Gasca de Constanta (100)
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Buna tuturor si o saptamana frumoasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Buna! Ce faceti?
Azi am fost cu Teo si i-a facut vaccinul ROR, mama, mama ce a mai plans.
Cristina, aplice pentru camera copiilor aveau destule, numai sa-ti placa tie modelele. Noi am luat o "floare cu 4 albinutze"
.
O saptamana frumoasa!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
luciaro spune:
Buna, fetelor!
Sunt si eu o mamica de Constanta cu un puiut de aproape doi ani si vroiam sa va rog, pe cele care ati aniversat ziua copiilor pe la diverse cluburi, sa-mi spuneti si mie pe unde/la ce preturi/ce servicii au oferit.
Multumesc mult!
Fiquelle spune:
Buna!
La mine se vede ca am inceput scoala, nu prea mai am timp sa intru pe forum...![]()
Voiam sa va spun ca vineri l-am botezat pe Alexandru...a fost foarte cumintel, asa cum este el de obicei
Mamacita, nu am apucat sa te mai sun, am fost foarte foarte ocupata cu pregatirile pentru botez...poate reusesc sa te sun zilele urmatoare.
Sper ca toata lumea este bine, desi a inceput sezonul racelilor (eu si Sofi am tras deja un guturai...)
PUPICEI TUTUROR
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Dodo-pui spune:
Constanta,
Ce mai faceti?!
Madalina sa va traiasca micutzul crestin
si alaturi de surioara lui sa va aduca numai bucurii.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kim222 spune:
Spuneti-mi si mie activitatile in cadrul cercurilor de la Palatul Pionierilor se platesc? Si daca da..aveti idee de exemple? La ei pe site nu am gasit aceste informatii...
Va multumesc!
mamacita spune:
Fiquelle,stiu preaaaa bine cum e sa n-ai timp.Sa va traiasca micul crestin!Poze nu pui?
Bine ca a scapat de guturai,noi am luat toti fara exceptie portia adusa de Alex dupa prima saptamana de gradinita,din fericire o ducem toti pe picioare)si fara antibiotice,of course,desi au facut febra ca la nebuni,dar asa e cu virozele...).
Tizul mai suge,iti mai trebuie obiectul cu pricina?Tu cum te descurci?
Camelia,ti-am spus oare ca ti-am admirat si fetele si rezultatele talentelor consortului?
CRIXIA spune:
'neaza!
O zi insorita, in sfarsit a reaparut Soarele, dupa aproape o luna de vreme mohorata! O luna, deja a trecut septembrie??!!!
Cat de repede trece timpul!
Mamacitacum mai esti?
Va
Constanta!
Dodo-pui spune:
Buna dimineata si de la Navodari
,unde-i soare si nici vantul nu adie
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Salutari si de la noi!
Madalina felicitari pentru crestinarea micului Alexandru, sa fie sanatos, baftos si iubit de toata lumea!
mamacita multumim pentru aprecieri!
Sanatate si voua va dorim, se pare ca ati fost in "carantina".
Kim222 imi pare rau dar nu stiu nici activitati dar nici ce tarife se practica la Cercul Copiilor, poate apare cineva care stie ceva despre tarife si activitati.
luciaro noi am tot aniversat la Mc'D, din motive de timp mai scurt al petrecerii (1 ora 30 min), cred ca cel mai bine este mergi tu vezi care sunt conditiile/tarifele si sa te hotarasti.
Gabi la C-tza a inceput sa se innoureze si sa bata putin vant! La Navodari cum este? Te-ai obisnuit cu noua locuintza? Ce parere are Bogdi despre mutare?
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator