Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Seara buna!
Stelutz, imi pare rau pentru puiutza ta. Sa speram ca se rezolva repede problemutele ei
Cu un piciorus avem si noi ceva probleme: cand am venit din maternitate asistenta care il vede pe Luca mi-a zis ca tine o labuta spre interior( ca urmare a pozitiei din burtica) si sa-i fac masaj ca trece; acum 2 sapt cand l-am dus la ortoped mi-a zis ca tine aceeasi labuta spre exterior si sa-i fac masaj ca trece.
Eu ce sa mai inteleg??????
Cred ca mai caut un ortoped

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Moamaaa ce ma doare capul! numai ca de data asta nu l-am "dres" cu pecsi.
Am fost in parc si ne-am intalnit cu niste amici cu puiutii lor. Care puiuti, amandoi calare pe Sash. Mai feream eu, si cand mi-a zis mama lor ca tocmai au avut exact enterocolita!! valeu ce am fugit!

Cami, ti-am admirat puiutii in casa noua duuulci!
Faza cu piciorusul de bebe! Fa si tu o medie la ce a zis dr si rezulta un picior pozitionat normal :)
Monix, las ca vor mai fi si alte saptamani viitoare :) Vacanta frumoasa! Cand oi avea insomnie, voi sti ca cineva a baut un pepsi in contul meu. Vezi, sa fie dinala in sticla de sticla!

Bine ai venit adela mamica de darius!

Clau, da stiu ca va plimbati! Brava!
Stela, traiasca dintisorul! Si cu problema, gandeste optimist, puteai sa mergi si mai tarziu la ortoped, dar acum e mai usoara recuperarea decat mai tarziu

Valentina, esti tare ca poti lua copilul cu tine la munca! Freza e faina! doar ca eu nu ma impac cu lungimile intermediare ca nu pot sa imi prind parul :)
Fain cu mateiul adormit, a mai urcat o treapta!
Noi din pacate iesim cam pe la 8 in parc ca atunci vine Omu acasa:( Doar sa iau taxiul, sa vad cum ma simt maine.

Varuna, valeu ce greva foamei! bine ca trece. Refacere grabnica!

Liana, ce am ras cu ragaiala la distinsa audientza! zi mersi ca nu a tras si vanturi! Da ai uitat sa dai raportul cu ce a zis doctora?

haha imi place ideea Valentinei!
La multi ani, Liana! Sa traiesti, sa-ntineresti, sa-ti faci (inca) o casa in Bucuresti!

Vio ma bucur ca sunteti bine. Oferta cu barca ramane valabila

Cristina, trist cu cainele :( mai ales ca nu poti sa ii explici. Dar las ca trece si ce bucurie mare va fi la revedere! Vacanta frumoasa si relaxanta!

Simo, ai pierdut ceva dupa canapea? :)

Ma duc sa bag cornul in perna. noapte buna!

Edit cu peseu:
Ursulica, insanatosire grabnica tastaturii!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor, de maine suntem pe plaja! Jupiter, Mimo! Daca ajungeti pe-acolo, dati un semn ( numarul meu e pe mailul comun ).

V-am citit constant,insa mintea mi-a fost plina de tot felul, de n-am putut sa scot nimic interesant pentru voi...asa ca mai bine lipsa!

PS Acum seara, dupa bagaje, am iesit cu kinderul afara. Pe drum, ma "ciocnesc" de doua carucioare, intr-unul dintre ele un bebe frumos, pe care pusesem ochii de cateva luni in parcul de langa mine. Alaturi de cele doua carucioare, era vecina de sub mine cu fetita ei de un anisor si jumatate. Si din vorba in vorba, cine credeti ca era mamica de bebe ochios, brunet, frumos si razacios? Claudia99, vecina mea de cartier, cu sora vecina de bloc cu mine...Poftim, cum stateam noi pe banci una langa alta si habar n-aveam de noi . Asa ca am si eu cu cine sa imi dau intalneala, nah !

Va pup ! Sa ne revedem cu bine!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Este vreo pijama-party dupa canapea si pe mine nu m-a invitat nimeni???

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Saluti tuti
Scuze Stela , am disparut ca magaru-n ceata dar ...asta e. Teo se joaca Sims, bebe treaz e o capcana, ma strigau pampersii la auchan...am revenit plina de vesti
Am cercetat tot auchanul sa gasesc chilotii si nik..aveau dar doar masura mare (peste 16 kg).Au intradevar pe punga poza cu chilotii, elasticul si scrie strech ...dar ce folos!Am luat normali ca Vladut chiar face kk de 4 ori/zi Ca deh, cine mananca cate un catronoi de mancare trebuie sa o si scoata nu? Barem fructele nu i le mai iau de la gura si legumele vad ca merg si ele mult mai bine(azi i-am dat morcovi, conopida,mazare, rosie si gaina ) so...
Apoi am fost in vizita la o fetita nascuta pe 04 august...Doamne ce mica era, Vladut era Periferigerilerimini pe langa ea Ce mai trece timpul
Apoi, pentru ca traim in Romanica, veste proasta!A sunat proprietarul vilei de la 2 mai unde inchiriasem 5 camere sa ne spuna ca doua le-a dat, n-a avut ce face...obligatii, prieteni..MULTA NESIMTIRE Asa ca maine ori gasim ceva la prima ora, ori ne indreptam spre munte ori va pomeniti cu noi in Carol pe seara
Si gata, sa revenim...
Nu Stelanu mi-a recomandat gips, a zis ca eventual ar putea fi vorba de o displazie din cauza careia tine piciorul asa...si ca nu crede pentru ca incidenta la baieti e scazuta si asta-i tot.Nici macar de masaj nu mi-a zis, numai sa nu-l fortez sa stea in picioare si sa-l urmaresc si daca tot asa sta peste 2-3 luni sa revin ...Pe asta il cheama Fodor.Nu am zis ca fetitele pot fi iradiate (desi totusi nu cred ca-i asa nociv, daca e obligatoriu sa faci o radiografie...)am zis ca poate la baieti e mai periculos desi sincer nu stiu ce naiba mi-a venit sa spun asta
Cristinasuper intalnire , imediat venim si noi la Cluj Am inteles cu Sovata, vacanta placuta !
Viotinem pumnii sa treceti cu bine si peste noaptea asta
Valentinamai e bere?
Ursulicaabia astept sa scri ce nu stii, sunt atat de curioasa
Arielte invoc na...un buhuhu scurt ceva? La voi a trecut uraganul?
Varunasuper ca iedul e bine, hai ca recuperezi tu la citit si ea la mancat...
Lianala multi ani!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,draguta esti..Buna berea!
Maine cred ca incercam si noi sa venim in parc.Da-mi nr tau pe pm,sa stiu unde va gasesc,daca ne ratacim.
Ursu,Roxana,sovi (vino,chiar de ajungi la 8),cami (of,si la dr astia:cate capete,atatea pareri),Cristina(ce marfa ca te-ai intalnit cu tuchi si familionul!).
Ursu,ia mami o tastatura,sa nu mai semeni cu Ali!
Varuna,bine ai revenit!Saracul iedutz!
Vio,sa treaca mai repede vajul!
Olgutza,Mimo,sa aveti bafta la mare,ca vreme cred ca aveti din plin!Moamaa,va cam invidiez!Piei!!
Olgutza,ce marfa cu vecina!
Mercic mult,Liana.Asa e,numa mama sa nu fii!Va trece si asta,dar ne va da ceva batai de cap.
Imi poti spune prin PM despre ce dr e vorba?As vrea sa merg si la unul recunocut ca fiind bun,inainte de terapie.Aaa,si despre ce chilotei speciali e vorba?Unde exista asa ceva?Cat priveste partea cu 2 pampersi,ofof,cam greu,mai ales pe caldurile astea,dar,poate o sa incerc.Cum a fost la dr??Cum este tiza?
Cuscra,bitza,sus pe canapea!!
,ca s-o citez pe mimo.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

MImo,am fost la acelasi dr..
Plecam la nani,ca va canta cocosul la 6,30.
Nb.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello...gata am iesit,dar de vb o las pe maine ca sunt cam obosita.
Am luat aminte de intalnirea din parc si va dam de stire daca ajungem si noi.
Am ramas in urma mult de tot cu cititul si nici nu am timp sa recuperez.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput