Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirtha spune:
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune si foarte bune la eco.
Amalia spor la cumparaturi . Ma bucur ca ai intrat pe formum repetat si cu mesaje mai lunguete, mi-ai lipsit.
Mirtha
30+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Ginye iubita mesajul asta e special pt. tine : pune biciul pe barbatut-o !
Scurt , clar si la obiect : du-l plocon la ma-sa in brate daca vrea alinturi si sa-i stea o femeie in cur(scuzati vulgaritatea , e pt. meaj) sa-l deserveasca si menajeaza-te cit poti in perioada asta !
A trecut o luna de la investigatii si analize , toul e in grafic si e normal ???? Pai iubita eu in cazul asta l-as lua cu parul de la spate.Ori la psiholog , ori la ma-sa ca sa-l cocoloseasca.
Nu am pic de toleranta pentru relatia barbat-boala si mai ales cind e una gen : atacuri de panica , stres si alte chestii de-astea feminine.
Asa sunt eu mai misogina si le consider boli mai femeiesti(mai forumul nu ma lasa sa scriu sinonimul de la femeie : mu-ie-re)
O luna e arhi suficient cit ai avut intelegere , ai rabdat ai fost pe la medici , l-ai sustinut. Acu" daca totul e in regula sa puna mina si sa faca eforturi proprii sa isi revina.
Ete frantz e singurul barbat care va fi tata ! Cazu" cerul pe el. Lasa ca nu cade nici un cer.
Stiu ca il iubesti dar solutia problemelor lui nu o constituie iubirea ta. Parerea mea : identificati cauza generatoare si incercati sa gasiti o solutie pt. eliminarea cauzei.
Nu cred ca exista solutii perfecte si nici ultrarapide dar cred ca exista solutii mai bune , altele mai putin bune.
Important este sa adoptati una dintre ele si sa incercati sa eliminati treptat starea asta de lucruri care se perpetueaza de o luna de zile .
Rugamintea mea este sa nu iei acest mesaj ca pe o critica la adresa soltului tau si nici sa nu imi iei interventia in nume de rau : mi-am exprimat doar opinia , este o opinie daca vrei mai mult generala mulata pe o situatie concreta de viata (situatie concreta care putea fi a ta sau a altei persoane). Cit de mult impartasesti optica mea numai tu sti dupa cum tot tu sti si daca optiunile mai sus exprimate te pot ajuta cu ceva.
Multa bafta !
Acum chiar am plecat sa shmotruiesc holurile. Revin din dcind in cind si mai bag cite un ochi. Acum cit nu mi s-a terminat concediul.
Mirtha
30+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
anca_27 spune:
Hello, hello!
Cu ce de burtici m-am mai delectat pe webshot, eu n-am mai facut poze de la sapt 17.
Am vazut la Ikea o masuta de infasat si niste lucruri fte faine pt bebei, ce ciuda mi-e pe voi bucurestencele
. Sotul zice `gata, mergem la ikea`; cum sa merg doar pt asta pana la Buc?
Mirtha, ziceai de jurnal de vise
pai eu daca m-apuc sa scriu ce de orgii sexuale am noaptea si citeste sotul, a doua zi baga divort. Mai bine tin pt mine si profit de vise
. Sigur mi se trage si de la faptul ca
mai rarutz in ultimul timp, nu stiu sigur cine nu mai are chef, eu sau el.
Vad ca nu sunt singura care se muta si are oameni la lucru, instalatorii, electricienii, zugravii, all over the world, sunt la fel. Acu nici nu mai sper ca-n 2 sapt sa ne putem muta, poate 3, sau chiar 4, important e sa nu ne scoata afara actualii proprietari de-aici.![]()
Pauza de banc...real. Baietelul sotului meu il intreaba intr-o zi: `daddy, dar tu unde-o sa stai pana e gata apartamentul daca ai vandut garsoniera?`
`pai cred ca ma mut in gara`
`vai, daddy, sa nu faci asa ceva, ma faci de rusine!`
Ginye, dar daca ati merge impreuna la un consilier de asta de cuplu, sau psiholog, sau psihoterapeut? Daca el spune ca nu are o problema, spune-i ca ai tu si ca trebuie sa mergeti impreuna...
Simo, hai cu cerclajul refacut si pune muzica clasica la bb sa se agite mai putin. Eu am testat-o ieri pe bebelina - halal mama, face cobai din propriul copil
- eram in masina si schimbam muzica, la cea mai ritmica ma batea de zor, la cea lenta nimic. Asa ca am lasat aceeasi piesa lenta tot drumul si bebelina mea a fost cea mai cuminte.
Pupici tuturor burticilor forumiste! Si un weekend nemaipomenit....acum realizez ca e vineri. 
23+
Sara - batausa de vezica de mami - mai e cineva ca mine?
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
bebecris spune:
se poate sa fie atac de panica si o teama care-l apasa....se gandeste daca va putea face fata noilor responsabilitati...
al meu sot...e de pus la rana saracu...prin cate a trecut si am trecut si eu pe langa el...nu am vrut sa acaparez discutiile pe forum si am dus povara singura...
in primul rand....a ramas fara carnet...i-au spart masina de serv si i-au furat marfa in val de 78.000.000 lei vechi...a treb sa golim cardurile si sa plateasca...apoi in prima zi de concediu, abia ajunsesem la mare...l-au sunat de la serv si l-au sfatuit sa-si caute un alt job pt ca seful lui il sapa si nu si-l mai doreste in echipa...lipsa banilor l-au determinat sa recurga la o solutie extrema: o sa plece in germania dupa ce nasc...sa munceasca acolo...cand am aflat am facut criza de nervi mai ales ca raman la ai lui in casa cu un bebe mic...apoi dupa discutii am inteles ca o face pt noi...e stresat ca nu mai avem bani deloc..duminica avem nunta si e musai sa mergem...eu ii pun liste in fata si ii spun" treb sa luam asta, nu se poate sa vina pe lume si el sa nu aiba nimic"...suntem intr-o faza in care orice om poate capitula...
nu stiu de unde are atata tarie...imi ascunde multe si ma scuteste de multe ganduri negre... ai lui nu stiu nimic din ce s-a intamplat...doar ai mei...daca ar stii l-ar desfiinta, l-ar subestima...si mai mult l-ar enerva...nu ne ajuta decat ca stam la ei...atat...
of....na ca m-am descarcat si eu...
saptam viit este ziua lui de nastere pe 30 august...si nu stiu ce sa-i iau...treb ceva ce-0i face lui placere pt ca...ai lui or sa-i dea un milion si gata...face colectie de masinute, machete...o s acaut pe net si o sa-i iau una pt colectie...stiu ca o sa se bucure...si un tort...doar face 29 de ani, alexandru meu iubit...
mi-e frica sa nu clacheze...azi dim il durea un rinichi...pic il dor rau...de la condus zilnic si de la cata greutate cara...
cu serv a rezolvat-o sa stea pana pe 15 octombrie...le-a explicat ca are nevoie de bani pt mine...si au inteles...
SCUZE CA AM SCRIS ATAT!!!!
27+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
monicus spune:
Fruntea sus bebecris, trebuie sa rasara si pe stradutza voastra soarele. Intr-adevar sunt greutati care te fac sa fii mai tare in viata. Asta-i viata cu neprevazute.... sunt ca un fel de obstacole.... care te fac sa nu renunti la ce iti ofera viata. ....
Incercati sa va pastrati optimismul si sa va rigati la Bunul Dumnezeu sa treaca mai repede greutatile si trebuie sa fie bine in final....
Nu este usor deloc, fiecare avem griji si tot felul de obstacole pe care trebuie sa le trecem....
... nu avem incotro...
Toate problemele trebuie tratate cu calm, rabdare si vointa....
mai ales acum cand voi o aveti pe bebelina care are nevoie de parinti cu vointa mare...
Sa dea Domnul sa va ajute....![]()
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
22+
AMR 18 saptamani
Otiliav spune:
Neata! Azi sunt putin mai libera dupa livrarea de ieri, evident ca mai am mult de munca dar fac o pauza, de la mine putere
.
Ginye, of, din pacate am intuit bine. Nu este usor cu atacurile de panica. Acum daca tot stiti ca fizic este sanatos mai ramane sa discute cu un psuholog despre problema. Am un fost coleg de facultate care a mers la bioenergitician la Piata Romana pentru a-l ajuta. De asemenea face terapie in Irlanda unde lucreaza si se pare ca in curand va schimba orasul pentru ca el nu s-a adaptat la clima din Dublin, la tot ceea ce implica mutatul in alt colt de lume. Firma la care lucreaza a mai avut un caz asa si l-au mutat la Paris, colegul meu oscileaza intre Bucuresti unde nu au tot ce le trebuie sau Paris unde deja este acel coleg. Sper sa depasiti cat mai repede momentul.
Bebecris, si al meu sot tot fara permis de aproape 3 ani, a avut o tamponare. Servici nu are ca incearca sa termine facultatea, si uite ca suntem la bb2, noroc ca am eu putere sa trag tare, sanatate sa fie ca le-am duce pe toate.
Ma mira insa ca se poarta asa cei de la servici, e chiar asa un job cautat pentru ca e totusi o mica criza de forta de munca. Ce lucreaza el?
Mirtha, ce barbata esti
, imi place atitudinea, numai ca sunt specimene din care nu ai ce scoate.
Cris, am scris in acelasi timp de nas luat la purtare, ha, ha. Eu nu am avut buricul in afara la prima sarcina dar se vede treaba ca acum am inceput cu el afectat daca este deja putin iesit in afara, ma ofticam la inceput, acum m-am obisnuit sa am nasuc la burtica.
Mi se pare mie sau doar mamicile de fetite au vise erotice
?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre
bebecris spune:
merci pt incurajari...
lucreaza ca agent comercial la tbd...cei care distribuie tigarile marca philip morris...are salariu bun...si este destul de vechi acolo...dar cand seful nu-si poate stapani echipa atunci loveste in cel mai vechi...vroia sa fie dat afara din motiv de atitudine...si nu a reusit...ha ha!!!
este student...dar daca pleaca in germania o sa-si inghete anul...la anul termina, dadea licenta si gata...in fine...sa speram ca asa ne revenim....ca e groaznic...dupa ce ai fost obisnuit cu un stil de viata, sa cazi....e greu...
27+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
criss703 spune:
Si eu tot mandra posesoare de bebelina am vise erotice destule![]()

, uneori mi-e si ciuda ca ma trezesc (deobicei sunt dimineata) .
De dormit noaptea pot inca ...mai ales dimineata ce as mai dormi
, bineinteles cu 2-3 treziri de mers la baie si asta inca de la inceputul sarcinii .
Tot cam de la inceput (sapt. 8-10) au inceput si dureri sub burta si acum mai pronuntate in laterale (oasele bazinului ).
Noaptea nu scap insa de transpiratia abundenta ...cand ma trezesc sunt ca de sub dus
.
As mai adauga ca obosesc f. repede (urcat scari)si mai am probleme de respiratie in special noaptea...dar asta e ,in rest e bine ![]()
AA si buricul iesit in afara de care zicea si Otilia (sa sti ca si eu tot cu un "nasic" il aseman ) , la inceput imi era ciudat de el dar acum m-am obijnuit ![]()
Criss
26+
http://community.webshots.com/user/criss703
mamiseli_11 spune:
Fetele, probleme financiare sunt mereu. Eu am salariu restant de 2 luni iar sotul meu castiga jumatate din ce castig eu asa ca abia avem cu ce acoperi ratele la banca. Pt bebe nu am cumparat nimic si nici nu pot din cauza motivelor financiare mai sus mentionate. Dar ne-am hotarat sa o luam usor, sa ne facem griji pt ce e presant acum, sa rezolvam apoi sa trecem la problema urmatoare. Nu ne lasa pe noi Dumnezeu si cand va iesi bebe din spital, vom gasi si hainute sa plecam si pat sa dormim si cadita sa facem baie. Asa ca mai am 2 luni pana sa ajung sa imi fac griji despre asta. Eu sunt ceva gen Mirtha, daca se putea, pana acum aveam totul pregatit, spalat, calcat, inventariat si nimic scapat de sub control. Dar asta e.
Cat despre vise, eu am trecut de la vise erotice pana acum 2 saptamani la cosmaruri. Daca va zic ca ieri noapte visam ca prindeam dracusori care erau sub forma de lilieci si ii innecam apoi a venit sefu lor ala mare si ma alerga el pe mine. Scuze daca e prea horror ce va povestesc. Ideea e ca m-am trezit cam aiurea si imi aduceam prea bine aminte detaliile visului. Azi noapte am visat marea in lumina diminetii si un soare bland, era asa de frumos. In general se spune ca apa in vise inseamna griji. Posibil ca toate problemele care sunt la mine acum evadeaza in vise, asa cum spunea un articol, reprezinta supapa de siguranta pt un psihic sanatos.
Mihaela
26+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
anes spune:
Fetelo, fetelor, cate probleme.....
Nu stiu ce sa mai zic.....!
Atat cu sarcina, cat si in viata de zi cu zi....!
Ginye,
bebecris, stiti cum se spune... "nu-i da omului cat poate duce". Fetelor, voi de problemele astea nu aveati nevoie acum! Sunt langa voi cu gandul si ori de cate ori simtiti nevoia sa va descarcati, faceti-o ! In nici un caz nu monopolizati forumul de discutii, dimpotriva, o vorba buna va poate ajuta...! Ce vorbe sunt astea bebecris? 
simona, nu pot sa cred ca ti s-a desfacut cerclajul...!!!
Mai, dar doctorii astia sunt cu capul? Stiu ce fac sau insaileaza un sac de canepa?
Iti tin pumnii sa treci cu bine si de asta! Multumesc fetelor care ne-au adus vesti despre simona! 
29+