Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa , multa bafta ! Sper sa fi fost doar o repriza de neastimpar si atit.
Cit priveste studiile : si-au mai revenit . Cica bebeii dorm in reprize care adunate dau procentul indicat de tine. Si the latest news in town postuleaza ca reprizele de somn sunt de cca.10-15 minute.
Frate mi-as dori sa stiu cum au ajuns la aceste nemaipomenite si incredibile concluzii??!!!! Ma ma uit si eu pe minunea-minunilor Discovery , mai bag un ochi intr-o carte da" nush de ce nu mi se par convingatori.
Sau poate sunt eu gica contra , mai sti ?

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Salutare burtici!

Subscriem si noi la clubul celor care nu au dormit in noaptea asta! Dupa ce ca ieri am avut o dupa amiaza grea, m-au apucat iarasi contractiile si durerile, m-am trezit la un moment dat in suturi, din nou in partea de jos, din nou f dureroase. Asta in conditiile in care luasem seara un fenobarbital si se presupunea ca si neastamparatul ar fi trebuit sa fie drogat. Cine a facut studiile alea cum ca bebeii dorm in burtica 75% din timp a cam gresit rau de tot, cel putin in cazul meu. Drept urmare ma duc dupamasa la control, sa vedem daca e totul in regula.

Vestea buna - am schimbat semnatura!!! Oooof, greu mai trec saptamanile astea!

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
26+

Mirtha 30+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Manumanu si eu am dureri in oasele bazinului desi nu am burta prea mare si am luat n greutate aproape 5kg si sunt la 170...dar tot doare la unele miscari mai ales cand stau mult intr-o pozitie asezata...Insa nu prea cred ca m-ar ajuta centura...poate pe tine da intreaba si medicul. .

Mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat si noi semnatura!!! Suntem fetita mare!

==========
Corina 25+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

O buna parte din mamicile consultate pe aceasta tema au confirmat ca solutia optima a fost : deux - pice-ul cada + masuta de infasat. Cica e cel mai practic si pina la urma tot acolo ajungi si ca banii si cu stresul si cu spatiul.
Astazi merg sa verific dimensiunile.

Sa va spun sincer pe mine tare muullltt ma atrage imaginea postavei din lemn , (cunoscuta sub si denumirea troaca de lemn , albie , covata , copaie).Da" cica trebe sa ma adapteze la zilele noastre iar covata e cam grea si destul de incomod de manevrat.
Prin urmare azi ma modernizez si cumpar deux-piece-ul.

Citat:
citat din mesajul lui mnarcisa

miram - si eu vreau sa ajung la ikea sa vad ce au pe acolo.
Am intrat pe site si am vazut 3 modele in catalog, dar stiu de la o colega ca acolo au mult mai multe si merita facuta o excursie.
Pe masa de infasat teoretic poti pune cadita de baie, ma tot uitam la diverse modele si la unele este specificat ca de poate. La George nu am avut masa de infazat, dar puneam cadita pe 2 scaune chiar langa pat si ne balaceam asa.
Ia sa vedem cum zic ca au procedat fetele care au copii mai micuti.

Narcis George bobocel in asteptarea surioarei

Narcisa 25+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Eli deci printesa era vinovata ! Am simtit eu ca nu e ceva grav.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

neata fetele
scriu fugutza fugutza..am nepotica pe la mine sirena nu alta...are niste plamani de ne stie tot cartierul
bag acuma niste pozici sa vedeti printesa
noi facem bine au trecut si durerile si depresile insa saptamana sta sunt toate dedicata nepotelei
va pupacesc si cand vin o sa recuperez promit
27+Dimitrie

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Pai din cite imi aduc aminte Utrogestanul este progesteron care are rol in mentinerea sarcinii prin furnizarea necesarului de hormoni - progestron - placentei. Deci nu are in mod direct actiune asupra contractiilor (eventual lipsa lui poate fi urmata de contractii) si cu atat mai putin asupra durerilor de spate.
Contractiile nedureroase au rolul de a pregati uterul pt. nastere vaginala si contractiile implicite care o insotesc. Utrogestanul nu are influenta asupra acestora.
NoSpa nu are aptitudinea de a calma durerile osoase - vezi prescriptie.
Spatele am inteles ca poate durea din varii motive : modificarea centrului de greutate cu implicatii asupra coloanei - ca doar ea sutine sistemul , curbarea coloanei pt. a face fata burtii in mod echilibrat , dureri radiante de la bazin catre coloana - sunt primele din sistemul osos afectate de sarcina si greutatea acumulata pe durata ei si mai au si o foarte apropiata legatura, bazinul inregistrind modificari osoase inclusiv prin deplasarea si fisurarea unor oase si intinderea unor ligamente. Cred ca mai multe info. poate da un medic.Eu cam atit am retinut din ce am citit.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Eu am dormit ieri la pranz veo 2 ore, tot am avut dureri de mijloc si contractii (nedureroase), chiar daca am luat Utrogestan si N0-Spa...
Azi noapte am amortit si eu dormind pe parti si m-am putut controla sa nu dorm pe spate.Cat despre facut pipi...cam de 2-3 ori pe noapte, depinde la ce ora ma culc.
De maine cred ca voi intra in medical, vreau sa stau cuminte pana vine dr. meu ca nu cumva sa ma simt mai rau si sa ajung pe mana cine stie cui...
Oare de ce continua durerea de mijloc si contractiile daca fac tratament?

Ramo 23+

Puiutul meu scump

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

BraveGirl cu multa placere pt. info. Sper sa iti gasesti la Titan ceva care ssa iti placa. Sa nu uiti si de magazinul Victoria in caz ca la Titan nu ai sorti de izbinda.
Felicitari pentru semnatura !

Mirtha 30+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Da... Mirtha este perioada mai dificila cu dormitul. Pe ce parte te-ai aseza, tot nu nu ti se pare ca dormi relaxat. Trebuie sa rezistam pana la capat....

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 22+
AMR 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mirtha - multumesc pentru link. pare a fi chiar magazinul titan, pe unde am mai fost acum cativa ani... e in partea cealalta a orasului pentru mine. dar sigur ma duc intr-o vizita pe la magazinele de hainute.

bebecris - cred ca o sa merg cu metroul, repede si bine :) multam de info!

ma inscriu si eu in clubul mamicilor care nu mai dorm bine... ma tot intorc si nu imi gasesc locul. acum dorm mai mult pe o parte cu piciorul pe o pilota facuta sul, doar asa ma simt cat de cat mai bine. pana la sf lui noiembrie nu mai e mult, nu-i asa?

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

,viitoare mamici!
Am o rugaminte: daca are cineva o programare pentru eco morfologica,la un medic bun,si renunta la programare,va rog sa-mi dati un PM..Ar avea nevoie,curand, o alta gravidutza.
si sarcina usoara in continuare.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput