Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna,

Mirtha, referitor la diversificare, e adevarat ca fiecare carte da alta reteta si fiecare doctor are alta parere. Eu cred ca fiecare copil este diferit si accepta mai usor/greu diversificarea. Veti vedea ca in majoritatea cazurilor experienta demonteaza orice reteta de diversificare. Degeaba ii da dr. intai sa inceapa cu suculet si apoi cu supa. Copilul este posibil sa nu vrea si pace si mamicile sa se dea cu capul de pereti. In acest caz va fi copilasul incercat cu alt aliment, pe care este posibil sa il accepte. Foarte important: a) nu fortati copiii sa manance (este frustrant cand ii vezi ca nu mananca, mai ales cand tu abia astepti sa vezi cum primeste prima masa); b) daca ii vedeti ca dau afara din gurita nu interpretati neaparat ca nu le place, ci nu stiu sa isi impinga mancarica sa o poata inghiti.

Eu la Ana am inceput diversificarea la 6 luni, pana atunci nu a stiut ce este apa sau ceai. Tzitzi era pentru ea totul!

Referitor la pompa, eu cred ca o sa iau set cu pompa elecrica de la Avent. Am vazut la HelpNet la 520 RON si contine si biberoane, tetine, geanta termoizolanta.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

carmendu sa stai linistita iubita asa cum zice docul tau..a si
injectile alea de maturare a plamanilor lui bb este vb de dextroza?
cherie esti mortala in roz...esti betoana zau chiar imi plce burtica de nota 10
diana am vazut si burtica ta
in cl am vazut toate pozicile si sunteti super bag si eu unele azi pe web
in clubul celor cu dureri de bazin, dureri de picioare, nopti grele in care adorm, scurgeri si toate cele ma inscriu si eu acuma na ce vreti si voi sa fim sanatoase tun...pai cum am mai simti graviditatea
va doresc sanatate ies fugutza ca iar are spectacol nepotica

injectiile acelea pentru maturarea plamanului...hmm..cred ca te referi la DEXAMETAZONA; se fac injectii i.m. la 12 ore, 3 zile la rand parca, prin sapt 34-35. dar acum depinde si de doctor !

26+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bebecris, la mag online bebelusultau am vazut centuri Medela, cu sau fara chilot. Mai era si varianta de la Tonuselast, dar ei sunt in concediu acum si nu iau comenzi decat dupa 1 sept... Incearca cele doua site-uri, ca sa vezi despre ce este vorba, ambele sunt cu .ro la sfarsit.

Am schimbat si noi semnatura azi!!!

manu 23+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bebecris multumesc pentru urari. Aceleasi ganduri bune si pentru tine. La restul nu ma pricep , nu folosesc deocamdata centuri , nici nu stiu daca va fi cazul.Spor la cumparaturi.

Madutza multumesc pentru opinii . Sunt de retinut. Incepusem sa cred ca am o ceata pe creier cind citesc. Pentru ca in fiecare carte este altceva , alta opinie , alt tip de ...diversificare. Ramine sa obtin info. pe diversificare si pt. un copil care n-a mers pe tztizi. Pentru orice eventualitate.

Am inceput curatenia minora dupa constructori. Aia majora o face menajera cind vine.

Mirtha 30+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

winwildimi pare atat de rau! Sa dea DD sa treci cu bine peste asta!
Fetelor, stiti ce s-a intamplat cu winwild? Cum s-a intamplat de l-a pierdut pe BB?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mirtha, parerea mea este sa mergi pe mana unui doctor in care ai tu incredere. oricum, ei se fac mari si sanatosi dupa orice reteta. in afara de aia in care zice sa incepi cu ciorba de burta sau cartofi prajiti.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Salut, burtici!
Imi pare rau sa vad vestile triste, Windwild cuvintele sunt de prisos, ma rog la Dumnezeu sa-ti dea un bebelus curand, asa cum iti doresti.

Simona iti tin pumnii sa fie totul in regula pana la sfarsit.

Eu in weekend am avut un mic 'accident', m-a intepat o ganganie in picior, s-a inrosit locul foarte tare, imi si amortise, m-am prezentat la Urgente, imi era asa frica...oricum, mi s-a spus ca nu e nimic periculos decat daca in urmatoarele ore fac febra, ceea ce nu s-a intamplat, dar tot mai am un ghimpe in inima, sper sa nu fi fost afectat puiul meu.

Ma inscriu si eu in clubul celor care nu mai pot dormi, deja azi-noapte ma urcam pe pereti de nervi, m-am dus sa citesc ca de foiala mea nici sotul nu poate dormi, si citind cascam de mama focului...ma intorc in pat..aici stateam cu ochii pe pereti...cine sa ma mai inteleaga?

Am inceput cursul prenatal, iar moasa ne-a zis ceva foarte interesant: daca inainte de a fi insarcinata aveam dureri mari la ciclu, e foarte posibil ca acum, contractiile, chiar cele nedureroase, sa provoace ceva deschideri de col, daca nu aveam dureri inainte, e putin probabil sa fie periculoase contractiile in perioada asta. Si ca pana la 10 contractii pe zi nu reprezinta o problema, dar daca sunt mai multe si tin mai mult de cateva secunde, sa sunam medicul. Si mersul pe jos ajuta bebe sa se intoarca cu capul in jos.Sper sa va ajute aceste info

Iesim putin la plimbare acum, ca bebe e agitat rau, poate se linisteste asa.. fetele!

28+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

winwildimi pare atat de rau! Sa dea DD sa treci cu bine peste asta!
Fetelor, stiti ce s-a intamplat cu winwild? Cum s-a intamplat de l-a pierdut pe BB?

29+

buna. te rog citeste pe forumul "asteptand un ingeras in viata noastra" la "durerea pierderii unei sarcini".
nu cred ca mai pot scrie din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Puteti citi aici ce s-a intamplat. Nu cititi daca nu aveti putere, desi sincer ce s-a intamplat este un semnal de alarma si pentru noi, trebuie sa avem grija la simptome de genul oboseala crunta, tensiune mare.
Imi dau seama ca fiecare este afectata de asemenea veste, eu aseara am citit in timp ce cream capitolul dar mi s-a parut deplasat sa aduc eu vestea aici. Tocmai vroiam atunci sa scriu sa avem un capitol cu vesti bune, dar nu am mai putut.
Multa sanatate si putere Windwild, te mai asteptam pe aici cu vesti despre tine!

Stie cineva ceva de Simona, a sunat-o cineva?
Nebunica, interesant ce spui tu despre dureri la ciclu si contractii. Eu aveam dureri mari inainte de prima sarcina, dupa ce am nascut nu a mai fost asa rau. Nu stiu daca mai pot interpreta cumva.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Nebunica, interesant ce spui tu despre dureri la ciclu si contractii. Eu aveam dureri mari inainte de prima sarcina, dupa ce am nascut nu a mai fost asa rau. Nu stiu daca mai pot interpreta cumva.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre

Da, presupun ca, asa cum e totul in sarcina, depinde de la persoana la persoana. Dar mi s-a parut important sa stim la ce sa ne asteptam.Sau nu.

28+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput