Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am descoperit secretul sa dai jos kilele in plus: dansezi de 5 ori lambada, eventual si cu strumful in brate . ma duc la dush ca sunt leoarca...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Copilul meu s-a defectat de vreo 4 zile: nu mai doarme nici ziua, nici noaptea
E marait, nu vrea nici sus, nici jos, nimic.
MA DISPERA!!!!!!!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce tare e bb luca de cami! cum sta el pe fotoliu...si sora e dragutzika si frumushika!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eee, traiasca "nea googule" ! sa-ti fie de bine cumparaturile sovi si la mai multe !
am mail cu link-ul ala, asa ca nu ne tine pe noi din cumparaturi cenzura

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

liana n-ai sa crezi, dar pana si pe pm cenzureaza astia cu reclama ilegala. oricum, nea google m-a ajutat si am inteles ce ai vrut sa zici. Dar tocmai am tras azi o comanda la quelle de vo 6 mil. cu tot cu masinuta chicco, care era intradevar cu vo 20 ron mai scumpa, dar facuta mai binisor.
Iti multam, oricum!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Asta ascult eu de vreo saptamana non-stop
http://www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA

Maria, oare merge si cu vals???

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cami ce poze dragute, ai 2 copii draguti foc, sa-ti traiasCA!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Noi mergem in Carol, nu vrea al meu in IOR, ca nu prea e umbra
mai vine careva?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cami ideea e sa transpiri...ca la sauna...de altfel e o metoda excelenta si de adormit strumful

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Rox, Luny.
L-am scos si eu pe Luca in petit, poate gasim si noi o domnisoara disponibila

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ariel, sper ca azi ii trece febra lui Teo si cam gata cu bolesnita ca ti-a iesit Bt ala pe nas ! Si vine si vremea vacantei la mare acu-acu!Haide, hopa sus!
Gecko, pune burta pe ceasloave...cand dai examen? Cel mai frumos si cel mai capos o sa umple capul cu sinapse si o sa fie si cel mai destept , nu? pt el mai multi pupici , ca are capul mai mare
Vio, te-a luat vantul ori ba? Da un semn mic, baga un ochi d-ala de "nu ma uita" ...
Cristina, sa traiasca Daria si sa fie sanatoasa...sa vii mai des pe la noi...cat stai la Sovata? E vacanta sau doar un week end? Am auzit de la Cujeni ca marea si noua distractie a ardealului e la strand la tg Mures Dupa cum Bucurestenii am auzit ca merg la strand la Ruse Ce sa facem si noi...ne acomodam
Roxana, pampersii cu elastic au desenat elasticul pe punga ...sunt tot active dar 4+ ceva de genul....eu aseara n-am vazut in Cora desi am stat o ora si m-am benoclat la toate pungile si am studiat si continutul unora pentru ca romanul inventiv desfacuse deja unele pachete de pe raft...sa pipaie el, nu? Jur ca am gasit si in Romania dupa ce am venit din vacanta, dar n-am pastrat punga ci doar imi amintesc poza cu elasticul ...
Butucica, cum e ma cu microbul anaerob? ca daca e anaerob, la mintea mea, nu se trasmite pe calea aerului ...eu cred ca mai degraba e vorba de ceva intestinal pe caldurile astea dar mai stii?Frumos baietul si pare mare tare...ii prieste padurea si racoarea, cred ca pina la urma ai facut o alegere buna
Florio, vezi ca se poate sa ne scri si tu? Din joi in paste dar se poate ...azi e joi, sper ca nu te mai arati tocmai la paste Baga si tu niste poze
Sovi, a trecut si saptamana asta fosta viitoare...si tot nu ne-am vazut Azi caut pampersi, maine spre pranz "decolam"...dar o sa beau un pepsi si pt tine la mare si daca vrei iti aduc niste scoici
Sigur am uitat pe cineva, sigur trebuie sa revin....vezi Gecko,daca am capul micut si mintea sta lejer
Pupici "din aia" la toata randunimea

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput