Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
andy.p spune:
Clau
sa-ti treaca durerea si multumesc.
Felicitari si tie ptr schimbarea semnaturii..nu mai e mult

Deci noi doua schimbam deodata semnatura?Poate nastem tot asa.
iriss_04 bine-ai venit
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
gata am facut schimbarile la semnatura , yupiiiiiii

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
ratonelu spune:
deeeccciiii...pleaca omul linistit acasa ...si nu mai intra pe net ca stie ca burticoasele sunt cuminti....(bine,n-am mai intrat pt c-am fost si f ocupata sa ma jelesc vreo 2ore-vesnicu ritual din fiecare seara,dupa care adorm- ca ma sufoc...si iar ma sufocc....si bebe da cu capu josss de tottttt....
)...si ce vede de dimineata?
ca va bagati in fata....![]()
![]()
far asa respectati randu'
c'est-a-dire....laureta,eva....cum va simtiti?
andreea,sanatate si ai grija de tine acolo la spital.
aaa...si neata.....![]()
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
EvaF spune:
Buna dimineata!
Am dormit foarte prost de la miezul noptii, trecut, pana la 5.30, apoi doua ore cu ochii pe tavan, iar contractii dar asa usoare, trezit pt diverse si readormit o ora pana acum! Ciudat! Eu sunt fff somnoroasa, bagam 12-14 ore de somn, asa a fost pana acum 2 zile! Hm! Totul s-a schimbat de cand am intrat in luna a 9a, si ce frumos era inainte, prea frumos!!!
Deocamdata nu am contractii, dar ceva "fierbe" pe acolo, ma simt de parca clocotesc in bazin! Luca de agita de zor, e ocupat! Azi cos si mai dau cu aspiratorul, stau cu voi, nici ca ies din casa ca treaba am! Trebuie sa spal si hainele lui Luca si camasile mele pt spital pe care le-am cumparat ca vad ca nu e gluma, nasti asa cand ti-e lumea mai draga si eu nu sunt gata!
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! 

LE: Bine ai venit Iriss!
Laura, Clau, la mai mare!!! 
Laureta, cum esti? Si eu vreau musai sa mai stau macar 2 saptamani, sa faca Luca 38, apoi ii dau liber!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Clau sa-ti treaca durerea si multumesc.Felicitari si tie ptr schimbarea semnaturii..nu mai e mult ![]() ![]() Deci noi doua schimbam deodata semnatura?Poate nastem tot asa. iriss_04 bine-ai venit 36+ bbelina AMR 4 saptamani ![]() laura si andy (07.04.2002) |
vorbim neaparat cand nastem sa vedem daca s-a produs in acelasi timp minunea

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui EvaF Buna dimineata! Am dormit foarte prost de la miezul noptii, trecut, pana la 5.30, apoi doua ore cu ochii pe tavan, iar contractii dar asa usoare, trezit pt diverse si readormit o ora pana acum! Ciudat! Eu sunt fff somnoroasa, bagam 12-14 ore de somn, asa a fost pana acum 2 zile! Hm! Totul s-a schimbat de cand am intrat in luna a 9a, si ce frumos era inainte, prea frumos!!! Deocamdata nu am contractii, dar ceva "fierbe" pe acolo, ma simt de parca clocotesc in bazin! Luca de agita de zor, e ocupat! Azi cos si mai dau cu aspiratorul, stau cu voi, nici ca ies din casa ca treaba am! Trebuie sa spal si hainele lui Luca si camasile mele pt spital pe care le-am cumparat ca vad ca nu e gluma, nasti asa cand ti-e lumea mai draga si eu nu sunt gata! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine! ![]() ![]() ![]() 35+ LUCA AMR 30 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva ma bucur ca esti mai bine insa te rog mult nu te apuca de spalat si calcat, eu din cauza asta am ajuns la spital cu contractii urate . Stai cuminitica si roaga pe cineva sa te ajute cu spalatul si calcatul

a miscat buburuza, deci e bine
am vazut ca scriati de Andreea ca e in spital? mi-a scapat mie ceva?
36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI
ratonelu spune:
eva...pai daca nu vrei s anasti acum...ce cauti sa dai cu aspiratorul?
stai cumnitica in pat...si atat!
carla,34+ putoiu sasha
ratonelu spune:
exista mai tolomaca decat mine?
nuuu...va asigur io!
iar uitai sa schimb semnatura....azi facem 35saptamani![]()

carla,35+ putoiu sasha
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui andreea_and Fetele n-am vesti prea grozave , am venit acasa sa-mi iau bagajul de spital ca doctorul vrea sa ma interneze . Aveam tensiunea 150/90 la control, bebelina 3150g, mi-a zis ca e cam mare si ca s-ar putea cu tensiunea si bebe mare sa nasc cu cezariana. A zis ca e riscant sa stau asa cu tensiunea mare si trebuie sa ma monitorizeze macar pana vineri sa vedem cum e...offf o sa-mi iau ventilatorul la spital si sper sa scap repede si fara sa nasc...daca e ceva trimit sms Feliciei.Va pe toate...preety vad ca ti-a raspuns tzitziri, culoarea este aproape ca cea de pe site, mai mult portocaliu decat galben..scuze ca nu-ti pot da acum mai multe detalii.Bafta fetelor care trebuie sa nasca zilele astea! 36+ cu Mina AlexandraAMR 25 zile Poze |
off off Andreea, imi pare tare rau ca nu esti ok dar ma rog sa fie bine pt tine si bb. Da-ne un semn cand poti sa stim ce s-a mai intamplat.

36 s Mami fericita de
AMR 4 SAPTAMANI
clau_geo spune:
gata m-am dezmeticit si eu legat de Andreea
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 SAPTAMANI

, am venit acasa sa-mi iau bagajul de spital ca doctorul vrea sa ma interneze