Regasiri (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mirona

fiecare cu ce-l doare, unii cu lista si altii cu empatia

daca ai sta cu ea acolo pana trece hopul cel mare? adica efectiv sa te implici in programul lor, sa faceti lucrurile impreuna si incet-incet sa intre in ritm? mi se pare prea brusc pt ea, clar nu e pregatita pentru o asemenea schimbare si cred ca prezenta ta acolo (sau a cuiva pe care indrageste) ar ajuta-o mult sa se obisnuiasca...

din comportamentul karei imi dau seama ca nu-i va fi bine luni..si nici marti....stiu ca nu preferi floricele si pupicuri de incurajare in locul adevarului si de aia imi permit sa-ti spun...starea ta este departe de a o egala pe cea a karinei, care in acest mmoment se teme sa nu te piarda..asta este teama tuturor copiilor lasati la gradi..sa nu-si piarda mama si sa nu o mai revada vreodata....daca ea a reactionat asa cum a facut-o cand ai lasat-o acolo vreme de 5 minute...si inca resimte acele sentimente caci e agatata de tine (mititica de ea!)....atunci daca vei lipsi ore intregi cum va fi? nu vrau sa te descurajez ci sa te pregatesc...stiu ca nu aveti alte solutii dar ai putea macar sa faci despartirea mai usoara, sa stai cu ea un pic acolo, sa o antrenezi in joculete, sa te simta aproape de ea? tu o cunosti cel mai bine si numai tu vei sti cand e momentul sa pleci

mingea buclucasa e interesanta, dar as munci o ora sa o fac si 10 secunde sa o culeg bucati de pe jos si sa o arunc la gunoi..ceva din plastic n-ai?

noi avem un canin pe drum nu dorm de 3 zile, suge intruna, da si mananca la greu, mai bne decat niciodata, orice ii dau..parca nu e al meu...baloteaza carne, omleta cu legume, legume fierte, orice...o schimbare brusca de atitudine fata de mancare..nu stiu de ce..o fi simtit si el foamea adevarata in alea 2 saptamani cat nu a mancat

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

bine v-am regasit!!!!!!!!!

citesc ca mergeti la gradi, multa bafta va dorim tuturor, de folos imi sunt si mie sfaturile, multumesc ca impartasiti cu noi intamplarile!

Miro, la fel e Anya, tot asa se agata de mine, stiu sigur ca nici ea si nici eu nu suntem pregatite pt cresa, noi deja am stabilit sa mai stau un an cu ea acasa, chiar alta solutie nu avem. Oricum, ideea lui Desiree mi se pare f buna, tin pumnii si acomodarea sa fie cat mai rapida.

cum nu-s activa...intreb si eu daca s-a intamplat ceva cu Koko si cu Dianarus...stie careva? n-am fost pe faza....

noi am scapat definitiv de dinti si masele, acu ultima ii sparge coltzishor cu coltzishor....tare ne-am chinuit cu totii, mare durere fu pe capul ei...dar gata, sper urmatorul copil sa se nasca cu dantura completa!

a inceput si bubamara sa bata...dar sa te tii tare....daca vede copii de o varsta cu ea, le intinde o jucarie doar ca sa-i amageasca, cum copilul celalalt intinde mana...pac bubamara ii scapa una....nu mai da nici o jucarie, nu mai vrea sa se joace cu copiii...decat cu cei mai mari, doamne ajuta sa nu o tina mult asa ca ne e greu cu evitatul copiilor...

maine placam la durau, acu sotul ma ajuta cu mutatul...chestii de mascul gen gauri cu bormasina....montat nu'sh ce scula prin baie....sper ca pana la sf lui sept sa ne asezam in vreun loc...

va pupam, vichend placut, multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Hai Dolores cu continuarea ca ma tzii cu sufletu' la gura

Papica din ghiozdanel...depinde si de cate ore sta copilul acolo..la noi e asa:

la 8.30 Dani baga bibe cu lapte si cereale cu mami, acasa...la 9 intram pe usa cresei.
in ghiozdanel ii pun un borcanel mic mic de fructe(125-150 grame) si un petit suiss. Cateodata(ni s-a spus) ii pun si vreo 2-3 biscuitei(e alegerea mamicii, dulci, sarati, cu aditivi, fara, cum vrea mami), si mai rontaie, ca de la fructele de la 11 fara un sfert pana la 2 cand ajungem acasa la papa i se face fomica. Bineinteles ca nu papa 3 biscuiti, dar na, se mai dau si altora care n-au, sau a uitat mami sa puna(chestie care si eu am patit-o) deci din 1 biscuite poate mananca jumatate ca cealalta jumatate ramane sfarmata pe jos...

Si da, fetelor, trimiteti-i cu hainele obisnuite, suzeta cea de toate zilele...

Mai ceva, noua ni se cer lucrurile personale etichetate(paharel, biberon, ghiozdan) ca na, sa nu se incurce...dar d'aia o data mi-a venit cu pantalonii altuiaasa ca daca aveti chef de bordat initialele...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Dayanara benditos sean los antibioticos! finetul e panza...

marani...bine te-am gasit...si Dani face ca Bubamara, ne amageste, ne vorbeste pe un ton foarte serios, si cand e aproape imi zvarleste una peste ochelari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salutare.

Ia uite, schimbara aspectul paginii, aici unde raspundem la subiect. Spatiul de emoticonuri e mai mic... Ma luara prin surprindere.

Mirona, ce-mi placu de Kara ce pozitii de nani are
Danita, ma bucur ca prietena mea a reusit sa ia legatura cu tine. Este tare ingrijorata in legatura cu sarcina ei, in special ca triplu-testul nu i-a iesit bine, si amniocenteza nu a facut ca i-a fost teama ca pierde sarcina. Imi doresc sa treaca timpul mai repede, sa nasca si sa imi spuna ca a fost totul OK. Multumesc anticipat
Mirona, am plecat aseara de la servici dupa 7 jumate. N-am mai avut timp pentru mingiuca suflatoare. Cred ca in week-end voi incerca si eu. Atunci petrecem mai mult timp impreuna. Multumim de idee

Citat:
citat din mesajul lui Mirona
o sa se uite si Dani peste bagajel si o sa mai taie el din tzoale.

Chiar asa, nu imi imaginam ca sunt atat de multe de luat la gradi. Sunt convinsa ca iti vor spune si educatoarele ziua urmatoare daca au avut nevoie de ceva si trebuie sa aduci.
Dolores, inceputul chiar a fost bun, promitator. Asteptam continuarea
Desiree, ce ma bucur ca ai revenit. Imi pare rau sa aud ca nu dormiti bine.

Mirona, cam aceeasi parere cu Desiree am si eu, vis-a-vis de problema voastra cu gradinita. Adica, daca acum la 2 zile dupa incidentul de numai 5 minute inca simte nevoia sa stea agatzata de tine, luni cred ca va fi foarte-foarte suparata (daca vei reusi sa o lasi la gradi), iar marti nu cred ca vei mai putea sa o lasi acolo. Si eu sunt de parere ca in primele zile sa stai cu ea acolo, daca se poate. Altfel cred ca o sa suferiti foarte mult amandoua. Trebuie cumva sa se imprieteneasca si cu doamna de acolo care va sta cu ei, sa capete incredere in ea, sa ii placa de ea.
Va tin pumnii

Dbunny, Dayanara, Carla, Dastefa, Marani, Aka, Dodo

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asaaaaaaaaaaaaa.....am sunat la cresha sa intreb ce-mi face baiatul..pai ce sa faca,mai plange iar se joaca iar mai p-lange iar se joaca..partea proasta este ca verishoara lui kary, in momentul in care david plangea, se punea si ea pe un jelit ca de ce plange "oshorul ei dadid" - verisorul ei david. se jeleau amandoi care mai de care..am intrebat daca este mai bine sa vin sa-l iau si mi-a zis ca avand in vedere ca e prima zi, pot venii sa-l iau. dar ce credeti, am putut pleca doar cu david?nuuu, si sa ma fi vazut fetelor cu 2 copii, david care vroia doar in brate si karina care avea in spate ghiozdanelul si mai tragea si troler-ul lui david. cand am intrat sa-l iau nu s-a pus pe plans, s-a comportat absolut normal. offf, om vedea si maine ce-o mai fi. ofof. vreo saptamana il tin la program scurt. asta a fost prima zi de cresha.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dolores

asaaaaaaaaaaaaa.....am sunat la cresha sa intreb ce-mi face baiatul..pai ce sa faca,mai plange iar se joaca iar mai p-lange iar se joaca..partea proasta este ca verishoara lui kary, in momentul in care david plangea, se punea si ea pe un jelit ca de ce plange "oshorul ei dadid" - verisorul ei david. se jeleau amandoi care mai de care..

aaaaaaaaaaah, am uitat sa spun ca la cresa plansul este contagios...daca acasa vede un copil plangand el rade, la gradi se contagiaza intre ei de numa'...

eu zic ca ati avut o dimineata bunicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vai - cat ati scris - va pup pe toate
va citesc mai pe indelete maine - azi nu mai am timp.

Dolores - asa mi-a crescut inima in piept - mi-a dat David al tau mari sperante. Doamne ajuta!

va pup pe toate - toate

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

marani, ma bucur ca mai scrii si tu din an in pasti..mare smecheruta anya ta...auzi sa-i amageasca ca sa-i bata....ce au toti copiii astia de le place sa bata? sin parc atata se mai ciufulesc unii intre ei si se bat pe cate vreun jaf de jucarioara, cand au maldarele langa ei de jucarii? of, of, mai, mai!

dolores, poate davidutz se va obisnui mai repede..sunt copii si copii..unii asa se nasc, mai independenti, mai adaptabili...altii, nu!

mirona, Doamne Ajuta zic si eu!

azi-noapte pe la 3, cand i-am dat un pic de panadol, s-a trezit de tot si jucam toti 3 fotbal prin casa! oare la noapte ce ma asteapta? dar durerile astea de canini sunt asa urate, ca incep dinainte sa se vada coltul sau vreun semn ca ar iesi? ca il tot caut prin gura si nu vad nimic! altceva insa nu are ce sa fie ca nu doarme de 3 nopti efectiv si sta non-stop cu sanul in gura!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

na...ce cucuvea apare la miez de noapte.....

Desiree, si fiica-mea avu datzi in care noaptea se trezea si se juca, ori era prea agitata sa doarma si prefera cu ochii deschisi sa stea pe pieptul meu vreo ora....dar asta nu pt ca nu dorea somn, ci din cauza dintilor. Sunt sigura ca la Octavian e aceiasi treaba, daca iubeste somnul cu siguranta acu e o perioada mai nasoala, ceva-l jeneaza...La canini....aia de jos ca aia de jos...dar cei de sus, jale....ei sunt lungi, de regula maselele si dintii de sus sunt mai dureroshi, sunt f ascutiti caninii si pana varful strapunge gingia dureaza...apoi dupa ce sparge showul nu se termina caci numai varful e iesit, crescand dintele baza se largeste...sper ca m-ai inteles...eu sper ca macar sa pape bine copilul tau, sa nu faca febra, diaree si alte minuni. Cu somnul isi va reveni...

Dolores bafta multa maine la cresa!

Miro draga, eu zic sa nu te mai framanti mult caci bine ziceai ca a ta Karina te simte, e si ea agitata...ziua de luni vine sigur, nu poti amana....O sa fie bine, chiar daca nu ma crezi.

plecam 3 zile dar de sapt viitoare incerc tot cam pe la ora asta cand e liniste in casa...sa mai intru sa va salut

va pe toate!

Mergi la inceput