Lentile de contact
Folositi? De care? Sunteti multumite de ele?
Eu tocmai am incercat pt o saptamana din cele disposable. Le puneam dimineata si le aruncam seara. Azi mi-au dat se incerc unele care se folosesc 2-3 saptamani si apoi se arunca.
Cele disposable se cam uscau spre seara si parca clipeam mai des.
Cu cele pe care mi le-am pus azi parca ma simt mai confortabil.
Si am mai observat ca la servici se usuca daca e aerul conditionat dat mai tare.
Voi ce pareri aveti sau ce recomandati?
Ina
Raspunsuri
roxanaz spune:
eu am johnson's accuvue oasys de 14 zile.
uite aici ultimele subiecte:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=122091
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=82290
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=74515
Roxana
rhoneea spune:
Depinde la ce fel de lentile te referi.Cele pentru vedere sau cele pentru schimbarea culorii.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
ina_nz spune:
De vedere mama!!!! .... ca sunt baba .....hahahaha
Cel mai nasol e ca nu pot sa le scot seara....aluneca ale dracu si se pimba pana imi vine sa le arunc
Oare o sa ma obisnuiesc in timp sa ar fi bine sa renunt de acuma???
Ina
ina_nz spune:
merci de linkuri roxana....foarte utile.....am citit tot
dar tot nu m-am lamurit cum e cu scosul lentilelor.....nu reusesc sa le dau jos....
Ina
Delidana spune:
Ina, ca sa le dai jos foloseste picaturi; eu am Alcon Opti Free rewetting drops (for soft contact lenses). Pui citeva picaturi in ochi, apoi cu degetul tragi lentila catre partea stinga a ochiului (pt ochiul sting si catre partea dreapta pt dreptul) si incerci sa bagi unghia sub ea. Mie mi-a luat vreo 2 saptamini pina sa ma obisnuiesc cu ele, uneori le mai incurcam intre ele si nu stiam de ce ma dor ochii dar pina la urma m-am prins. Picaturile pt ochi sint bune si cind ai senzatia de uscat de la aerul conditionat. Eu foloseam lentile pentru o luna (pt un ochi) si pt 2 saptamini pt celalalt pt ca am prescriptie diferita. Dupa o luna le aruncam cu tot cu recipient (cutiuta). Acum am luat o pauza de la ele.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
l_carmen2003 spune:
eu folosesc de lentile cu purtare continua 30 de zile sau 60 de zile daca le scoti seara.
intr-adevar aerul conditionat deranjeaza dar am de la visine picaturi pentru ochi obositi si iritati - sau cam asa ceva , sunt in niste recipiente micute micute cate 6 pe folie - sau natural tearsII... cele de la visine odata deschis recipientul e valabil 12 ore insa realmente e formidabil, folosesc un recipient de ala micut la cateva zile; cand folosesc natural tearsII trebuie sa imi pun zilnic.
am optat pentru accuvue oasys cu purtare indelungata pt ca nu le pot manevra singura, am nevoie de ajutor - am ambii ochi operati in adolescenta si nu suport sa imi ating ochiul...de fapt nu pot...
sunt f multumita de ele. sincer, port de 30 de ani ochelari... imi e de ajuns... si nici nu imi vine sa merg sa ma operez... de fapt banui ca nu se mai poate, cica in jur de 40 de ani e halt pt operatiile de corectare a miopiei. astepti 50 ca sa vezi de un cristalin intreg!!!
roxanaz spune:
Ina fetele au dreptate - poate este prea uscat ochiul seara. sau pe de alta parte ai nevoie de ceva experienta... la inceput si mie imi luau 30 de minute sa le pun/scot pe amandoua... acum m-am obisnuit. eu pur si simplu pun degetul (ff curat normal) pe ea si o trag in jos sau inspre exterior. daca nu merge incearca si cu "provocarea clipirii" cum zice la carticia, adica apesi mai cu putere pe pleoapele superioara si inferioara simultan si prin clipirea fortata lentila se curbeaza si iese in exterior.
R
(sper sa se fi inteles ceva din esplicatii...)
Abisa spune:
Da! Eu am folosit lentile cosmetice si am fost foarte multumita de ele. Din pacate, nu-mi mai amintesc marca pentru a le putea achizitiona din nou :(
duoart spune:
buna!
eu folosesc lentile de vedere de 4 luni.
sunt de la bausch & lomb.sunt pentru purtari fara pauza pentru 30 de zile. eu totusi le scot seara. la inceput si eu simteam ochii uscati si medicul mi-a recomandat lacrimile artificiale. acum le folosesc si dupa ce pun lentilele in ochi ca sa se curete ochiul. nu trebuie sa scoti in nici un caz lentilele cu unghia!!!!
iti poti zgaria ochiul si dai de alte probleme. trebuie sa privesti in oglinda drept si cu buricele degetelor sa apuci lentila din laterale.aceasta se va curba.si eu am avut probleme in prima luna. stateam cate o ora sa le pun, pt ca aveam tendinta de a clipi f des .
numai bine..
si spor !
RAMONELLA spune:
Te vei obisnui in timp cu punerea si scoaterea.Eu le scot asa:ma uit fix in oginda,si cu degetele de la ambele maini,cele de langa degetul mic,nu stiu cum le zice ,le scot.Cu buricul degetelor.La inceput imi taiam unghiile,dar acum m-am obisnuit si ce unghii mari.Nu stiu daca ai inteles bine.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)