Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

din pacate la Timisoara nu au ajuns magarii cu comenzile din data de 17.

mai asteptam - mai asteptam - poate maine

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Au aparut intai in Bucuresti.Trebuie sa apara pana la sfarsitul saptamanii si in restul tarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui anne16
Acum nu ai decat sa le ambalezi Daca sunt fete intelegatoare le dai asa, daca nu .....( tu le cunosti mai bine)

Cum sa le ambalez, ca trebuiau sa vina intr-un sac de ala cu fermoar si pe umeras si m-am mai si apucat sa le zic de "forma de prezentare"... Ei, m-am tot gandit, daca le vor asa bine, daca nu, paguba-n ciuperci 3 euro (ca unul e deja al nushulicai si ea e fata intelegatoare)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

miki daca e vreo una din colegele tale care nu vrea sacoul fara ambalaj si poarta 36-38 ai client. eu l-am luat unei prietene care dupa ce a facut figuri ca nu-i place culoarea nu a vrut sa mi-l cedeze.

eu astept cumintica coletul din 17 si 30 iulie. poate ma prezint maine la posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu,

31 de saptamani!!!! bravo, mai ai putin si esti mamica.

frumoase lucruri, sa le stapanesti sanatoasa.
Camasa de noapte cu broderie ti-am zs ca-i faina; camasa aia de ai luat-o pt sot o astept si eu pt al meu; mi s-au lungit urechile de atata asteptare.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'Neata! Poftiti la de rigoare!
Viairo, am retinut.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata!vin si eu la o

In comanda din 17 am avut asa
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pinces-les-impeccables.aspx?productid=324112689&documentid=321408&single=false&categoryid=23111708
pe gri,ok, un pic larguti in talie,dar nu conteaza, ca ii poarta cu curea
un set de 2 sutiene pe care nu il mai gasesc
http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324052009&documentid=555908&single=false&categoryid=23110494, pe care il aveti majoritatea
un set de ciorapei pt. bb
si mai comandasem o poseta pt. barbati care s-a epuizat si am primit note d'avoir.
cadou pusesem cutia pt. machiaj dar nu am primit-o, am primit geanta neagra,care puuute, pe care sigur o voi primi si in coletul din 31.07

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Chiar nu-mi mai bat capul cu asta. Zau! Daca era ceva mai scump, poate. dar asa... Deci, citesc ca s-a primit si comanda din 29. Buuun! poate il am chiar maine pe al meu. Mai stii? Si dupa, gata, am scapat de corvoada mentala de a astepta colete LR.

cristina d.

Miki daca nu le vor vreau si eu unul marimea 36 ca eu mi-am luat 34 cat imi iau deobicei de la ei si nu pot sa imi inchid nasturii

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata!
Va citesc sistematic dar nu am mai intrat ca nu mai aveam nimic de primit asa ca intru acum cand iar astept colet
Am facut ieri o comanda mai mult pentru chiloteii pe care i-ati tot comentat ,dar si pentru niste lucrusoare de bebe.I-am luat pentru la vara.

Sa aveti un weekend super.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

Miki daca nu le vor vreau si eu unul marimea 36 ca eu mi-am luat 34 cat imi iau deobicei de la ei si nu pot sa imi inchid nasturii

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Imi pare rau, dar nu am decat 38 si 40

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hello,hello!I'm back!
Am fost la mare 2 saptamani,timp in care au ajuns si cele 3 colete ale mele,ieri le-am luat de la posta.Aveam in ele slipii copilului si 2 rogojini de plaja.Se pare ca au ajuns a doua zi dupa ce am plecat noi din Bucuresti.Asta e,le vom folosi la anu'.

In rest am avut muuulte tricouri pt copil,cred ca sunt cam 20 in total.Le-am luat mai mari,sa-i vina bine anul viitor;plus pantaloni scurti,lungi,niste bluzite cu manec alunga si un pulover.Mai astept un colet in care am si o geaca de iarna,tot pt el.

Anne16,am vrut sa-ti dau PM dar vad ca nu-l ai activat.

Mergi la inceput

Jas, ma bucur sa aud ca "te-au asteptat" coletele. Deci, se poate! Si, sa va fie de bine vacanta la mare!

cristina d.

Mergi la inceput