Cafea cu aroma de femei *90

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Asteptam peripetii de la mutat. Sa-ti fie de bine in casa noua, Maru si sa ai parte numai de bucurii.
Principe, Maru... nu de bb 2... ci disconfortul.. era asa bine fara.

BB 2 ... mai vedem.

Unde va petreceti sau ati petrecut concediul? Ce locatie v-a mers la suflet? Cu ce agentie?
Tot incerc sa ma documentez ... dar pina acum ce m-a incintat pe mine nu prea l-a incintat pe tati si invers... asa ca mai cautam. Mai ales ca nu vreau decit citeva zile. (sper sa ne induram sa plecam fara giza.)

Va pupam si asteptam idei.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Edit: uitasem sa precizez ca vom avea citeva zile la sf de noiembr sau inceput de dec. Si speram sa ne induram sa plecam fara giza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna dimineata! va poftesc la o ceasca cu inka!

Marule, zau asa...inteleg ca functioneaza bine protectia animalelor, dar pana a fi colocatari....

Inuta, daca vb de inceputul lui decembrie, atunci eu zic ca-i musai sa va indreptati spre munte; iar ca locatie trebuie sa fie ceva pe-aproape daca aveti numai cateva zile de conced....

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-roski" target="_blank">ROSKI?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

'neata,fetili?Azi am taraboi in casa;a venit o ekipa sa ne skimbe usile,ca,deh,ne-a mancat in si ne-am luat altele.
Marule,pt. noi suna pitoresc sa vezi atatea animalute pe sosea sau in curte,cum e la voi.Adevarul e ca noi,oamenii am cam invadat habitatul lor asa ca acum...coabitati.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata fetele,
Dau si eu o cu si fara cofeina.

Ina - Daca vrei sa-ti iei cateva zile in toamna sa te odihnesti, iti recomand Hanul Dracul Danes din Sighisoara. Vezi ca au site www.dracul.ro. Eu personal nu am fost, planificam o escapada in viitorul apropiat, dar prietenii care au fost mi l-au recomandat cu caldura.
Aveti un baietel superb. Sa va traiasca.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Spre munte inclinam si noi... dar mai degraba spre un all inclusive si nu in tara... e mai convenabil uneori in afara tarii.
Dar suna f bine si recomandarea lui Maadi.
Daca am stii ce vrem am lua mai usor decizia, dar nici noi nu ne hotarim si nici data exacta nu os tiu inca.

Multumim ptr complimente. Ca fiecare cioara ... puiul meu imi pare cel mai cel.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ina,dadeau ieri la stiri ca la Albena,bulgarii ofera all inclusive la 300 euro/pers.,adica mult mai putin decat la noi la mare acum.Asta daca vrei sa mergi la bulgari.desi cred ca la greci ar fi mai fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Waw ce imbulzeala pe aici...

Am schimbat semnatura

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

sa-ti fie cu noroc semnatura, Dodic!
de cand calculzi varsta? de la prima zi a ultimului CM?
mai ai simptome? ca eu n-am nic...

please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

sa-ti fie cu noroc semnatura, Dodic!
de cand calculzi varsta? de la prima zi a ultimului CM?
mai ai simptome? ca eu n-am nic...

please!
ALICe
eu

Da mai am greturi de dimineata dar destul de usoare,pot manca tot ce vad.
Cat despre calcul nu ma pricep sa-ti explic dar gasesti pe la odisee in 40 de saptamani pe prima pagina detalii,formule de calcul.DPN:mi l-a spus medicul de familie si a coincis cu ce srie la odisee.Pentru semnatura iti cere data ultimului CM si asa-i setat programul iti spune el in cat esti.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna dimineata dragele mele,
da, sincer e de preferat sa vezi un iepure taindu-ti calea de prin vreun tufis de cat ditamai namila de caine vagabond
a, si amenda de fiecare rata sau gasca salbatica ucisa cu buna stiinta e 1000 de dolari, plus criminal record, so...stam departe de vanatoarea de rate in oras

alta chestie: aici spatiul verde este la putere, si e un lucru tare bun, ca nu se face atat praf, se mentine o calitate a aerului decenta. E interzis folosirea pesticidelor. Cu ce ingrasamant se trateaza spatiul verde? cu o solutie de gainat de pui, stropita din elicopter peste toata regiunea. Stii cum puti daca din nefericire ai calcat pe iarba in dimineata aia? cumplit. Eu mi-am dat seful afara din birou cand a venit intr-o dimineata duhnind a balegar

veste buna: am gasit aparatul de fotografiat, diseara fac poze si le pun in album. O sa va cer sa ignorati eventuala dezordine...
inca nu suunt toate la locul lor

vineri la pranz trebuie sa fiu la Toronto, nimic complicat de altfel, dar cei de la Greyhound au hotarat sa o puna de o greva, incepand de joi noaptea! (Greyhound= autocare)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput