Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, multumesc.

noapte buna copii! (vorba vine, ca al meu doarme de la ora 9, are un program f frumos..da nu incep sa ma laud, ca nu mai termin...)

maine mergem sa vedem o cresa..unde probabil va merge din octombrie, daca nu se va ivi vreo alta posibilitate mai rezonabila..adica bunicileeeeeeeeeeeeeee

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Miha, tu cum le-ai facut pentru Amira? As incerca si eu.

Am facut un fel de sos cu rosii,ceapa,ardei,morcov,patrunjel si piept de pui taiat cubulete...Le-am fiert,n-am prajit nimic.Am "condimentat" cu cimbru,busuioc si usturoi.Pentru noi si Robert am pus si un pic de sare.Cand a fost gata sosul am amestecat cu pastele fierte si clatite cu apa rece.

Si sa stii BB ca dupa amiaza am facut si dulci,dar cu cascaval.Nu le-am mai bagat la cuptor.Doar le-am "calit" in unt in tigaie,pe aragaz.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Salutare! Sper ca nu va deranjez foarte tare ca am dat buzna in odiseea voastra, dar as vreaun sfat de la voi. As vrea sa ii cumpar incaltari pentru la toamna/iarna puiului meu. El are acum 5 luni, incaltarile nu vor fi destinate "mersului", ca sa spun asa. Spun asta intrucat stiu ca, pentru atunci cand va merge, va trebui sa il probez neaparat. Apelez la voi pentru ca bebele va avea atunci undeva intre 6 si 10 luni iar voi ati trecut cu puii vostrii recent prin aceasta perioada. Intrebarea este ce masura ar trebui sa aleg? Merci

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna dimineata! Poftiti la !
Mie mi-e un soooooomn de nu mai pot. Aseara au fost vreo 3 baieti veseli in spatele blocului meu care au cantat si au vorbit tare si au pus muzica la casetofonul masinii pana pe la 4 dimineata cand a venit politia la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancka

Salutare! Sper ca nu va deranjez foarte tare ca am dat buzna in odiseea voastra, dar as vreaun sfat de la voi. As vrea sa ii cumpar incaltari pentru la toamna/iarna puiului meu. El are acum 5 luni, incaltarile nu vor fi destinate "mersului", ca sa spun asa. Spun asta intrucat stiu ca, pentru atunci cand va merge, va trebui sa il probez neaparat. Apelez la voi pentru ca bebele va avea atunci undeva intre 6 si 10 luni iar voi ati trecut cu puii vostrii recent prin aceasta perioada. Intrebarea este ce masura ar trebui sa aleg? Merci

Anca

Mariei la 9 luni i-am luat ghetute nr 19.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

neata fetele
Poftiti la cafea puturoaselor

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:

Anca

Din cate stiu eu masura 18 ar trebui sa se potriveasca. Numai ca difera masurile de la o firma de incaltari la alta. Cel mai bine ar fi sa ii masori piciorusul cu un centimetru si sa mai adaugi cam 2 cm. Si astfel masori si pantofiorul. Asta daca vrei sa ii cumperi de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..multam de cafea adriana ..si tie anco iti multumesc..da'numa' puturoasa sa nu ma facica mis' satula de treaa la ora asta..
in sfarsit sunt si eu in pas cu "aproape" toate...doarme matza

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Stefania pai stiu ca tu esti cucureaza dar sunt pe aici unele persoane care dorm pana al 8.30

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

Anca

Mariei la 9 luni i-am luat ghetute nr 19.

acum cred ca depinde..de la copil la copil... eu tot sa incerc sa-i pun lui stefy 19..cred ca in teorie ar tb sa-i vina ok..dar nu merge..e mai grasutza un pic la picior..si nu-i vin nici 20 care oricum pt talputza ei e deja prea mare...sincer acum are in piciorutze o pereche de papucei care sunt flexibili tare... desi sunt 19.. sunt un pic mai maricei... dar fiind ca sunt de carpa.. o pot incaltza macar sa nu stea cu picioarele desculte pe gresie..desi uneori mai sta si descultza... nustiu ce am sa ma fac mai incolo cand intradevar ar tb sa ii iau papuci..caci nu-i intra in piciorus nici 20si oricum i'ar fi mari...

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput