Gasca de Constanta (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cornelia am inteles...super! Aeromodelism..suna tare bine..Ma scuzati ca amd at buzna dar ma pregatesc si io din timp

We placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Cornelia am inteles...super! Aeromodelism..suna tare bine..Ma scuzati ca amd at buzna dar ma pregatesc si io din timp

We placut tuturor!

Buna.Am si eu o fetita de aproape 9 luni si asa vrea sa vb cu mamici care au bebelusi de varsta apropiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana...vad ca m-ai citat...baietelul meu are 4 ani deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Buna fetelor, asta-i treaba ce pot face? poate asa cum spuneti si voi next time o sa fie bine.
Noi am terminat cu raceala, slava domnului. sper ca macar o perioada sa nu mai ia nimic de pe nicaieri. Si aici e o perioada virusata...toata lumea e bolnava.

Eu am fost azi la stomatolog...oauu ce m-a durut la buzunar!N-am mai simtit nicio alta durere cand mi-a spus cat o sa ma coste. Sper totusi ca aici materialele sunt mai bune si ca lucrarile ma vor tine pana mor...
Va pupic, fug la nani.

www.tatianaforkids.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna.Imi spuneti si mie ce le dati bebelusilor vostri sa manance, ce meniu ii dati pe zi?Eu am o fetita de 9 luni si nu mai stiu ce sa ii dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui TatianaS

Buna fetelor, asta-i treaba ce pot face? poate asa cum spuneti si voi next time o sa fie bine.
Noi am terminat cu raceala, slava domnului. sper ca macar o perioada sa nu mai ia nimic de pe nicaieri. Si aici e o perioada virusata...toata lumea e bolnava.

Eu am fost azi la stomatolog...oauu ce m-a durut la buzunar!N-am mai simtit nicio alta durere cand mi-a spus cat o sa ma coste. Sper totusi ca aici materialele sunt mai bune si ca lucrarile ma vor tine pana mor...
Va pupic, fug la nani.

www.tatianaforkids.com

Si pe aici e lumea virusata,de cand cu circulatia fara limite cam pe tot mapamondul sunt aceleasi perioade de viroze sezoniere.Ma bucur ca sunteti ok,vad ca si ai mei au scapat fara sechele(si inca n-au cunoscut antibiotice,nici de data aceasta),asa ca avem un respiro.
Cat despre stomatolog,dat fiind ca am unul in familie(tata),pot sa-ti spun ca anual vin sute de straini sa-si lucreze la noi,caci este ieftin(comparativ cu preturile din tarile lor),bun si trainic.Asa ca ,atunci cand mai ai nevoie,organizeaza o excursie in Romania,vede si gaza bunicii,impuscati 2 iepuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta !

Poftiti la capitol nou

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput