Ce fond de ten?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Max Factor mi-a placut insa mi se pare ca astea de care am scris sunt la un nivel superior, si deja am 25 ani, nu mai vreau sa folosesc decat produse care sa imi dea cat de cat o siguranta. N-as vrea sa ajung la chirurgie plastica prea devreme si pentru fata :p
Noa, intr-adevar are un miros ingrozitor, nici mie nu imi place, insa, merita sa treci peste asta. Du-te pe Calea Victoriei la magazinul lor, mi se pare ca e combinat cu Estee Lauder. Ca acolo, precis, preturile sunt mai mici decat cele practicate in Sephora si poate sunt mai bine aprovizionate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Nu mi-ai spus de particulele stralucitoare din el. Cand iti dai pe fata se vad?

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

fondul de ten de la seventeen (ce in sticluta de plastic) este SUPER si nici nu este scump...acopera perfect imperfectiunile, este mat si foarte potrivit pentru ten mixt!!!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, mi-am dat seama ca am uitat sa iti spun despre particulele stralucitoare, urma sa revin :) Nu, nu se vad, tot ceea ce se vede este un ten foarte bine hidratat. Si eu am observat asta la sora mea cand l-a testat, ei chiar i-a placut ideea, pentru ca ne place amandorura ca fondul de ten sa nu fie mat precum pudra. Insa, din pacate, particulele se vad doar asa pe mana cand il testezi in lumina neonului din magazin. :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Multumesc inca o data, Carrye!
O sa mi-l cumpar si eu, sa vad acum daca nimeresc nuanta.

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Si eu am tot Clinique Stay-True Makeup Oil-Free Formula, mie imi place cum imi arata tenul dupa ce-l folosesc iar in zona "T" nu se mai vede acel luciu, puterea de acoperire este potrivita.
Eu am rugat o persoana din state sa mi-l cumpere, am dat $21. Aici in Romania e mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

A, am uitat sa mai spun, al meu nu are niciun miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Multumesc mult, fetelor, o sa caut magazine care pun si mostre la dispozitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am primit unul de la MAC, mi se pare absolut genial !

se poate pune in ce cantitate vrei si in functie de cat pui, se schimba efectul lui. de la putin-natural, nu acopera- ten fara defecte, pana la mai mult, acopera, ascunde-ten cu defecte. si nu da un aspect de incarcat, ci face tenul superb !

eu m-am indragostit de MAC, dar nu se gasesc in Ro

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Kay, poti specifica, te rog si produsul?
eu am avut de la MAC dar cred ca nu era ceea ce-mi trebuia ca nu m-a impresionat deloc.

Mergi la inceput