Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Hello ladies!!!Am primit si eu pachet din 21.07, l-am ridicat azi, fara aviz, insa era la posta de luni, asa ca k postasii nostri au dat in boala magarilor de la LR...abia se misca.. ar fi bine cele care mai aveti de primit sa va duceti personal sau sa sunati la posta sa vedeti daca au venit sau nu pachetele.
Comanda am dat-o mai mult pt setul de plaja insa am primit si eu aceasi geanta de un ciclam nebun care am scos-o la aerisit k miroase tare rau.Am avut bluza la 1 euro aia plasticoasa, imi place modelul tare mult dar nu si materialul, sacoul gablben, un costum de baie care mi-e mic si balerini http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135253&documentid=207608&single=false&categoryid=22907225, is marimea 37, cat port eu de obicei, insa innot in ei

Mirona am vazut si eu emisiunea cu ratustele, m-am amuzat teribil, cum stangea Sue ratustele de pe masa...park erau averea ei, pt cele amatoare e de la 12 noapte pe Zone Club si emisiunea se cheama park Talk Sex with Sue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

As vrea sa cumpar aceste sandale dar nu stiu daca calapodul corespunde... eu pot 38 sau 39 A mai cumparat cineva aceasta marca?
http://www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&single=false&categoryid=45857583

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor raportez colet ieri. Am primit si aviz. Comanda din 17 iulie. Bucati, bucatele facut coletul dar totusi nu lipsea nimic.Cadou setul de plaja, roz si cu un miros suspect, acum sta la aerisit.

Lucruri pentru bebe, bermude de in pt mine care sunt mici desi am comandat marime mare. Asta e, clar fundul meu nu mai e ca inainte de nastere.

In fine curaj ca vor veni toate.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Deci, tomorow ma "prezant" la op sa-mi iau comanda din 17. Daca azi e-n Bucuresti, maine-i in toata tzara, nu?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

As vrea sa cumpar aceste sandale dar nu stiu daca calapodul corespunde... eu pot 38 sau 39 A mai cumparat cineva aceasta marca?
http://www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&single=false&categoryid=45857583

Kickersii astia si i-a luat Clau. Nu tin minte sa fi zis ceva de marime (ca ar trebui mai mare/mica), dar stiu sigur ca initial s-a plans ca o cam rod, ca mai apoi sa declare ca nu mai iese din ele, atat is de comode.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu i-am luat cu 50 euro ca am folosit un cod de reducere. Da, am luat 37 cat port si sunt ok, desi erau scortosi la inceput s-au lasat si sunt numa buni. Eu am pe rosu...sunt foarte comozi, a meritat 50 euro la cat i-am purtat vara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Desi ma cam sperii cand vad colete rupte, inlocuite pe la voi, tot ma mananca degetele sa fac o comanda.
Unui sot de 1,70, vreo 83 kg care poarta un L obisnuit la noi si un 41/42 la camasa credeti ca i s-ar potrivi L (98/106)de la LR?
Multumesc si scuze de sacaitoare intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui corbioana

Desi ma cam sperii cand vad colete rupte, inlocuite pe la voi, tot ma mananca degetele sa fac o comanda.
Unui sot de 1,70, vreo 83 kg care poarta un L obisnuit la noi si un 41/42 la camasa credeti ca i s-ar potrivi L (98/106)de la LR?
Multumesc si scuze de sacaitoare intrebari.

Da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ce v-am spus eu ca saptamana asta imi vine comanda din 01.08? uite ca a venit par avion, plecata din franta pe 13.08 deci fiz o saptamana pana la usa mea.
E o comanda mica, punga si avem asa:
-www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-wns-steady-v-leather-de-nike.aspx?productid=324144617&documentid=201208&single=false&categoryid=45584119" target="_blank">pantofi sport nike albi care sunt supeeeeeeer foarte comozi, talpa cred ca e din aia cu aer in ea si foarte frumosi si i-am luat cu 31 E cu codul ala care reduce 30 de euro si da si fdp 0 (negri nu imi spun nimik da albi sunt frumosi tare)
-www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&single=false&categoryid=23112374" target="_blank">parka pentru pusti ok, cam larga
-si doua camasi de nopate pt mama care evident nu le mai gasesc

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput