Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Incerc sa ma duc pana jos sa-mi iau un pachet de unt ca as manca niste cascaval la cuptor poate intra daca mi-e pofta. POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI |
chiar, cum faci?????
mi-ai facut pofta!!!!!
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
BOO eu am stat un week-end intreg in casa cu ochii la Prison Break:mancam cu ochii la TV, doar la baie ma duceam..... asa ca inteleg
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Banu2268 spune:
Oare numai eu am luat 14 kg pana acum??????
si nu prea se vede ca sunt gravida cu o bluza larga/....
Banu 29+ Salih
Boo spune:
Sincer ???? Cred ca nasc eu si astia tot acolo o sa fie ..
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Boo spune:
Banu eu am luat 15. Te ajuta ??
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
anamihaela75 spune:
Salut toate gravidutele
Am citit pe aici ca voua va recolteaza doctorii vostri din col sa vada daca aveti streptococi. Asta e ceva ce trebuie facut sau doar depinde de doctor? sau numai daca exista ceva simptome? Eu nu sunt in Romania si tot am impresia ca nu mi se fac toate analizele si verificarile. Poate sunt putin obsedata. Problema e ca sunt si la inceput cu limba germana si nu pot sa aflu tot ce as vrea.
Banu2268 spune:
15 pana la 29 de saptamani sau 15 pana acum?/
eu nu ma mai recunosc
nici in oglinda nu vreau sa ma mai uit......
nici cu hainele de acum cateva luni nu vreau sa mai ma imbrac....
am incercat o pereche de pantaloni roz frumosi cu care ma plimbam eu... de in si.......... n-au mai intrat pe mine
a fost asa un soc......
acum am 2 sau 3 perechi de pantaloni care-mi vin si doar cu aia ma imbrac si ii tin in alta parte nu in dulap .... ca ma apuca probatul si vad ca altceva nu-mi mai vine si ...... ma deprim
Banu 29+ Salih
Nocom spune:
Din proprie experienta va zic ca nu prea conteaza cate kg iei in sarcina. Stiu multe mamici care au luat 20 si le-au dat jos fara efort, si destul de repede si ma mai stiu pe mine care am luat 9 kg in sarcina, le-am dat pe toate jos pana am iesit din spital cu bebe (4 zile) si apoi am pus in primul an, cat am alaptat 20 de kg de care nu am mai scapat. Deci, conteaza cate am pus in sarcina?!?!?!??! NUUUUUUU!
34+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
babytza spune:
Andreea imi pare rau dar nu am nr ei de mobil. Mergeti la ea si dupa ce hotarati cum se procedeaza luati nr direct de la ea.
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze