Renunt la mine pentru tine?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

iulia, cea care a scris articolul e prietena Gabriellei, framantarile prietenei ei, de asta si-a permis Gabriella sa le scrie fara a preciza de unde vin... Stie ca site-ul asta sunt fete inteligente, e un forumm cu mare audienta si a zis ca poate o ajuta pe prietena ei raspunsurile noastre. Sau poate ca chiar Gabriella a scris articolul dar nu vrea sa stim chiar asa multe despre ea...
acum Gabriella, spune-ne si ce-au vorbit la telefon si ce alte amanunte mai stii, ca sa intelegem mai usor ce numeste tu sacrificiu.
poate nu toate isi dau seama ca prin ceea ce fac se lasa calcate in picioare si niste exemple clare le-ar trezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

\Eu tot nu inteleg care e pb pt ca a copiat articolul. L a citit si se potrivea 'manusa' pe ce i a evocat convorbirea auzita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

las' ca vine Clara mai tarziu si va lumineaza!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nu stiu daca e on topic, dar si eu acuma doua zile asistam la conversatia dintre 2 barbati care se laudau ca nevestele lor nu cheltuie pe toale, creme, coaforuri si alte cele..adica ca ce bune si cuminti neveste au...Si sugerau ca daca ar fi altfel nu ar mai avea atit respect pt ele, am ramas tablou, eu am, cica , glumit, ca eu dau banii pe de toate , inclusiv SPA si din astea si nici nu lucrez..sa vezi ce privire i-au aruncat lu barbatu-miu, revoltati, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

al meu se lauda ca mi cumpar toate alea de mai sus

gabi recunosc public asa faceam eu referate la liceu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

adica iti cumpara SPA - ul???

Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

fara SPA

Mergi la inceput