America (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

dragi fete din florida, trebuie sa ajung la o conferinta in st petersburg beach si mapquest estimeaza calatoria cu masina la 10 ore jumate...parca nu ma incumet...ce aeroport e prin zona?

multumesc,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uta-ciun,cred ca St Petersburg - Clearwater este cel mai la indemana. Mai este si Tampa.
http://www.fly2pie.com/about/passenger_services.asp

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fetele are cineva cartea asta?
Biology (Custom Package)
Author: Alters
Edition/Copyright: 07
Publisher: John Wiley & Sons, Inc.
Type: Paperback
ISBN-10: 0-470-09996-8
ISBN-13: 978-0-470-09996-4

Sotul trebuie sa ia un curs de biologie urmatorul semestru si cartea asta costa $103 plus kit-ul cu care vine inca $36.Nu se gaseste niciunde mai ieftin ca e custom package asa ca daca ar avea-o cineva sa o cumparam mai ieftin ar fi super.

Multumesc de un eventual raspuns!

Am vrut doar sa-ti spun ca am vazut mesajul dar nu avem cartea asta prin casa.
Poate incearca sotul tau s-o gaseasca mai ieftin la cei care au terminat cursul. Eu aveam la scoala o pagina web pe care puneau studentii cartile de vanzare. Poate e asa ceva si la scoala lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Uta, eu locuiesc in St. Petersburg. Cind ai conferinta? Daca vrei, te ajut eu cu transportul de la aeroport pina in St. Pete Beach. Am locuit si in St. Pete Beach, asa ca stiu locurile.
La ce hotel e conferinta?
Editez ca sa iti spun de aeroport. Asa cum a spus Miere, sint 2 aeropoarte, dar cel mai mare este cel din Tampa si cred ca gasesti mai multe zboruri pina acolo. Mie imi este indiferent (ba chiar il prefer putin pe cel din Tampa), pentru ca distanta e aceeasi de la mine la ambele aeropoarte.
Daca ai timp, poate te mai duc si pe la muzee si altele de vazut de aici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, da un semn de viata. a trecut ploaia?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Suntem bine, azi cica a ajuns la noi Fay, da sincer eu nu vad nici o diferenta intre o furtuna obisnuita si Fay, poate o sa se intensifice mai tarziu, sper sa nu...am inteles ca si-a piedut din intensitate si la noi a ajuns doar o margine, ploua, cerul e negru si bate vantul un pic mai tare.
Sper sa ramana asa...ca am programare la coaforsi ma supar rau dc nu o sa pot sa ma duc, ca nu m-am mai tuns de vreo sase luni.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetele, care era reteta aia grozava de masca cu tarite? Ramona parca tu o faceai si erai foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Fetele are cineva cartea asta?
Biology (Custom Package)
Author: Alters
Edition/Copyright: 07
Publisher: John Wiley & Sons, Inc.
Type: Paperback
ISBN-10: 0-470-09996-8
ISBN-13: 978-0-470-09996-4

Sotul trebuie sa ia un curs de biologie urmatorul semestru si cartea asta costa $103 plus kit-ul cu care vine inca $36.Nu se gaseste niciunde mai ieftin ca e custom package asa ca daca ar avea-o cineva sa o cumparam mai ieftin ar fi super.

Multumesc de un eventual raspuns!

Am vrut doar sa-ti spun ca am vazut mesajul dar nu avem cartea asta prin casa.
Poate incearca sotul tau s-o gaseasca mai ieftin la cei care au terminat cursul. Eu aveam la scoala o pagina web pe care puneau studentii cartile de vanzare. Poate e asa ceva si la scoala lui.

Multu de raspuns! DH face scoala pe net si colegii din anii trecuti pot fi raspanditi prin toata lumea si prin tot US.Nu stiu cum ar putea vb cu cineva.
Am cautat tot netul,la adresele stiute, si nimic,in final va trebui sa cumpare cartea asta.
Foarte ciudat ca toate cartile de computer sciences au fost usor de gasit si ieftine(folosite) si biologia ii da bataie de cap.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

fetele, care era reteta aia grozava de masca cu tarite? Ramona parca tu o faceai si erai foarte multumita.

Eu imi curat fata cu apa si tarite. Pentru masca "go crazy in the kitchen". Poti sa amesteci cu lapte caldut, smintina, zeama de lamiie, ulei de masline, albus sau galbenus de ou, suc de castraveti, pulpa de fructe... Daca ai argila (eu am masca de la Farmec), poti sa pui si din aia in amestec.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine? Intru destul de rar pe forum.Nu prea am timp .Am doi pitici acasa (7luni si 2ani) care ma tin extrem de ocupata.Asa ca mai intru sa va citec doar cind sunt la job.

Daca retin bine ,unele dintre voi faceti MBA-ul, sau l-ati facut deja. Tare ma bate si pe mine gindul sa il fac, dar am o problema cu GMAT.M-am uitat peste niste teste si mi se par cam grele.Sunt ff multe carti pregatitoare.
Vreau sa ma apuc sa invat pt GMAT.Voi ce carti ati folosit? Engleza mea nu e una prea stralucita .La mate am fost destul de buna in scoala, dar sincer am uitat aprope tot..Ce ma enerveaza aici ca ei rezolva problemele de mate pe metoda "plug-in"(parca asa ii spune).Si imi bat capul sa le inteleg metoda de gindire si ma simt frustrata in acelasi timp stiu ca exista formule de rezolvare, dar pe care le-am uitat din nefericire.
Vreau doar citeva carti bune.Nu am timp prea mult de studiu.Vreau ceva de genul scurt si concis.

va multumesc anticipat

neda

Mergi la inceput