal, pana s-a trezit tati cu mine venit acasa ... tunsa. Dar de 3-4 zile a inceput sa cada... cu pumnul. Si tot trebuia sa dau jos ce a fo candva blond, cu pudra decoloranta, si o forma pt botez...si acu .. is scurt tunsa, cum nu am fo de.... la 12 ani.

povestea nashterii

Poze, poze, poze!!!!!! Vrem sa tragem cu oki la cleo cea tunsa!!! Mara ce a zis cand te-a vazut? Pe mine m-a studiat Eva o vreme dupa ce m-am blonzit... I se parea ei ceva suspect!

Uooof, cleo, nu ma mai invatza si tu mai razvratita decat sunt, ca mai am un pic si il bat si pe socramiu, zilele astea am fost pachet de nervi, nu stiu de ce... Daca as mai veni si tunsa........ Eu de la 12 ani n-am mai avut parul asa lung. Eu abia am asteptat sa nasc sa ma fac blonda iar!!!! De ce ai tuns blondul?

Fiicamea se amuza la ea in patutz pe burtica.

YLARI

Mergi la inceput

Vai fetelor ce fericita sunt! Sa traiasca era interetului!!!! Cei de la chicco au magazin virtual si comenzile sosesc in 24 ore!!!!! Yupiiiiiiiiiii....

Aoleu, cleo, pofticioasa asta a mea mica inseamna ca e gata de diversificare??????? Eu inca nu sunt pregatita... Doamne ma uit in fiecare zi la ea ce frumoasa si mare se face, parca acum era o mana de om la maternitate si eu cu durerile mele de cap provocate de rahie ma intrebam daca voi fi in stare sa o alaptez, sa o schimb de kk, sa o imbrac... Dar cand s-o duce la gradi, sau la scoala, atunci cum mi s-o mai parea????

Apropo de dureri de cap, iar ma chinuie una... Ce naiba, cand m-or lasa si pe mine, m-am saturat!!!! Totusi, la urmatoarea ceza tot rahie vreau. Cel putin cateva ore dupa nu simt nimic incepe greul de a doua zi. Ziceti ca sunt nebuna, iar m-am apucat sa vorbesc de bebe 2. Am zis ca mai astept!!!! Tre' s-avem casa noastra intai!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata fetelor, scriu rpd ca merg sa-i dau lui Vladut portocalita care e masa lui preferata. La fel si el, adora orice gust nou, i-am dat piersicuta sa o linga cu limbuta intr-o zi, era in transa de fericit. Apoi i-am dat strugurel si tot asa. Nu a inghitit nimic, doar a supt la ele.

Simo, e foarte frumoasa rochita si-ti vine exceptional. O sa fii o nasica de nota 20!!!

A-propos de cazut parul, mie imi cade in disperare de vreo doua saptamani, cel mai mult ma enervez cand gasesc firul de par in jurul gatului lui bb sau pe langa gurita lui, mor. Asa ca....si eu care de vreo 15 ani nu mi-am schimbat tunsoarea, am sa trec la fapte saptamana viitoare pt ca a inceput sa mi se vada chelia pe alocuri. Sper macar ca dintii sa ramana pe loc.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

"neata fetelor, scriu rpd ca merg sa-i dau lui Vladut portocalita care e masa lui preferata. La fel si el, adora orice gust nou, i-am dat piersicuta sa o linga cu limbuta intr-o zi, era in transa de fericit. Apoi i-am dat strugurel si tot asa. Nu a inghitit nimic, doar a supt la ele.

Simo, e foarte frumoasa rochita si-ti vine exceptional. O sa fii o nasica de nota 20!!!

A-propos de cazut parul, mie imi cade in disperare de vreo doua saptamani, cel mai mult ma enervez cand gasesc firul de par in jurul gatului lui bb sau pe langa gurita lui, mor. Asa ca....si eu care de vreo 15 ani nu mi-am schimbat tunsoarea, am sa trec la fapte saptamana viitoare pt ca a inceput sa mi se vada chelia pe alocuri. Sper macar ca dintii sa ramana pe loc.

din cauza de cadere de par m-am tuns.... i-aka asha! - si rochitsa noua.... in poze imi sug burta...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Si eu m-am tuns de o saptamana, imi erau asa de roase varfurile... si crescut si nevopsit, arata oribil; si eu l-am scurtat la jumate din lungime :)
Victoria papa bine, nu are rabdare, tre' sa ma grabesc cu lingurita; ieri i-a facut un scandal lu' tati... ca nu se grabea, o facea sa astepte.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Imi place cum te-ai tuns, Cleo, iti sta f bine si oricum schimbarea nu e prea mare. LA mine va si shoc probabil pt ca va trebui sa-l tund scurt de tot. Si rochita e frumoasa, s-o porti sanatoasa.

Mergi la inceput