Jetran air - cum e?

Jetran air - cum e? | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

Tocmai am aflat ca vom pleca in Turcia cu Jetran, desi cand am cumparat biletele de vacanta ni s-a spusca va fi Tarom. Of, of! Nu am citit lucruri tocmai bune despre aceasta companie, dar pe forumul DC nu prea am gasit opinii.

Va rog sa-mi spuneti cum a fost experienta voastra cu aceasta companie, cu bune dar mai ales, cu rele!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si noi plecam pe 28 tot cu ei. Acum cred ca depinde si de noroc. Sper sa nu stam cu orele prin aeroport. Am inteles ca au avioane veci, MD-uri din 80-81. Sper sa fie totul bine. Vacanta placuta!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Am zburat noi cu ei tot in concediu in Turcia. Ce sa zic, avioanele sunt cam vechi si se vede cel putin la interior... Dar zborurile (si la dus si la intors) au fost ok, pilotii experimentati, la plecare s-a respectat ora, la intoarcere am asteptat cam 30 minute la coada pe pista de decolare pentru ca plecau foarte multe avione.
Ce nu mi-a placut, ne-au dat bagajele murdare de parca le tarasera de coada avionului.
Per total sa zicem ca a fost ok.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am fost cu Jetran in iulie in Turcia.
Plecare de pe Otopeni la minut, zbor ok, mancare ok.
Plecare din Antalya - intarziere max 10 min tot din motiv de pista superaglomerata, zbor ok, au fost ceva goluri de aer deasupra Bulgariei dar nu s-au simtit f. rau, cred ca au recuperat undeva pe drum alea 10 min ca am ajuns la fix in Buc.
Avioanele pareau cam obosite, dar si acelea de Tarom cu destinatia Turcia erau cam la fel, cel putin mie mi s-a parut acelasi tip de avion doar ca pictat cu alte culori.

Per total eu am fost multzumita.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

addya, la ce ora a plecat avionul din Antalya? de fapt vreau sa te intreb daca stii cand se deschide duty-free...
Multumesc

Mergi la inceput