Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana(danonique), ce faci? cum te simti? si ce mai fac puiutzii tai? M-am tot uitat la 'mamici de mart-apr 2009' dar nu te-am 'vazut'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

adeluta, felicitari pentru puiut, bine ca nu-i reflux, sa se faca bine repede!

Ramona, pupici si tie, nu am inteles bine dar cred ca nu-i de rau in orice caz!

Sa-mi confirme Miri, dar parca aici nu se fac vaccinuri cu semne, in orice caz Amandina n-are niciun semn.

Micsunea

Mergi la inceput

ati vazut ce caz urat cu asistenta care a torturat si omorat un puiut?! Doamne, ce oameni traiesc pe aceeasi planeta cu mine!
Oare sa fie de la saracie, de aia unii oameni devin asa de rai?
Micsunea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micsunea

ati vazut ce caz urat cu asistenta care a torturat si omorat un puiut?! Doamne, ce oameni traiesc pe aceeasi planeta cu mine!
Oare sa fie de la saracie, de aia unii oameni devin asa de rai?
Micsunea

tu zici de cazul cu bebelusul indian bagat la frigider inca viu?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Doamne, ginette, vorbesc de asistenta din Bistrita care a omorat unul din copiii de care se ocupa. Avea 4 ani puiul. Asta dupa ce l-a torturat.
La noi in Romania deci (stire pe antena3 si pe hotnews).

De la unii indieni la ce sa ma astept, cred ca au alta mentalitate si probabil ca nu pretuiesc viata asa cum o facem noi. Alta cultura, alte obiceiuri, nu ma bag sa-i judec.
Dar femeii astaia de la noi, ce scuza sa-i gasesc?
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

am vazut si eu pe site la realitatea. Macar la hotnews nu dadeau detalii macabre. De fapt nici n-am putut sa dau clic, puteau sa fie si ei mai discreti, dar asa prima stire si detalii oribile, am citit fara sa vreau. Cred ca si-a pierdut mintile, pentru ca tipul din Austria care si-a tinut fiica & copiii inchisi atatia ani nu cred ca suferea din cauza saraciei sau a lipsei de educatie.

Mergi la inceput

Citat:

Doamne, ginette, vorbesc de asistenta din Bistrita care a omorat unul din copiii de care se ocupa. Avea 4 ani puiul. Asta dupa ce l-a torturat.
La noi in Romania deci (stire pe antena3 si pe hotnews).

De la unii indieni la ce sa ma astept, cred ca au alta mentalitate si probabil ca nu pretuiesc viata asa cum o facem noi. Alta cultura, alte obiceiuri, nu ma bag sa-i judec.
Dar femeii astaia de la noi, ce scuza sa-i gasesc?
Micsunea

ce grozavie!!! - sunt pe din'afara, stiri n-am mai vazut de nu stiu cand, iar pe hotnews nu m-am uitat azi, c-am avut treaba.

Auzi, ia nu te mai uita la d'astea ca d'aia esti abatuta.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Ginette, sa-ti spun cumva roxana? Fetele iti spun Roxana, nu?
Uite ca m-am uitat la pozele ellenutei si Doamne ce bomboana de fata ai! Dar cum sa aiba un asa puiut rozaliu si vesel vreun microb care-l roade?????

Pfuu! Nu mai inteleg nimic!

Mergi la inceput

Citat:

Uite ca m-am uitat la pozele ellenutei si Doamne ce bomboana de fata ai! Dar cum sa aiba un asa puiut rozaliu si vesel vreun microb care-l roade?????

Spune-mi cum vrei tu si-ti vine mai usor ; unele fete imi spun 'Roxana' altele 'Ginnette'; cand m-am inscris pe DC nu era "liber" user-ul 'roxana' si am o colega pe care o cheama Gina si-i spunem Ginnette si am incercat cu numele ei; si a mers.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

Spune-mi cum vrei tu si-ti vine mai usor ; unele fete imi spun 'Roxana' altele 'Ginnette'; cand m-am inscris pe DC nu era "liber" user-ul 'roxana' si am o colega pe care o cheama Gina si-i spunem Ginnette si am incercat cu numele ei; si a mers.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Si multumesc pt laude (c-am dat repede send); nu vrei sa-ti pui si tu link cu poze la semnatura? eu ma mai uit la poze, cand n-am ce face; si mi-ar placea s-o mai vad pe printzesa Amandine

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput