Copilasi din 2002 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dragi mamici!
N-am mai scris de ceva vreme, dar nu prea aveam ce, mai ales ca am fost 2 saptamani fara Andrei!
La multi ani, Sofia de Sabina! Sa fii sanatoasa si fericita si sa implinesti viata parintilor tai alaturi de fratiorul tau!
Stiu ca a fost si ziua lui George, puiul Elenei din Suceava si ii urez pe aceasta cale La multi ani, poate citeste Elena aici!
Sanzi, ma bucur ca sunteti bine, ca nu ati avut de suferit de pe urma uraganelor, sper ca si celelalte fete din America sunt ok!
Am vazut poza cu gasca, super gasca ati facut! Am vazut si pozele cu David la tenis, ii sta foarte bine!!!
Noi nu ne laudam cu scoala ci cu grupa pregatitoare de la gradinita!
Andrei e inca la gradi, ieri a inceput si e foarte fericit ca i s-au intors ambele educatoare (una plecase prin februarie, cealalta in noiembrie anul trecut in Italia si revenise in aprilie dar doar pentru 2 luni), asa ca ieri am avut ceva surprize placute!
Cristina_C, intrebai daca stiu copiii sa adune pana la 20 si daca stiu literele mici! Andrei stie sa citeasca dar literele mari, cele mici doar cateva, dar adunarile pana la 20 le face, nu stiu daca a invatat la gradinita sau a prins singur, noi nu i-am aratat, doar am constatat ca stie!
Nina, felicitari pentru micuta scolarita, o sa fie super pentru ea, nu a speriat-o nimic in prima zi, doar cateva emotii! Felicitari si pentru cel de-al optulea dintisor! Si lui Andrei i-au cazut inca doi in vacanta asta asa ca acum e stirb de doi dinti sus!
Prin pozele astea de la tara o sa-l vezi fara doi dinti:
Poze tara
Cristina22 bine ai revenit din Italia, cum a fost? Sper sa ne rasfeti cu ceva poze!
Nicoleta, ai doi copii minunati, iar Matei e un grasunel si un frumos cu ochisorii mari! Iti vine sa-l mananci!
tuturor !!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Faptul ca, micuta mea scolarita se trezeste singura cu mult inainte de ora 7, este un semn ca abia asteapta sa mearga la scoala, ca ii place mult. Pt. gradinita greu o mai trezeam.
Multumesc frumos, pentru felicitari !
Cristina_22 si katty, bine ati revenit printre noi !
Pozele inca nu am apucat sa le vizionez, dar cum prind mai mult timp liber am sa o fac.
O zi cat mai faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Katty, m-am uitat la pozele tale, frumoase ca de obicei. Si m.am si distrat, citind comentariile pozelor: "Flori", "Flori si cer", "Adun flori de camp", "Si mi se vad chilotii", ei, la ultima eram pe jos (metionez ca eu, cand sunt obosita, rad si degeaba, dar acum chiar mi se parea amuzant). Sper sa nu te superi pe mine. A, si Stefan are tricou albastru ;). A, si poza cu portretul de vaca m-a amuzat. Mi-au placut comentariile tale, haioase.

Va pup pe toate. Sunt obosita.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, ce poze frumoase!!!! Eu astept ca pe un desert bun pozele voastre, ma asigur ca nu ma deranjeaza nimeni si ma delectez!!! haha!!!
Ce mare s-a facut Andrei!!!

Cristina22, bine ati venit din vacanta!!! Direct la gradi, nu??

Gabb, eu nu am vazut stangaci sa scrie frumos pana acum (incluzandu-ma pe mine). Nu cred ca are vreo importanta cat de frumos scrie, ideea este ca ii e mai greu sa isi gaseasca pozitie buna de scris. Cascat este el de la natura

Nina, au uniforma la scoala? Ati primit manualele?? Vreau sa le caut si eu sa lucrez la anul cu David in paralel...(deja vad ca desluseste sa citeasca in romaneste si vreau sa profit)

Nicoleta, voi ati inceput gradi????

Crig, pe unde umblati?? Ti-am lasat offline-uri

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

katty-am cateva poze chinuite, facute cu celularul.Se pare ca am distrus si cel de-al doilea aparat foto. I-a facut Andrei o baie in mare, chiar din prima zi.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
Nu-s chinuite deloc, sunt foarte frumoase pozele, Cristina22. Se vede ca v-ati distrat si ati avut si vreme buna!
Nicoleta, nu ma supar, de ce sa ma supar, chiar ma bucur ca te-au amuzat comentariile!!! Eram intr-o dispozitie buna si relaxata cand am incarcat pozele pe picasa.
Sinzi, ma bucur ca ti-au placut pozele, si eu fac la fel, cand vreau sa vad poze, stau undeva linistita, sa nu fiu deranjata! Mai cunosc si eu pe cineva stangaci (husbandul din dotare), si chiar scrie urat! Andrei scrie si cu dreapta si ca stanga! Si bineinteles urat!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty-bestiale pozicile tale!! E frumos si mare-mare stirbul tau cu ochi albastri!

La Oradea e o vreme oribila! E frig si din cand in cand mai baga o ploaie marunta.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Eu n-am apucat sa vad pozele, inca. Dar imi voi gasi timp pentru ele, in mod sigur !
Eu vin cu raspunsurile legate de scoala, ca tot m-a intrebat Sinzi.
Uniforme au copiii, dar nu la ce te gandesti tu, cred.
Pana anul trecut erau uniforme albastre in carouri rosii, pt. sarafanul fetitelor si sacou albastru si tot albastru pantalonul baietilor, plus camasa alba.
De anul trecut, insa, liceeni(este Colegiu National, cl. I-XII) au cerut alta uniforma si s-a ajuns la camasa alba, cravata rosie din matase, cu emblema scolii imprimata pe ea si blue jeans.
Manualele din care vor lucra cei mici sunt de la editura Aramis, editia 2004, www.edituraaramis.ro/product.php?productid=292&cat=267&page=3" target="_blank">ABECEDAR-ul si www.edituraaramis.ro/product.php?productid=347&cat=267&page=8" target="_blank">MATEMATICA, iar de la editura Didactica si pedagocica, www.edituradp.ro/carte/cunoasterea-mediului-clasa-i--i329" target="_blank">Cunoasterea mediului. pentru fiecare din cele 3 materii, se vor comanda si caietele speciale pe care vor lucra anul acesta. Cum sosesc, pun link cu ele, ca sa vedeti care sunt, ca am vazut ca sunt mai multe caiete speciale.
Deocamdata Cristina se lauda ca e asa usor ce fac, ca la gradinita. Primele 2 saptamani sunt evaluati cu fise si desene.
Cristina_22, si la noi e o vreme ploioasa si rece in continuu, din weekend. Haide, soare, haide !
O zi cat mai faina in continuare, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

De azi sunt cu sot, desi maine se vor duce la Bucuresti la un orelist (Cristina, ne-am hotarat, daca zice ca e cazul sa ii scoatem polipii, ne conformam, si Stefan zice ca vrea, ca apoi sa poata merge la gradi).

Cristina sunt super pozele, nu se vede ca-s facute cu telefonul. Iar tu zici ca ai 18 ani (chiar, cati ai?).

Succes scolareilor!

Nina, Aramis este o editura buna, din cate stiu eu.

Sa ne tineti pumnii vineri, eu ma gandeam sa insist sa il opereze atunci, daca zice ca e cazul, desi poate trebuie analize... vom vedea.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Buna fetelor! Sint mama lui Luca, care a inceput si el scoala de 2 sapt deja(in Canada incepe pe 1 sept) si am o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Copilul meu de felul lui e f vorbaret si sociabil, si la scoala deja a fost de 2 ori in time-out pe motiv ca vb prea mult si a intrerupt invatatoarea. Nu stiu cum sa-l fac sa vorbeasca in primul rind mai incet, ca vb cam tare(i-am controlat auzul, mi-au zis ca n-are nimic, asa e personaliatatea lui) si in al doilea rind sa vb mai putin, ce metoda sa folosesc in afara de a-i reaminti in fiecare zi sa nu mai intrerupa oamenii cind vb?
Sint un pachet de nervi pt ca mi se pare ca pe invatatoare o enerveaza ca nu e un copil comod sau cam asa ceva.Ca daca mi-ar fi zis ca e nu vrea sa-si faca temele sau ca vb urit, sau ca bate, as mai fi inteles, dar asa...Nici un alt copil nu a mai fost in time-out din clasa de cind a inceput scoala. e genul de copil caruia ii place sa vb cu el, sa-ti povesteasca cite in luna si in stele, face complimente la oameni prin magazine, pe strada, e un copil vesel...
Abia m-am intors de la scoala si nu stiam unde sa scriu ca m-am enervat. Am sunat la consilier si mi-a zis sa vb cu invatatoarea prima data. Astept sapt viitoare cind va fi sedinta.
M-ar interesa daca mai sint parinti cu copil ca al meu si ce e de facut?

Mergi la inceput