Ce gatim azi (49)
Raspunsuri - Pagina 10
mcm spune:
Ciorbita de fasole verde si ardei umpluti cu orez.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
mephala30 spune:
-ciuperci umplute
-macrou facut in teflon cu lamaie si putin ulei+condimente
-pulpa de pui cu salata de varza
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
catutza spune:
pipote si inimi cu sos
piure de cartofi
placinta cu branza dulce si stafide
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
principe spune:
Mina si Delsim.
conopida eu de cele mai multe ori o fierb in abur cu un vf de sare.
daca nu aveti vas de abur,puneti-o intr-o strecurataoare pe un vas cu apa care fierbe,acopriti cu capacul...sau fierbeti direct pe foc dar cu putina apa.
sosul de usturoi eu il fac din smantana dulce sau acra cu usturoi pisat si patrunjel verde pe care le blenduiesc...daca smantana este dulce ii pun lamaie.daca nu am smantana in casa pun maioneza,merge si cu iaurt(ideea e sa puneti suficient usturoi)dupa gust puteti pune si un castravete murat stors si blenduit cu celelalate ingrediente.
mai fac cu sos besamel si branza rasa pe deasupra apoi bagat la cuptor si gratinat.
o mai fac in amestec cu sfecla rosie,fasole verde,morcovi(toate fierte)sub forma de salata ..pe deasupra pun unul din sosuri sau doar ulei si lamaie sau otet.
conopida tempurizata.
fac un aluat din 2 albuse batute spuma,un galbenus,10 linguri de apa fff rece (sau 8 linguri de apa si 3 cuburi de gheata),7 linguri ulei de masline,un vf de sare,200 g de faina.se amesteca compozitia si se dau bucatile de conopida fiarta prin aluat si se prajesc in ulei incins.se scot pe servetel si se servesc cu sos de soya.
cu aluatul acesta puteti sa tempurizati inele ceapa,ardei,shrimpi,peste,asparagus,vinete etc.
pofta mare!
ce am gatit azi?
mancare de grau cu carne de vita.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
kid spune:
Supa de pui
Cartofi cu pui la cuptor
Compot de struguri
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
catutza spune:
ghiveci cu pulpe de pui in vas roman
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
bubu05 spune:
Fasole verde la metru cu morcovi si cu aripioare de pui
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze