Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Va scriu si eu repejor.....
La multi ani! tuturor sarbatoritilor!

Noi facem azi 10 ani de casnicie asa ca dau de beut!!!!

Sunt obosita si suparici ca am avut o perioada naspa rau, u plansete, nedormit, urgente, nemancat (ieri a baut cam 200 ml de lapte toata ziua di care a mai si vomat!)...poate va povestesc alta data mai multe!

azi a cazut din pat cu noi doi langa ea...deci va dati seama ce perioada am si eu...ca imi vine sa plang din orice.

Sper ca sunteti bine...sper sa recuperez si eu de citit....va pup si mai intru sa mai citesc.

Data viitoare o sa scriu de bine, promit!

Pupicei si sanatate la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si ca de obicei, nu reusesc sa ajung la intalnirea din Herastrau. Parca e un facut sa se intample tot timpul ceva si sa nu va pot cunoaste si in viata reala. Sper sa nu va suparati pe mine, fetelor.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
As vrea sa ma sfatuiti ce sa fac. Adica sa insist cu mancarea? oare acum pot sa-i reintroduc laptele normal?

In nici un caz sa nu-l fortezi cu mancarea.Si ar fi bine sa pastrezi "regimul" macar cateva zile- o saptamana. Sanatate multa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, Miha.

Tu de la crezi ca i s-a tras? O fi posibil sa i se fi tras de la ficatel?
Totusi, ce a avut el nu cred ca este enterocolita.

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
As vrea sa ma sfatuiti ce sa fac. Adica sa insist cu mancarea? oare acum pot sa-i reintroduc laptele normal?

In nici un caz sa nu-l fortezi cu mancarea.Si ar fi bine sa pastrezi "regimul" macar cateva zile- o saptamana. Sanatate multa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Va multumesc mult pentru raspunsurile in legatura cu masura incaltarilor. Sunteti f dragute.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

o mica pauza,va rog;se pregateste un nou capitol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAP.105

Mergi la inceput