Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)
Raspunsuri - Pagina 4
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirona din pacate la Timisoara nu au ajuns magarii cu comenzile din data de 17. mai asteptam - mai asteptam - poate maine Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006 |
Au aparut intai in Bucuresti.Trebuie sa apara pana la sfarsitul saptamanii si in restul tarii
Viairo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Cum sa le ambalez, ca trebuiau sa vina intr-un sac de ala cu fermoar si pe umeras si m-am mai si apucat sa le zic de "forma de prezentare"... Ei, m-am tot gandit, daca le vor asa bine, daca nu, paguba-n ciuperci 3 euro (ca unul e deja al nushulicai si ea e fata intelegatoare) cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
miki daca e vreo una din colegele tale care nu vrea sacoul fara ambalaj si poarta 36-38 ai client. eu l-am luat unei prietene care dupa ce a facut figuri ca nu-i place culoarea nu a vrut sa mi-l cedeze.
eu astept cumintica coletul din 17 si 30 iulie. poate ma prezint maine la posta
ella_74 spune:
Nushu,
31 de saptamani!!!! bravo, mai ai putin si esti mamica.
frumoase lucruri, sa le stapanesti sanatoasa.
Camasa de noapte cu broderie ti-am zs ca-i faina; camasa aia de ai luat-o pt sot o astept si eu pt al meu; mi s-au lungit urechile de atata asteptare.
, mamica de David (24.04.2007)
miki68 spune:
'Neata! Poftiti la de rigoare!
Viairo, am retinut.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Elena.2006 spune:
Neata!vin si eu la o
In comanda din 17 am avut asa
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pinces-les-impeccables.aspx?productid=324112689&documentid=321408&single=false&categoryid=23111708
pe gri,ok, un pic larguti in talie,dar nu conteaza, ca ii poarta cu curea
un set de 2 sutiene pe care nu il mai gasesc
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324052009&documentid=555908&single=false&categoryid=23110494, pe care il aveti majoritatea
un set de ciorapei pt. bb
si mai comandasem o poseta pt. barbati care s-a epuizat si am primit note d'avoir.
cadou pusesem cutia pt. machiaj dar nu am primit-o, am primit geanta neagra,care puuute, pe care sigur o voi primi si in coletul din 31.07
Elena M.&Adrian Atit de mare
vl-ad spune:
citat din mesajul lui miki68 Chiar nu-mi mai bat capul cu asta. Zau! Daca era ceva mai scump, poate. dar asa... Deci, citesc ca s-a primit si comanda din 29. Buuun! poate il am chiar maine pe al meu. Mai stii? Si dupa, gata, am scapat de corvoada mentala de a astepta colete LR. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Miki daca nu le vor vreau si eu unul marimea 36 ca eu mi-am luat 34 cat imi iau deobicei de la ei si nu pot sa imi inchid nasturii
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Lumi_Nag spune:
Neata!
Va citesc sistematic dar nu am mai intrat ca nu mai aveam nimic de primit asa ca intru acum cand iar astept colet
Am facut ieri o comanda mai mult pentru chiloteii pe care i-ati tot comentat ,dar si pentru niste lucrusoare de bebe.I-am luat pentru la vara.
Sa aveti un weekend super.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
miki68 spune:
citat din mesajul lui vl-ad Miki daca nu le vor vreau si eu unul marimea 36 ca eu mi-am luat 34 cat imi iau deobicei de la ei si nu pot sa imi inchid nasturii ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEU www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad |
Imi pare rau, dar nu am decat 38 si 40
cristina d.
Jasmine spune:
Hello,hello!I'm back!
Am fost la mare 2 saptamani,timp in care au ajuns si cele 3 colete ale mele,ieri le-am luat de la posta.Aveam in ele slipii copilului si 2 rogojini de plaja.Se pare ca au ajuns a doua zi dupa ce am plecat noi din Bucuresti.Asta e,le vom folosi la anu'.
In rest am avut muuulte tricouri pt copil,cred ca sunt cam 20 in total.Le-am luat mai mari,sa-i vina bine anul viitor;plus pantaloni scurti,lungi,niste bluzite cu manec alunga si un pulover.Mai astept un colet in care am si o geaca de iarna,tot pt el.
Anne16,am vrut sa-ti dau PM dar vad ca nu-l ai activat.
miki68 spune:
Jas, ma bucur sa aud ca "te-au asteptat" coletele. Deci, se poate! Si, sa va fie de bine vacanta la mare!
cristina d.