Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
adina, ce vorbesti, mah?? ca esti o draguta!! ai asa un chip dragut si prietenos!!!
sa ma laud si eu nitel: am cu 3 kg mai putin decta inainte sa raman gravi!!! in sarcina am pus 25. dupa nastere a doua zi m-am cantarit si aveam mai putin cu vreo 13 kg, apoi in primele 2 luni am mai dat vreo 7 si ramasesem cu 5 kg in plus care le-am "carat" vreo 6 luni!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Vasari spune:
Eu am lucrat astazi! A iesit sotul meu cu Maria, nu mai reusisem de mult...
bb, 13 kg a doua zi dupa nastere mi se pare enorm! Eu cred ca vreo 6 abia. La cat vrei sa ajungi?
Geta, ce mai faci? Daca ne citesti mai da-ne un semn. 
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mariussimiuc spune:
Dragelor sa traiti,sa-ntineriti si sa slabiti
pentru ideea cu pastele.
Am facut si eu acum la pranz si au papat copilasii de-au spart.
Si mami a lor. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
alina, pe la 58-59 am 1.69-1.70m,
miha, ce crezi ca am papat si noi??? paste cu branza dulce (alta tava cu sarata) si smantana la cuptor!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Vasari spune:
Am facut si eu paste cu branza sarata azi. :)) Facusem si ieri cu sos de rosii.:)
Miha, tu cum le-ai facut pentru Amira? As incerca si eu.
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Victo spune:
uff..la al meu copil nu-i place branza si basta..azi i-am facut cu mamaliguta..asa, printre greturi a mancat-o pana la urma..
maine incerc si eu cu paste..alina, banuiesc ca fierb pastele, le pisez un pic cu furculita, amestec cu branza, eventual un pic de unt si gata.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adyanna spune:
Cred ca toata lumea a avut ceva cu pastele zilele astea!
Eu i-am pus ieri prima data taitei in supa Antoniei. Si ma gandeam sa ii fac si eu maine budinca de paste la cuptor. 
Victo spune:
eu mi-am luat cuptor electric..numa ca instructiuni in ro..pas..
incerc sa ma dumiresc cam cum sa il folosesc..buchisind in celelalte limbi de circulatie univ.
ce e bun la el..ca nu face caldura in bucatarie sa tampesti ;)
insa nu prea stiu la cate grade si cat timp sa fixez sa mi se coaca ceva...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo eu mi-am luat cuptor electric..numa ca instructiuni in ro..pas.. incerc sa ma dumiresc cam cum sa il folosesc..buchisind in celelalte limbi de circulatie univ. ce e bun la el..ca nu face caldura in bucatarie sa tampesti ;) insa nu prea stiu la cate grade si cat timp sa fixez sa mi se coaca ceva... mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Sa il folosesti sanatoasa!
Vasari spune:
Ah, Victo, pastele cu branza au fost pentru noi. Mariei inca nu i-am dat, dar ea e foarte mofturoasa la mancare. As incerca. :)