Str. Lucretiu Patrascanu - cum ajung?
Buna,
Imi spuneti si mie va rog cum ajung la administratia financiara sec 3, pe str Lucretiu Patrascanu?
M-ar interesa cum ajung cu metroul de la Dristor.
Multumesc mult.
Multumesc mult, Andreia!
Poti sa-mi spui te rog de la metrou in ce directie o iau sau un punct de reper sa ma orientez?
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
helbi spune:
Aoleu, ce ma enerveaza calc. asta. Am scris un mesaj si cind sa dau send a disparut:-((
Deci, cind ajungi la metrou nu o iei in fata (asa cum iesi) unde se vad buse si tramvaie (alea parca merg spre bd. chisinau) ci in sens invers. Cel mai bine intreaba vinzatoarea de la chioscul de ziare, care e chiar la iesirea de la metro.
Sa vezi ca admin. fin. nu e chiar la strada. E pe o straduta laterala, dar poti ajunge mai rapid prin curtea unei alte institutii, parca admin. fin. ilfov (sper sa nu spun prostii, dar nu mai retin). Si ai grija ca intre 1,30-3 (parca) au inchis. Apoi au pina la 16.30, dar nu zilnic. Suna si afla programul sa nu bati drumul aiurea, sau sa stai sa astepti o ora jumate.
Elena spune:
Multumesc mult pentru info.
Am sunat acolo azi de cateva ori dar nu raspunde nimeni. Oricum ma duc dimineata la prima ora, sa n-am surprize.
Pupici!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena Multumesc mult pentru info. Am sunat acolo azi de cateva ori dar nu raspunde nimeni. Oricum ma duc dimineata la prima ora, sa n-am surprize. Pupici! _ "Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere) |
daca ajungi la 8.30 e perfect.