Picturi in camere de copii!

Picturi in camere de copii! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Aveti ideea cit costa sa desenezi camere de copii? Cum se plateste la mp? tapetul cu desene animate de ex cit costa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Astazi la mica publicitate era postat un anunt cu picturi pe pereti. Daca imi aduc bine aminte...cred ca aveau si site. Ma gandesc ca ar putea fi un punct de plecare.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna,
nu e putin,am avut oferta cu un desen mare si ff putin peisaj la 5-6 mil...pt noi a fost mult,stiu ca merita dar...cum am procedat noi....am o cunostinta cu talent la desen(pictura) si a desenat ce am vrut ,am facut 2 pereti unul cu personaje din desene si unul cu un peisaj subacvatic cu pesti tot din desene,totul in creion.Fetei i-a luat cateva ore sa deseneze in creion,aici e tot talentul ,i-am dat 50 lei ,a fost super multumita,mie mi a luat luni intregi(in timpul liber) sa colorez desenele.aici e munca propriuzisa.Bine ca nici nu m-am grabit,inca mai am de colorat o broasca,ceva iarba...retusuri dar a iesit superb,mie una i mi place camera ff mult,dupa ce o termin si de facut curat,parchet,usa,poate pun poze.E o varianta mai ieftina,dar daca i ti permiti merita oricum desenati peretii,toti care au venit la noi au ramas uimiti.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si noi am facut camera copiilor cu desenepe pereti singuri, desi nu suntem deloc talentati la desen. Am ales cateva poze de pe net, le-am scos la imprimanta apoi am decupat forma lor pe niste bucati de material care se cheama PVC mural (sotul a gasit din intamplare la un magazin de materiale de constructii) si ne-am facut sabloane. Apoi unul tinea sablonul lipit pe perete, celalalt umplea golul cu var lavabil. Sotul are mana un pic mai buna de cat mine si cu markere cu vopsea le-a tras contur, le-a facut ochi, gura (tot dupa desenul original). Uite aici poze

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Laura, felicitari pt camera gemenilor! A iesit deosebit de frumoasa. Poti te rog sa ne oferi mai mai multe amanunte caci un proiect asemantor voi desfasura si eu la anul, in casa noua:
- ce este mai exact PVC mural si cum se foloste? De unde se cumpara, cat costa?
- ce vopsea ai folosit?
- ce fel de markere ai folsoit? exista unele speciale pt vospea?
- ce fel de pensule ai avut si cate?
Cat au costat aprox toate materialele?
Si ultima intrebare: spatiul unde este pusa mobila, a fost "ocolit" de pictura?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu la camera fetei am folosit mult mana libera ca incepusem sa devin experta . Insa, in camera baiatului, am optat pentru copiat la greu. Am tras la imprimanta modele de pe Internet sau am avut o carte cu stickere pentru copii. Apoi le-am marit la dimensiunea ce mi-am dorit-o, dupa care am folosit usor indigoul pentru a copia modelul pe perete. Cel mai greu a fost umplutul contururilor si obtinerea combinatiilor de culori dorite. In rest ... piece of cake. Fiecare camera mi-a luat cam 3 luni sa o termin.
Pentru camera cu Nemo am folosit carti de specialitate pentru a reusi sa respect vegetatia subacvatica.
In we am fost la acvariu si al meu baiat a fost foarte surprins cand a revazut pestii, anemonele si coralii ce ii pictasem eu pe pereti.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Liviana, noi am folosit doar var lavabil colorat luat de la Policolor. Am folositin partea de sus si pe tavan un lila (culoarea e mult mai frumoasa decat se vede in poze. La lumina naturala arata super), in partea de jos, sugerand apa un bleo. Am mai avut niste cutii mici de albastru inchis, galben si alb. Markerele erau cu vopsea neagra, alba si albastra. Le-a luat sotul de la RTC (magazinele Diverta sunt ale RTC-ului). PVC-ul mural arata ca un fel de linoleu mai gros si mai tare. E bun ca il tii lipit de perete si nu intra varul/vopseaua pe desubt, nu se indoaie. E usor de taiat cu un foarfec bun. Sebi l-a luat de la un magazin cu materiale de constructii. A gasit o foaie cam de 1.5m/1m. Cum le-am folosit noi: am scos la imprimanta pe o foaie A4 (sau 2 foi, in cazul delfinilor care erau mai mari) un desen in care era conturul formei dorite. Am lipit cu scoch pe foaia de PVC, apoi cu un foarfec am taiat pe conturul desenului, astfel ca a ramas in PVC un gol cu forma dorita. Am tinut bucata cu gaura pe perete si cu un penson inmuiat usor in var lavabil am dat pe perete, atat cat ne-a permis sablonul. Am obtinut astfel siluetele. Apoi cu markerul le-am facut conturul, ochi, gura ...

Pt intins varul pe perete am folosit trafalet (3 sau 4 bucati am avut, 2 din ele imprumutate). Pt desene am folosit perii/pensoane de astea pt vopsea. Cred ca am avut la fel 2 sau 3, ca varul lavabil cat e ud se spala destul de usor cu apa si am putut folosi unul pt mai multe culori. Toata 'afacerea' ne-a costat aproximativ 2-2.5 milioane (dar varul ni l-a adus un prieten la pret de depozit, fara adaos. Deci e posibil sa te coste mai mult din magazin).

Avem un dulap care ocupa o parte dintr-un perete pe care nu avem unde sa-l punem in alta parte, asa ca in spatele lui nu am mai facut desene, am dat doar cu var la fel ca in restul camerei. Dar am avut de ex. o barca si un rechin facute pe un perete care s-au vazut abia acum, cand am scos patuturile copiilor.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Ciuf am mai admirat de cateva ori camerele copiilor tai, in poze (le-am gasit prima data cand cautam model de inspiratie, vara trecuta). Sunt absolut superbe si se vede ca ai muncit mult si ca ai talent. Noi am avut doar 3 saptamani la dispozitie, seara dupa servici si in we si am vrut sa reparam si sa dam peretii din toata casa cu var, singuri. Doar camera copiilor e asa colorata si frumoasa, restul am dat cu alb.

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Sunt minunate,,,intr-adevar munca multa
dar cred ca copiii sunt super incintati.Am mai cautat pe netsi se plateste intre 1mil si 2 mil la mp din cite am vazut sau 200 euro de personaj daca e mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Laura, multumesc mult pt aceste informatii. Le-am salvat ca sa ma pot folosi de ele cand voi trece si eu la treaba. Inca nu stiu ce voi picta... ma gandesc sa trebuie sa fie ceva mai light, ca sa nu dea senzatia de supra-incarcare si sa armonizeze cu mobilierul si restul de accesorii. Nu e deloc usor...
Ciuf, Laura, ne puteti arata si poze cu camerele copiilor mobilate?

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

poate iti foloseste asta http://images.google.es/images?gbv=2&hl=ro&q=desene+pe+pereti&btnG=C%C4%83utare+Imagini

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Laura, multumesc mult pt aceste informatii. Le-am salvat ca sa ma pot folosi de ele cand voi trece si eu la treaba. Inca nu stiu ce voi picta... ma gandesc sa trebuie sa fie ceva mai light, ca sa nu dea senzatia de supra-incarcare si sa armonizeze cu mobilierul si restul de accesorii. Nu e deloc usor...
Ciuf, Laura, ne puteti arata si poze cu camerele copiilor mobilate?

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput