Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)
Raspunsuri - Pagina 3
Alexa.1983 spune:
Buna fetelor....a mai trecut o saptamana,am schimbat iar numarul... ...ma uit la noi toate la sematura...ce mari ne-am facut....incredibil.....
Mav sanatate multa...intr-adevar hemoroizii sunt o belea mare si dureroasa...te-ai gandit sa faci cezariana datorita lor???...ca am inteles ca se agraveaza la nastere?!??!...eu cred ca o sa optez ptr cezariana,unul dintre motive fiind exact aparitia lor datorita travaliului...
Simona...am si eu ..si tot cu penseta le killeresc...
Am primit recomandari excelente despre o noua crema/ fiole italieneasca care tocmai ce a aparut pe piata...cica este extraordinar de buna ...se numeste RILASTIL....eu o sa o incerc sau macar o sa o alternez cu Mustella...
Cat despre povestile triste cu bebei si eu incerc pe cat se poate sa ma feresc...decand cu odiseea de ian-febr si ce s-a mai intamplat pe la iunie-iulie...
...Vine unla mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA 27+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------
AMR 13?!?!? sapt
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am mai crescut cu o saptamana...
Si la mine de cateva zile secretia e mai abundenta, o sa-i spun azi dr-lui meu si sigur vede si el ca de fiecare data ma consulta.Astazi o sa fac a II a eco morfologica la el, sunt tare curioasa cat a crescut bebelina de vineri pana astazi si sa vedem ce zice de col si de IR.
Am observat ca ma doare mijlocul daca stau in pat, pe spate , cred ca e din cauza ca apasa burtica pe coloana.
M-am cantarit dimineata, 54,500, numai burta e de mine...of ce ma enervez ca nu am poze cu burtica...dar o sa-l pun pe sotior sa-mi faca cu telefonul lui.
Ramo 23+
Puiutul meu scump
Alexa.1983 spune:
Bebecris....eu am colostru de la 5 luni....si asta nu este o certitudine ca voi avea lapte...chiar nu are nicio legatura...si chiar daca apare NU este nevoie de tampoane de pe acum....e cate un pic la nu stiu cat timp.....si deobicei cand storcosesti tzatza...........
...Vine unla mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA 27+ Deniel Alexi
AMR 13?!?!? sapt
oceanborn spune:
Alexa, eu tocmai ca ieri n-am storcit pe tzitzi...si m-am patat de vreo 3 ori pe tricou...
am o prietena careia i-a aparut colostrul la sf sarcinii..tot asa
"stors" si a alaptat pana la 1 an jumatate...asa ca nu depinde de asta...sau cel putin nu cred...
25+Thomas
Ramo2007 spune:
Mav, sanatate multa, ai grija de tine!
Din pacate tatal meu are aceeasi problema, numai ca la el e mai grav se pare...medicii i-au spus ca e suspect de cancer de colon.Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva....pur si simplu nu accept.Azi sau maine primeste rezultatele.Doamne Ajuta sa fie bine si sa se faca bine cu tratament!
Ramo 23+
Puiutul meu scump
Alexa.1983 spune:
Sanatate multa ptr taticul tau Ramo
...Vine unla mami...
...Poze bebe!!!...
LAURA 27+ Deniel Alexi
AMR 13?!?!? sapt
bebecris spune:
RAMO....MULTA SANATATE PENTRU tatl tau....
merci pentru rasp la intrebari...
mi se parea ciudat ca la mine nu a aparut nimic inca....
27+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Mirtha spune:
Mav sper ca situatia sa se imbunatateasca treptat - treptat cel putin daca nu poate fi rezolvata pina la nastere , sa devina cit mai suportabila. Pup si tin pumnii !
Cit priveste restul liste , cumparaturi....am uiat sa spun : pe linga o usoara paranoia garnisita cu diverse si felurite obsesii cit un praf de ligurita , pentru gust , mai sufar oleacuta si de sindromul frick - controller -uli. Ca asa ii sta bine hommo sapiensului modernus de Romanius ! Deci acum bajetii mei cit nu am terminat concediul si nici pusculita : ce-i in mina nu-i minciuna. Ca doar de aia am retezat concediul la sfert !
Ramo multa sanatate tatalui si sper ca diagnosticul prezumtiv sa se infirme. Sa ne aduci vesti bune de la eco.
Bebecris nici eu nu am colostru si cind le aud pe fete ca au ma apuca asa un sentiment de usoara panica .Stiu ce se spune , stiu ce se scrie despre colostru dar in mintea mea incetosata m-as simti mai bine daca asa avea . Ma chiorasc in fiecare zi la dinsele dar nimic. Mai am rabdare. Daca nici dupa 34 de sapt. nimic, nimic sa vezi ce le stocerc eu . Pai ce sunt de capul lor? La ce le am in dotare ? Doar pt. hita - hita??!!! Ia sa puna mina sa-si fac treaba ca le aiu cu biciul - ceai cu anason . Hidrateaza si stimuleaza lacatia.Doi dintr-un glonte !
Eli cind ma intorc de la cumpa , poate "te aud" si pe tine ! Ca de vreo citeva zile esti cam tacuta. Sper ca sunteti ok.
Gata , am plecat la cumpa. M-am dotat contra deshidratarii , contra soarelui , contra - contractiilor si pe drum sigur mai gasesc ceva contra caruia sa ma inarmez. Acum nu ramine decit sa gasesc articolele necesare.
Mirtha 30+ Eva
leeloo5979 spune:
Asa...povestea cu vergeturile e veche, de cand ma ingrasasem 30 de kg de la PCOS, de la inceputul sarcinii am luat Mustella, dar recunosc ca am neglijat din motive de: lene, uitat si caldura prea mare, ca daca ma dau cu crema...in 2 minute sunt lac de transpirata.
Costipatia ... am mai descoperit doua alimente bune: pepenele galben si rosiile - incerc pe cat posibil sa mananc ori ori...zilnic, evident. OBSERVATIE: pepenele galben imi da niste gaze de nu stiu ce e cu mine si uneori o dau in extrema cealalta, adica ma deranjeaza la stomac.Rosiile par ideale!
Caldurile mamei lor din ultimele zile: am indraznit as bag aerul conditionat, dar cam dupa cateva ore, ma ia maseaua asa ca renunt. In schimb m-am obisnuit sa dorm cu prosopul ud, este singura maniera care imi ofera sansa la binecuvantatul somn. Acum nu stiu cat e de recomandata metoda, azi dimineata m-am trezit si burtica era rece...fara sa imi fie mie frig in vreun fel.
Leeloo
28 +
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
leeloo5979 spune:
Uitasem de colostru: am de ceva luni bune....dar doar prin presare, storcosire...etc. Gasesc bobite uscate de colostru, dar nimic tragic care sa imi umezeasca hainele.
Leeloo
28 +
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png