Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Cel mai bun e 75388, daca comanzi si lucruri nereduse (adica merge si daca ai in cos printre lucruri cu pret intreg si dintr-alea reduse). Reduce 15 euro si da sac sport Lafuma (care pare misto) si daca ai mai mult de 25 de euro, da fdp 0. La mine nu a dat, nu's de ce, dar e buna si reducerea si geanta. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Pai de-aia spuneam ca nu-i asa bun.Tre' sa ai dintre produsele nereduse,dupa ce taie cei 15 euro,valoare de 25 de euro net,altfel nu da fdp-ul 0!
anne16 spune:
Am mai primit colet din 02.08 plecat pe 14.08 din Franta a venit fara factura...
Am avut numai pt mine:
-http://www.laredoute.fr/vente-baskets-toile-femme-active-wear.aspx?productid=324136048&documentid=207608&single=false&categoryid=30365325
ia mai luat cineva, sunt ok
-http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-couleurs-d-ete-55-pourcent-lin-45-pourcent-coton-large-taille-normale.aspx?productid=324133542&documentid=207608&single=false&categoryid=22904855
Merg la plaja. Cred ca ia mai cumparat cineva
Celelalte produse nu le mai gasesc:
-rochita fara spate alba de plaja care a primit referinte bune;
- fusta din velur cineva a luat-o pe rosu eu am luat-o pe gri, este ok
-si un pulovar gri care imi este si mare si este si urat
Am mai avut o comanda mica pe 08.08 pecata din Franta pe 20.08 compusa din 2 produse:
camasa pe alb, este acceptabila
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues-prix-mini-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324141006&documentid=201208&single=false&categoryid=22905211
tricouri din bumbac subtire
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-rond-manches-longues-prix-mini-(-lot-de-3)-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131378&documentid=201208&single=false&categoryid=22905196
Am asteptat "boite a bijoux" si a venit o geanta alba shoping cu o esarfa alba cu buline
Deci in total cand am ajuns la posta din trei colete cat ma anuntase postasul dimineata sau facut cinci
Mai astept din data de 28.07.; 31.07, din 06.08 tricouri pentru sot
Lumi_Nag spune:
Eu am pus codu cu -15 euro si geanta lafuma, dar nu a scazut cei 6 euro,desi dupa ce a sczut 15 euro a ramas comanda de 40.Nu stiu care-i treaba cu el.Mentionez ca il primisem in mail.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
miki68 spune:
citat din mesajul lui anne16 ...pecata din Franta pe 20.08 |
Bey da' ce magar-sprinter ti-au repartizat astia
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
miki merci de cod, am tot rascolit pe site pana m-am plictisit asa ca mai vad maine daca comand ceva sau nu
aaa si merci pt sacoul galbenimi vine perfect la umeri ca nasturii n-am sanse sa-i inchid
32+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
citat din mesajul lui nushulica aaa si merci pt sacoul galbenimi vine perfect la umeri ca nasturii n-am sanse sa-i inchid 32+ DAVID-MIHAI |
Sa-l porti sanatoasa si cu tot atata placere cu cat port eu sandalele de la tine
cristina d.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Bey da' ce magar-sprinter ti-au repartizat astia cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Nici mie nu mi-a venit sa cred Am dezlipit partea cu stampila postei si am lipit-o pe factura ca dovada si tot ma uit la ea si ma minunez
miki68 spune:
Hai, inc-un pic si trecem si la pagina 20 ca maine dimineata la cafea sa fac capitol nou
cristina d.
anne16 spune:
Mie nu-mi merg codurile asa ca mai bine merg la
Ne intalnim maine la cafea
Sper ca maine sa vina toate coletele voastre intarziate
crissbb spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine
acu doua zile am facut o comanda fara nici un cadou inclus si a decurs fara probleme...azi am mai facut doua comenzi care nu apar in suivi si am primit pe mail mesajul asta pentru amandoua comenzile:
Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 25/08/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages
mai trebuie sa fac ceva...nu mi le livreaza ce se intampla am folosit doua coduri 32980 cu 25% pentru comanda toamna iarna sau serviciu masa daca nu indeplineste
si 23345 cu cumparaturi de minim 30 eur si reducere de 15% si cadou.
Multumesc,