Puiuti de Randunici 2008!! (82)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Salut.
Cum luna asta Matei a luat masa in conditii speciale, m-am grabit si am imprumutat mai repede cantarul. Astfel ca la 4 luni baiatul meu are 8.200 kg (a luat putin in luna asta, fata de altele... 600 g), 70-72 cm (prima data iesi 74, dar in fine, nu prea cred ca asa mult) si 44 circumferinta craniului.
Apropo de scaun, si Matei mai elimina cate o chestie lunga si mucilaginoasa in scaun, dar dat fiind ca are maxim 3 pe zi siin afara de san nu mai papa nimic, nu ma ingrijorez.
Vio, iti doresc sa treaca repede amenintarile meteo.
Gecko, spor la invatat!!
Simo, trec repede zilele si ajungi la Barosanel (noi cand ne vedem?).
Va pup pe toate. Week-end placut.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
lianam spune:
nu ma bate sovi ,am scutire
!am avut musafiri neasteptati! si in plus, randunoiul meu vine foarte tarziu asa ca...transportul nostru lasa de dorit (asta pentru ca eu nu am curajul sa ma apuc de scoala de sofereala, motiv pentru care primesc aproape zilnic mustrari
); dar om veni si noi odata si odata (inainte sa marit fata cred
); intr-o sambata sau duminica .....! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Liana de ce n-ai venit la intalneala?sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ariel_7000 spune:
ma bucur ca a fost fain la intalneala...tare as fi vrut si eu, dar fiind in carantina....nu s-a putut.data viitoare.
sovi,pediatra mi-a zis ca mucus in fecale indica o iritare a mucoasei intestinale.eu am patit-o rau de tot cu alex cand i-am dat primele dati suc de portocale,la 9 luni...kk verde mai intai inchegat, apoi apa, mucus si firisoare de sange...mi-e teama sa ma risc. la alex a durat povestea 1 sapt. si slabise rau de tot.
uite ce am gasit aici:
Diareea acuta a sugarului - Aceasta emisie de scaune mai lichide sau mai numeroase decat in starea normala este caracterizata printr-un debut brutal. Diareea acuta risca sa provoace o pierdere brusca de apa si de sodiu antrenand o deshidratare acuta a sugarului si, la copilul mai mic de trei luni, o subnutritie prelungind ea insasi diareea in mod cronic. Acest tip de diaree are in cele mai multe cazuri o cauza infectioasa intestinala de origine virala sau uneori microbiana (salmonelle, shigelle, colibacili etc.). Diareea acuta este, mai rar cauzata de un alt fel de infectie (otita, infectie urinara sau alta). Scaunul diareic poate fi verde, ceea ce traduce accelerarea tranzitului intestinal, fara o semnificatie infectioasa deosebita. Diareea lichida si asociata cu vome traduse un sindrom gastrotoxic. In unele cazuri diareea este mucosangvinolenta si insotita de febra.
Tratament - Deshidratarea sugarului constituie o urgenta; ea se traduce, mai ales la sugarul mic printr-o pierdere in greutate si printr-o usoara depresie a fontanelei. Tratamentul este stabilit in functie de gradul deshidratarii, evaluat, in principal, in functie de pierderea in greutate. Daca acest grad este redus, se propune oprirea oricarui aport de lapte si inlocuirea acestuia prin solutii apoase de clorura de sodiu si zahar. La copiii trecuti de varsta de 6 luni, modificarile dietetice posibile sunt mai variate: consumarea de orez, morcovi, banane, mere, gutui. Doar daca se constata o desidratare severa copilul va fi spitalizat si hranit cu solutii hidroelectrolitice, completate sau nu cu o perfuzie de glucoza si de clorura de sodiu. Antibioticele nu sunt utile decat in caz de diaree mucosangvinolenta sau de diaree consecutiva unei infectii in care exista un risc infectios general. O diaree cu o durata mai mare de 48 de ore, chiar in absenta unei deshidratari, trebuie sa duca la consultarea medicului.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
lianam spune:
ariel, am patit-o si eu! pana nu am reinstalat nu am rezolvat!
mimonix spune:

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:

...e mai bine mimo
?
| Citat: |
citat din mesajul lui mimonix![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
mimonix spune:
Ghiciti unde mi-e canapeaua? 
In sufragerie
Iar eu, pe canapea 
La 2 Mai nu ne-am mai dus ca n-am mai gasit camere si numai 3 nu erau de ajuns
la munte n-am gasit nimic (unde sa gasim 5 camere libere vineri
) apoi am renuntat la grup si am cercetat pe cont propriu...la Eforie la prietena mea ghinion:tocmai divorteaza
, la Albena unde erau alti prieteni ..avea copilul lor 39 febra si stateau in camera la izolare
la munte nik...zic hai la breaza , unde cunoastem ! Proprietara in spital la Bucuresti cu fibrilatii
si tot asa...Teodora pregatita , epilata
si cu palaria de soare pe cap facea spume...Vladut , nebagat in seama, facea si el spume ca la asta se pricepe cel mai bine
, mancare IOC pt ca nu am cumparat/ pregatit nimic "sa nu se strice" ...n-am mai plecat nicaieri, inseamna ca nu ne-a fost scris azi sa plecam...asa ca m-am suparat ca magarul pe sat si nici in parc n-am mai venit....cat despre forum, de cate ori deschdeam si va citeam urarile 

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
mimo draga de tine. Insemna ca asa a fost sa fie. 
Sa nu fi suparata ca nu ai mai mancat azi![]()
mie cand mi se intampla asa zic ca sigur pateam ceva daca plecam si bine ca nu am facut-o.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
ma apuc de capitol nou

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet