Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Am vazut pozicile cu acrobatii si frumosii bulgarasi
BB cred ca si eu o sa ii dau lapte de vaca sa vad daca vrea,dar la cum e Maria precis cumpar pe urma o vaca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele din sectorul 4 ,vreau si eu un nr de tel de la DGASPC sector 4 ca nu reusesc sa il gasesc nici pe net,adica am gasit pe net dar imi spune ca nu este alocat.
Sau poate stiti programul sa merg sa depun si eu dosarul ca renunt la indemnizatie
AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ca am uitat sa zic din prima!

Multumesc de cafea Stefi si Roxxy!

Adina ma bucur ca ai inceput sa postezi din nou, chiar daca pentru putin timp. Felicitari oricum pentru casa noua, sa o stapaniti si sa o locuiti sanatosi si fericiti! ( seamana cu o poezie mica, mica...)

Alina felicitari Mariei. Foate bine sta in picioare!

Mergi la inceput

La multi ani Alessia si celorlalti sarbatoriti de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

BB, cam asa ma gandeam si eu ca se intampla trecerea, dar de ex. nu stiam daca e voie de amestecat lapte de vaca cu formula. Da, toate produsele lactate ni s-au interzis... Dar cum ziceam, nu stiu/cred daca/ca voi astepta pana la un an, si a si gustat deja de doua ori din iaurtul meu (de lapte de oaie, ca deh, am si eu preferintele mele ciudata )
Ah, si sa nu uit: hai sa impartim o

Ellis, LA MULTI ANI!!!!

Stefa, atata timp cat iti spui singura ca intarcatul va fi atat de greu, si ca nu vei reusi et., asa va fi... Eu zic sa te gandesti bine, si ori vrei si o faci cu hotarare, si atunci o vei si intarca ori nu vrei inca si nici nu te mai gandesti, ca pierzi si timp si energie.
Ai incercat sa nu-i mai dai noaptea pur si simplu asa des? Va plange, va tipa... dar daca face MEREU asa, eu asa as face. Adica mi-as lua si sotul de-o ureche, ca faa ajutorul lui mai greu. Veti avea cateva nopti uraaaaate, dar oricum nu poti dormi. SI poti sa zici: Uite, iti dau de doua ori, si-i zici si ei. La anumite ore (ca.), cand crezi tu ca ar putea sa-i fie si foame: sa zic la 2 si la 5. Iar atunci va manca de foame, bine Iar in rest nu-i dai, dar ii oferi apa si/sau suzeta.
Dar numai daca face intr-adevar mereu asa. Ca daca nu, are si ea o faza proasta, ii iese un dinte sau stiu eu ce, si as avea rabdare...
Asta-i parera mea, ma rog!

Hai ca fug in oras, si daca voi lua ceva frumos va povestesc dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata! Vreau si eu o cola rece. Cred ca azi imi cumpar... nu am mai gustat cofeina de mult.
Multumim pentru complimente, ma bucur ca v-a placut Maria... am tot incercat sa o filmez, dar nu reuseam deloc. Cam de 3 saptamani sta in picioruse bine.
Anca, pai daca zici ca trebuie vacuta poate va campati in Herastrau, sa ne vedem si noi. In sectorul 6 e program la indemnizatii de pe la 10 la 3. Parca asa.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata

BB cred ca si eu o sa ii dau lapte de vaca sa vad daca vrea,dar la cum e Maria precis cumpar pe urma o vaca

poze si filmulete

povestea nasterii

pai mai bine o cumparam in doi...sa iasa mai ieftin...si o punem sa faca naveta...

................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

amy ce bine de voi ca mergeti din nou la mare!! va invidiez (bucurestenii) ca sunteti asa aproape de mare!! noi plecam in wk la o nunta in oltenia si o las pe iasmi cu nasica ei, sunt asa de necajita ca o las. macar de ar fi fost vreuna din bunici.

alina, eu am sticla de 2 l de cola in fata!!! nu imi mai ajunge paharul... si o punga de chips....

adina, asa mi-a spus dr ca primele 2 zile ar fi bine sa il imbin cu un pic de formula. oricum mai stam vreo luna si apoi trecem pe lapte de vaca. sa termin formula care o mai am.

LA MULTI ANI BB ALESSIA DE ELLIS!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
AndreB, am vazut pui frumos, super pozele, buna idee sa mergi la un profesionist.
Eu ii pun cam o lingura de carne in piure, dar nu papa tot ce ii fac eu acolo, poate jumatate.
Karina, asa sunt puii astia mici dupa ce au fost bolnavi, le scade apetitul. Asa am patit si eu cu Eva, si-a revenit cam in 10 zile. Important e sa nu se simta fortata in vreun fel. Mie mi se par suficiente aproape 9 kile, sunt copii care au greutatea asta la an. E si lunguta, poate a fot o perioada in care a crescut mai mult in lungime, si isi revine luna viitoare cu greutatea.
Alina, ce fetita mare ai! S-a uitat si Eva la Maria, a chiuit si i-a spus cate ceva pe limba ei. Poate ia exemplu:D
Araliaaaaaaaa!
Unde este? stie cineva de ea?
Adina, inteleg ca ai revenit si nu ne mai parasesti, da? Asa e cu bunicii, neasteptat comportamentul, totusi este singura ei bunica si as vrea sa aiba o relatie frumoasa. Mai incerc.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB la cat manaca roboteii nostri le trebuie la fiecare cate una

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput