Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu Sovi, e fain tare premergatorul tau, abia acum l-am vazut!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sovisa-mi aduci aminte ca am pus gaina la fiert
Era o faza cu un arab care a venit in Romania sa puna de-un atentat si trimitea scrisoare la big boss acasa sa-l informeze ca i-a disparut bomba, i-o furase cineva Finalul apoteotic era ca teroristul il informa pe big boss ca nu-i nevoie in romanica de atentat pentru ca noi ne autodistrugem cu mult succes De aceea nu ma voi obosi sa pun bomba ...avea dreptate arabu...astia cu centrala au distrus parcarea si spatiul verde proaspat realizate de primarie Astept cu interes sa vina aia de la gaze sau si sa-i termine pe astia de la RADET Eu am bilete la loja, la etajul 1, la toate spectacolele lor (tragi-comedie mare)

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

[b]
Era o faza cu un arab care a venit in Romania sa puna de-un atentat si trimitea scrisoare la big boss acasa sa-l informeze ca i-a disparut bomba, i-o furase cineva Finalul apoteotic era ca teroristul il informa pe big boss ca nu-i nevoie in romanica de atentat pentru ca noi ne autodistrugem cu mult succes De aceea nu ma voi obosi sa pun bomba ...avea dreptate arabu...astia cu centrala au distrus parcarea si spatiul verde proaspat realizate de primarie Astept cu interes sa vina aia de la gaze sau si sa-i termine pe astia de la RADET Eu am bilete la loja, la etajul 1, la toate spectacolele lor (tragi-comedie mare)

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

in alta ordine de idei, maine seara as veni prin IOR, daca binevoieste al meu sot! te gasim?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

aviz montignacelor:
am facut orez cu lapte degresat, bucati mari de mere, stafide, scortisoara, vanilie si fructoza. BUUUUUUUUUUUUUUUUNNNN

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Asta nu e monti cum nu sunt eu arab
OREZ cu fructe NU E VOIE ....fructele doar intre mese (la min 3 ore intre mese) tztztztz

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am fost si eu la coafor si cosmetica, dar n-am avut curajul sa-mi schimb radical freza, asa ca doar mi-am scurtat putin pletele!

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2736914120103382524prlVIv

Mergi la inceput

V-am zis ca luni incep munca????????

Valentina si MAtei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Cleme, e "mumoasa foc" Diana!!!

VAlentina si MAtei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Luny vrei sa ne intrecem in muscaturi? Nu promit nimic, vb maine .Ia si tu
PS nu pot sa ma abtin, tu stii vorba aia: te pup pe dinti? Nu stiu de unde vine, n-am inteles-o niciodata, dar cand am pus acolo emoticonul ala mi-a venit asa in minte "Blink!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTE LUNISOARE MARIA ROXANA DE ELARA!
De dimineata ma tot chinui sa fac urarea asta!

Luny, sper ca nu ma ratezi maine seara daca vii in IOR! Sau vrei sa te vezi doar cu Mimo?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Multumesc Valentina . De ce incepi munca asa repede?

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput