Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simonettteurca mami hai ca se inchid usile Te-am strigat de-am ragusit si de la Anvers si de la Bruxelles i de la bruge...de peste tot! Nimic A venit soro vara in Belgia sau va pregatiti de Craciun ???
Mufa, primul dinte Luny Ai furat tehnologia de poznare! Lui Vladut i-a aparut deja al doilea si musca nene de nu-ti poti imagina! Si mai nou ciupeste !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, nu stiu sigur daca e dintisor, e doar crestata gingia acolo, nu se vede altceva..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

E dinte in toata regula, marginea superioara zimtata a dintelui e transparenta...nu simti daca ii bagi degetul in gura nimic? E tare devreme totusi...dar pe Diana nimeni n-o intrece! Sta bine la par, la dinti...maine poimaine la manechiura !

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hmmm, ce ma mai chinui eu cu Rebecutza cea mofturoasa la masa! Trebuie sa-i fac toate jocurile sa manance, nu stiu ce-are de cateva zile se plictiseste repede la masa, da' io nu ma las pana nu-i basculez tot in gurita!

Mimo, scuze ca nu ti-am raspuns, a acaparat randunoiul laptopul! L-am luat de la Happy Baby care este aici langa mine. Am intrat doar sa ma uit la una, alta si pana la urma am plecat cu ditamai cutia acasa! Rebe e incantata de el, dar deocamdata nu stie ea cu ce se mananca, il dau pe balansoar si se bataie acolo putin ca n-o las decat cateva minute!

Luny, eu nu pot sa vad pozele!

Ma cheama randunoiul la masa, am fugit!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

simonetta, mai scoate odata capul de dupa canapea ca nu te-am nimerit
stai linistita, e bata dinaia gonflabila
haidibre si bovesteste-ne sa-ti motivezi abesntele

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Carolistele!!!Auzii la stiri ca aseara la ora 7 au fost jefuite 2 fete!!!!!!!

Sotul zice ca nu mai mergem in niciun parc! DAr nu e dupa el!!!

Clau, ai PM si sper sa ne vedem diseara!

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2736914120103382524prlVIv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny sigur e dinte, se vede foarte bine.
Si Mimo, cu manechiura Diana ar fi bine sa mai astepte, desi la cat de des ii tai unghiile mai bine as duce-o direct acolo
Copiii vostri fac asa ca gugustucii? Ca Diana de cateva zile numai asa face si ma gandesc daca e singura cu acest repertoriu, se pare ca pe cel clasic l-a cam epuizat

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cum asa, Clau?..
uite le mai pun o data, ia vezi acum..
http://good-times.webshots.com/album/565509157bdvxYP?start=12

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cleme m-am amuzat copios de gugustucul Diana!

clau si eu am premergator pt Amira, e unul care nu-l gasesc sa vi-l arat e f dragutz, are tot felul de jucarele pe el si minite si canta, o sa-i fac o poza. plus ca se regleaza pe inaltime. nu o sa fac abuz de el, dar daca ii place o sa o las. si la noi la fel cu papatul, cu tot teatrul de papusi pe langa ea, si cu o mama afona care ii canta orice porcarii care ii trec prin cap. numai la ta-so papa tot si fara specatcol!

simonette!

ariel bine ca i-a trecut lui teo febra...

am si eu o problema cu Amira: nu papa piure de legume in nici o combinatie posibila. i=am pasat la inceput doar morcove, apoi si dovlecel. pastarnac nu-i pun ca nu-i place, telina doar putina si nu i-o pasez. i-am pus si carnitza sa vad poate i-o place mai mult...de unde. si laptic, si cereale, si orez, si rosie. mai am de pus cartof si fasole verde. am incercat si cu cele la borcanele, si combinat borcanel cu cel facut de mine...nik. azi a si vomitat! ce sa-i mai fac?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Happy Baby scrie pe mine
Sovi hai sa lucram in echipa! Simonette

poze

Mergi la inceput