Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
Roxana , sper sa nu fie vorba de reflux...Urologul care a consultat-o pe Sara mi-a zis ca , daca ar fi vorba de reflux , nu se opereaza pana la 3 ani , pentru ca, intre timp , sfincterele care tin urina in vezica se pot dezvolta de la sine , se pot intari si astfel sa nu se mai produca refluxul. Mi-a mai zis ca refluxul vezico-uretral este o problema frecventa la copiii nascuti inainte de termen. Tu la ce uroloaga mergi ? Trebuie sa merg si eu cu Sara , sa vedem ce e de facut sa impiedicam pe viitor formarea calculilor renali. Rezidentul care a operat-o impreuna cu Basca , mi-a recomandat-o pe d-na dr. Ion , insa nu gasesc nicio referinta despre ea. Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Da, si mie mi-a zis dr care a tratat-o la 6 luni - dr Palade - ca trebuie sa tin cont ca ea s-a nascut prematur, chiar dak a fost normoponderala si a primit Apgar 10.
Si, intr-adevar, opratia se recomanda mai ales la grade mai mari de reflux (mi-a explicat ca refluxul este de mai multe grade).
Eu am fost la Dr. Dinu Florica; are consultatii luni si joi de la 11:00 la 14:00; pe mine m-a dus dr Palade - ca stia toata pb si avea istoricul Adelei - dar cand are consultatii poti sa mergi direct la ea. Mi s-a parut de treaba si s-a aratat atenta cu Adela: a consultat-o, s-a uitat la pasa, s-a uitat pe toate analizele - asta, cand am fost joia trecuta la ea, la consultatii.
Azi, am fost numai eu; oricum, mi-a dat destule lamuriri (nu i-am dat nimik, ca a zis ca fie reflux, fie infectie o va trata dr Palade; bine, eu i-as fi dat, dar a 'disparut' rapid).
Pe net, are 'referinte' bune, dar eu nu prea ma mai iau dupa net.
In alta ordine, ce bine ca Sara si-a revenit cu pofta de mancare!
Imi pare tare bine cand aud ca isi revin bebelusii!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
micsunea spune:
Virgo,
de la o nebuna ca mine nici nu stiu ce as putea sa-ti spun ca sa te ajut! Dar as dori sa te pot ajuta!
Mi-am notat in cap ce ti s-a intamplat ca sa am un motiv suplimentar de a fi suparata pe lume.
In acelasi timp imi dau seama ca n-ar trebui sa-ti faci sange rau pentru relele din jurul tau, ca altfel nu termini niciodata.
Ai un puiut superb, vezi daca nu ai niste prieteni de suflet care sa te ajute (moral, material, ambele), cauta ajutor in jurul tau si apoi vei vedea ca vei avea din nou forte sa continui pentru puiut si sot.
Mii de pupici, va doresc numai bine la toti trei,
Micsunea
Ven spune:
Hello zuze buburuze.
Cele care aveti premergator la bebe, ce marca recomandati. Mentionez ca sunt dispusa sa dau cca 2oo lei pe el, nu mai mult. Sar'na anticipat!
Virgo, da, exista oameni incredibil de rai. Sunt convinsa ca isi vor primi "rasplata" cu varf si indesat, cand le va fi lumea mai draga. Pt. ca.... "Dumnezeu nu bate cu bota", asa e o vorba pe la noi!
Lala, pup feciorul pletos si viteaz explorator al mochetei buclucase. Eu am noroc maxim ca avem laminat peste tot. Umbla prin tot livingul, si nu e mic, iar ieri in premiera a trecut pragul si in dormitor, ca pe acolo nu cunostea teritoriul :)
Tu ce premergator ai, esti multumita de el??
ginnette spune:
Am apucat sa vad poze cu Yasmine dulcineea - mai ales,alea in cort, sunt geniale; se vede ca i-a placut - si cu Andrei 'exploratorul' - tare bine ai surprins "procesul" de ridicare in picioare
Helene; cum i-ai facut ciorbitza, i-ai acrit-o cu lamaie? si ii place vitel? eu i-am dat doar carne de vaca.
Lavinia(virgo),fara cuvinte ; astia nu sunt oameni.
Si, nu mai spune ca nu esti mama buna - stiu ca nu te incalzeste ce spun eu, ca tot ce conteaza e cum te simti dar poate cand te uiti la pitic iti dai seama ca el este "capodopera" ta (in cea mai mare masura) si ca orice capodopera este perfecta. Si iti da puterea sa treci peste.
Uite-o de la mine!
Micsunea, ai o fetita care sunt sigura ca are puterea sa te scoata din starea asta; am mai spus-o eu, copii au un dar extraordinar: atunci cand se uita in ochii tai si-ti zambesc, te fac sa simti mii de fluturi in stomac si sa zici ca "trec peste orice pb" - eu simt lucrul asta cel mai tare, mai ales acum.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven .... "Dumnezeu nu bate cu bota", asa e o vorba pe la noi! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Asa e! Eu mai zic "roata se-nvarte"
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ven spune:
Roxana, mi-e mila de mor de Buburuza scumpa, dar am asa un feeling ca nu e vorba de reflux. Doamne ajuta sa fie asa! fetele frumoasele sprancenatele!
ginnette spune:
citat din mesajul lui Ven Roxana, mi-e mila de mor de Buburuza scumpa, dar am asa un feeling ca nu e vorba de reflux. Doamne ajuta sa fie asa! fetele frumoasele sprancenatele! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Sa dea Domnu' sa "se-adevereasca" feelingul tau! (dak nu albesc maine, de la cate cuie'n talpa o sa-mi bat, sunt tare)
Cate-un ic pentru puiutzi si pentru mami.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Ellenuta spune:
roxana ciorbita i-am acrit-o cu bors facut de mami meu. si ii place. si vad ca si carnea de vitel e pe placul ei .. a papat vreo 170 g.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ginnette spune:
citat din mesajul lui Ellenuta roxana ciorbita i-am acrit-o cu bors facut de mami meu. si ii place. si vad ca si carnea de vitel e pe placul ei .. a papat vreo 170 g. Elena de Eva Maria (14.01.2008) BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Aaaa, pai cu bors facut in casa, cred si eu ca-i bun.
Si mie-mi placea cand facea bunica mea, si-l beam asa, simplu.
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Gata, am plecat acasa; dak reusesc, mai intru dupa baita buburuzei (dupa 9:30 pm).
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI