Cafea cu aroma de femei *90

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ramy,sa nu ne parasesti!
Dodo,putina cafea nu cred ca-ti face rau...Eu am baut toata sarcina...
Iuliana,numai bine!
Principeso,tot glumeata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neata gagici!

iuliana bine ai revenit.
ce face printesa ta ?

Dodica ,daca poti sa suporti cafeaua e bine sa bei,mai ales ca ai tensiune joasa.

fetelor ma duc sa votez lighienele voastre.

lali,poate ca josepha ta a facut depresie ca ai plecat fara ea in concediu.
iahim ia da o mana de ajutor ..asa ca intre amice.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

hello gagici.
multumesc ca m-ati adaugat si pe mine pe lista :P
eu sunt bine , mersi .. am terminat cu facultatea , am luat licenta si ma pregatesc de masterat acusica ... intre timp m-am distrat ca de... nu degeaba stam pe litoral , vara fiind ... tineri suntem... griji n-avem ...
m-am apucat si de scoala pt motocicleta ... si tre sa ma apuc de invatat sa ma duc la examen , da` mi-e o leneeeeeee de ma doareeeeee...
pe motan nu-l mai bag la votat ca n-are rost daca voteaza aia de nush cate ori pe zi...
o vin mai des pe la cafenea ca mi-a plecat gagicu in voiaj si o sa am timp sa va vizitez.
v-am pupat si s-aveti un weekend cat mai placut si sa nu
muriti de cald ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Dodo si eu am avut tensiunea scazuta toata sarcina si aveam niste dureri oribile de cap si doctora mea mi-a recomandat sa bea cate o cescuta de cafea ca nu pot sa stau asa mai rau imi fac asa decat daca beau putina cafea si consumam putin de frica durerilor de cap.Aveam migrene de nu puteam sa imi tin capul in nici un fel,asa k dai bataie ca putina cafea nu are cu ce sa afecteze.Cand faci exces atunci este nasol.

Pitica mea este bine slava Domnului.Stam prost cu greutatea rau de tot(are 9 kg si un pic si imi este tare rusine sa spu asta).Doarme o singura data pe zi,si in rest de dimineata pana seara alearga in continuu, cum se trezeste e pe pas de plecare afara in permanenta.Ne usuca de enrgie pe toti.Probabil din cauza asta nu i-a in greutate,de mancat mananca ok,nu pot sa zic ca rupe in doua(are 5 mese pe zi),bolnava nu este,bibilica ii merge,deja discutam,ne intelegem.Nu stiu ce sa va mai zic.Pe mamaie cand vrea sa o jigneasca o face baba,asta ca sa vedeti ce are in cap,arata limba.Nu poti sa faci nici o greseala sau sa vb ceva anapoda fata de ea ca in urmatoarea clipa te imita.

V-am facut capul calendar cu pitica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna cafengitzelor ,

Cu Bogdi beam o ceasca de cafea zilnic si nu are nimic,dar cu BB2am stat fara pana aziCand va scriu cu ceasca in fata,vai si-i ataaaaat de buna.

Bogdi stie doar ca mami are un bebe in burtica dar nu stie inca ce inseamna asta,o sa-i spun treptat sa nu se considere dat la o parte ci dimpotriva sa fie ceea ce va fi de fapt fratele mai mare in care mama are incredere.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Buna dimineata!Poftiti la cafea!

Iuliana,cati ani are fetita ta?Probabil consuma mai mult decat mananca!

Dodo,te astept in fiecare dimineata la cafea!Cum te simti?

pentru fiecare cafengioaica!

Mergi la inceput

Iahim multam de intrebare.Ma simt ok,daca nu bag nimic in gura inainte sa ma dau jos din pat am greturi,daca apuc sa "mestec" doi -trei biscuiti e totul perfect.Singura schimbare majora e ca mi-e somn iar cand ma apuca daca sunt pe pat,canapea ,fotoliu adorm instantaneu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo,odihneste-te cat poti de mult!Perioda sarcinii este minunata daca nu ai probleme!Eu nu am avut greturi si am mancat ca un lup.Secretul:am o rinita veche si nu mai am miros de foarte mult timp.Lucrul asta m-a avantajat in sarcina,nu am dat cu nasul de mirosuri si atunci am mancat!Barbatu-miu a suferit de foama 9 luni!Mancam dublu si cand venea de la servici nu mai gasea aproape nimic de mancare!!!!

Mergi la inceput

fetelor,nici una pe aici?Haideti,ca este o caldura afara si tare m-as racori in cafenea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iahim

fetelor,nici una pe aici?Haideti,ca este o caldura afara si tare m-as racori in cafenea!

Ce faci?Dar puiul tau de om?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput