Posta Romana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Acum ei au o evidenta pe calculator a coletelor. La oficiul respectiv, vor cauta pe calculator si iti vor spune detalii despre data sosirii, etc.

Eu zic sa suni tu sau mama ta.
Sa ne anunti daca ai rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carla75 spune:

Silvia, eu primesc colete externe aici, la Suceava. Este un singur oficiu postal pentru asta, primesc avizele cu antetul postei, adresa, data si orele la care sa ma prezint, etc., iar aici se deschide coletul in prezenta vamesului. In functie de ce e in colet, se plateste o taxa (am intrebat prima data si a zis ca e pentru produse electronice/electrocasnice), iar pentru depozitare o suma mica, 2 ron.
Cred ca e vina celor de la posta din Campulung, pentru ca eu nu am probleme si nici cei pe care ii cunosc, insa mi se pare tare aiurea sa trebuiasca sa vina de acolo pana aici, totusi, sunt persoane care nu se pot deplasa chiar asa. Campulungul e oras mare, nu sunt in stare sa plateasca acolo un vames la un oficiu postal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

S-a dus mama la Suceava si a ridicat pachetul. A trebuit sa plateasca ceva taxa de stat, nu mult insa. Se pare ca functionarii din Clung au 'uitat' sa trimita avizul acasa. Am reclamat si am primit un email dimineata asta:

Stimata doamna Popa,
Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru inconvenientele cauzate. Va asiguram ca situatia creata este in atentia noastra, Posta Romana avand ca preocupare permanenta, imbunatatirea calitatii propriilor servicii si implicit satisfacerea clientilor. Sesizarea dumneavoastra a fost inaintata compartimentelor specializate din cadrul Companiei Nationale Posta Romana S.A. In urma incheierii cercetarilor va vom transmite un raspuns.
Va multumim pentru intelegerea si increderea acordata!

Sper ca cine a gresit sa fie macar atentionat.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si eu am de primit un coletel din canada,pus acum o luna jumate si care e plecat din canada,dar la destinatie nu a ajuns.E o cremuta pt alergiile la piscaturile de tantari la care Alexelul meu e fff alergic(anul trecut am ajuns la spital ca il piscase de pleoapa si nu isi mai putea deschide ochisorul),oare e considerata cu regim special,or fi oprit-o in vreo vama?Oricum pt siguranta ca o sa am cremuta in casa mi-a mai trimis una prin matusica mea care a venit vineri din Canada,asa ca cine a oprit pachetelul meu,sa se spele pe cap cu el,ca degeaba am tot sunat la Posta la noi ca imi ziceau ca daca as primi coolet,mi-ar veni avizul.Oricum Posta Romana e de kko la unele faze.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Eu sunt fan posta romana, sa ii dea domnul sanatate si toate cele! pana acum au fost rapizi si punctuali. ce-i drept, am trimis toate pachetele express mail,ca sa am tracking number si sa vad unde este. au fost pachete care au ajuns si in 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu sunt patita cu Posta... un colet din Franta nu l-am primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si mie mi-au ratacit ceva colete din strainatate,dar pana la urma s-a rezolvat,pe nervii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Colete nu am avut curajul sa trimit de aici sa ajunga si pe mana Postei Romane! De ce ? Pentru ca jumatate din scrisorile trimise in Romania nu au ajuns. Este apropare regula ca daca in plic pun si una-2 poze gata sigur nu mai ajung. Am suspectat postasul din zona unde locuieste mama mea, dar nu au ajuns plicuri si in alte orase din tara. Noroc ca acum mai trimit poze prin e-mail si le fac ei pe hartie acolo .
Ce se gandesc ca putem trimite prin plicuri sau mici pachete ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Cam multa lume se plange de Posta Romana si este adevarat ce spuneti. La firma la care am lucrat, si care colabora cu Posta Romana, nu era zi sa nu ne lipseasca ceva, vreo confirmare de primire sau alte chestii care trebuiau returnate.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

am facut reclamatie o saptamana in urma, inca nici un raspuns

Mergi la inceput