Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 13
prisi spune:
hello,
Teo super tari protagonistii, pupam Mihutzu exploratorul si mamica sexoasa, pe tati nu ne permitem ![]()
Rox cum mai e Andreiuzu?
gabitz multa sanatate Elizei 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu am bagat o tura de spalat geamuri si putin smotru , apoi am fost afara la mers cu pitica, a inceput sa ii placa sa mearga si exerseaza la greu
, iar shalele mele se resimt...
acum mi-am pus o bere si astept sa se mai termine o masina sa intind rufele
Sim cum e vremea la Bacau?
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
afibebe spune:
Miruna 
sa fii sanatoasa si fericita.
Felicitari Lia.sa va traiasca fetita.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Yaia
multa sanatatesi multa fericire.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
mihailescu teodora spune:
Gabitz,Prisilica,Cumatra
,multumim de complimente!
A fost minunat la mare,Mihnea era in extaz,nu l-am vazut niciodata asa de bucuros,se distra copios in apa,radea in hohote la valuri;n-am fost tot timpul pe faza cu ap. foto,ca eram uda pe maine,sau murdara de crema,nisip,etc.N-am facut f multe poze.
Cumatra,gand la gand cu bucurie:si cu migrena si cu bulimia!Acum mi-e asa de rau de-mi vine sa vomit tot!Am facut azi fasole(dupa cum iti povesteam)cu afumatura,si-am mancat ca bestia 2 castroane.Mi s-a asezat de-a curmezisul la stomac,si-acum stau balonata si gata sa decartez.
Cat despre slabutenia mea,ti se pare,believe me,n-am mai slabit 1g de vreo luna!Poate s-au reorganizat carnurile pe mine![]()
Daca eram asa slaba imi gaseam si eu costum de baie mai usor,nu umblam de naluca 1 saptamana!Dar in compensare mi-am luat 4 bucati:2 de la SKINY si 2 de HONDOS CENTER!F frumoase dealtfel
!Plus 4 perechi de slapi asortati...si-o geanta de la Nine West!De-ar sti hubby ce-am prapadit cardurile......
Aaaa,si-am platit si vacanta din Turcia.Mergem in Belek la Papillon Zeugma.Plecam pe 30 sept,7 nopti!va fi si luna de miere a finutilor pe care-i vom cununa pe 27 sept!
Aaaa,sambata am fost la o nunta in Oltenita,o obligatie.M-am simtit ultimul om,pe bune!A fost o nunta facuta doar pt bani,de un prost gust greu de imaginat,mi-a fost si frica sa maninc la cum arata mancarea,drept pt care 2 h cit am stat(cu mare greu),am ascultat in masina Kiss FM!Oribil!!!!
Sambata ,la 40 C,cine umbla de berleuza pe la coafor?Eu!Pt nunta aia super naspa,ca altfel ma coafam eu frumos acasica!fUSE SI SE DUSE!
Acuze caps!
Uitasem sa va zic ca Mihnutzul a dormit tot drumul,s-a trezit la intrarea in Neptun(la dus) si la iesirea de pe autostrada(la intors)!Norocosi am fost!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Lia_B spune:
Of, sa intru si eu pana nu trece ziua Runei Mirunei, sa va spun ca avem 1 anisooor

, si-mi vine sa plang
si sa rad
.
Multumesc de urari Afibebe!

Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
Scuze de greseli,mi-e lene sa editez,sunt f obosita!
Prisi,scumpo,si eu am bagat azi PAG-uri la greu,3 masini de rufe de la mare,aspirat,ordine...Tre ' sa ajung la Ikea neaparat sa iau o cutie de-aia mare sa pun jucariile lu' Mihnea ca oricum nu-l atrag neam.El e cu cataratul:pe orice si pe oricine prinde!M-a disperat!
de
Mihnea
Povestea nasterii
Miruna!
Sa-ti traiasca printesa, Lia!Mi-aduc aminte de anul trecut ca tu ai dat startul la contractii pe aici!Ce emotii aveam pt fiecare!
de
Mihnea
Povestea nasterii
Lia_B spune:

Iarina Andreea

Mario - Alexandru

Scuzati intarzierea cu care va urez, dar abia am picat si noi din vacanta si incercam sa organizam si motul fetei si n-am apucat sa mai intru pe forum zilele astea.
Sa aveti parte de cei mai bun pe lume!
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
ramonaiani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Ce sa intelegem aici? Vine barza? |
Cu sotul in Germania ?? (a trecut vreo luna jumate de-atunci, si-au venit si uratzii, da' sa stiti ca va anunt cand aflu ca vine barza
) Era vorba de dentist dulcetzica Eliza (06.09.07)