Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
adyanna spune:
Buna fetele! 
Am comandat si eu pastilele alea Super Slim si mi-au venit in 2 zile. Azi am luat prima pastila. Si mie cam greata.
BB, Anca tot asa ati patit? Sper sa aiba ceva efect. Eu as vrea sa dau vreo 10kg jos. Acum am 67 dar daca s-ar putea sa ajung la 57 ar fi super, daca nu macar sa ajung la 60 si tot ar fi bine! 
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_r buna fetelor, toti copilasii au dintisori ca ania nu are? Anya-Dumitra si Matei![]() oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania |
Nici Antonia nu are si nici nu cred ca ii vor iesi prea curand. Dr a zis ca s-ar putea luna asta dupa cum arata gingia, dar parca e la fel de umflata de cateva luni. Asa ca asteptam...
ancadragoman spune:
Adriana in prima zi am avut si eu greata ,dar trece daca bei apa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
adinag spune:
Adriana, vad ca avem cam aceleas dorinte de greutate, si aceleasi date... doar ca banuiesc ca tu esti mai inalta, ca eu mi-s si mica, am doar 164cm...
adyanna spune:
| citat din mesajul lui adinag Adriana, vad ca avem cam aceleas dorinte de greutate, si aceleasi date... doar ca banuiesc ca tu esti mai inalta, ca eu mi-s si mica, am doar 164cm... Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Da, muuuuuuuult mai inalta
adyanna spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Adriana in prima zi am avut si eu greata ,dar trece daca bei apa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Ok, merci!

Am baut deja aproape un litru de apa de vreo ora de cand am ajuns acasa si ma simt deja mai bine. Sper sa nu die mai rau de atat, ca sunt si singura cu pitica. Parintii mei au plecat la tara, sotul e la servici asa ca nu are cine sa stea cu ea daca mi-e rau.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 bebeii vostri transpira mult? al meu daca se agita un pic jucandu-se e leoarca tot... sau cand se trezeste, e ud pe parut si pe spate... credeti ca e vreo problema? cineva zicea ca paote e lipsa de vit. D... ati auzit asa ceva? |
Cu temperatura in casa cum stati?
Eu stiam ca e de la lipsa de calciu,asta in cazul in care se exclude caldura excesiva.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Ne-am cumparat in sfarsit un babyphone nou, ca ala vechi, inca de la Jasmina, era sricat, ceva un contact, si mai auzeam si taximetristii discutand. |
Asa am patit si noi cand am luat babyphonul,la Robert.Este cu 2 frecvente.Si pana ne-am descaltat noi cum functioneaza am prins ceva comenzi la taxi.

| Lala, tare frumusel pletosul tau, vorba Ancai: parul lui ma omoara! |
Da.da...Asta voiam sa zic si eu de ieri,dar n-am mai apucat.Pupici la pletosul scump.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui oana_r toti copilasii au dintisori ca ania nu are? |
Stai linistita...nici Amira mea nu are.
Victo spune:
salutare
si stefanut transpira cd aveam 31 de grade..acum la 28, nu mai transpira. asta noapte a trebuit sa il trezesc sa il schimb de scutecel..am intrat la el in camera..si..o putoare..copilu meu facuse kk inainte sa adoarma ..;)
alina, pe cd bb 2?
din pacate nu va pot pune poze cu napolitanele...m-am cam grabit si am pus crema un pic cam fierbinte si s-au inmuiat foile de dedesubt..si a iesit si un picut cam dulce...daca repet curand, o sa remediez..daca nu..sigur voi uita ;)
lixa, e super matura aia..cam asa cred ca mi-ar trebui mie..cu chestie care sa poata fi spalata la masina. oricum, daca dai cu mopul zilnic, e super ok..eu cam la 4-5 zile dau..asa ca..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Anya-Dumitra si Matei