Ce fond de ten?
Am un ten mixt si sensibi, fac alergie (cosuri) foarte des la creme. As vrea sa cumpar un fond de ten bun si m-am gandit la vichy. Ce credeti? voi ati avut probleme de la fondul de ten? De care sa NU ma ating?
Mii de multumiri!
Raspunsuri
tatiana83 spune:
eu stiu ca fondul de ten de la avene este bun pt ten sensibil...insa nu stiu dk si pt ten mixt ..insa poti citi prospectul produsului in farmacii...
oana_s spune:
eu am ten cu inceput de cuperoza, ca atare am incercat fondul de ten de la avene, mi-a facut RAU, plus ca tenul arata extrem de "scorojit". Ce as putea sa mai incerc (in afara de Loreal, Maybelline etc.)?
Oana si Mara 11.08.2004
madau spune:
Eu am cam incercat majoritatea marcilor existente la noi pe piata (Avene, Maybelline,Loreal, etc)...nici unul nu mi-a placut, dupa cateva ore aratau super urat, se strangeau, in fine...nu eram deloc multumita. Asa ca m-am reprofilat pe cele "de firma"...dai un ban dar stai in fata, vb aia. De vreo 4 luni am un fond de ten de la Dior...foarte, foarte bun, rezistent, cu un usor efect de lifting,sunt incantata de el.
Poti sa incerci insa si fardurile minerale, eu le folosesc si sunt super. Si sunt si 100% naturale, nu au cum sa dauneze.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
Am folosit pentru f.scurt timp fondul de ten antirid Flexilift teint de la Vichy. Nu mi-a placut. Nici textura, nici faptul ca nu are putere de acoperire (am cearcane). L-am luat cu gandul ca e un fond de ten dermato-cosmetic care mi s-ar potrivi tenului meu mixt cu antecedente de dermita seboreica. M-am reorientat catre L'Oreal Ideal Balance care mie mi se potriveste perfect. Oricum, iti recomand sa incerci intai o mostra, pentru ca e pacat sa dai bani degeaba pe cantitatea intreaga.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Noa spune:
Ce fond de ten bun ati gasit pentru tenul uscat?Si eu la fel ca tine, Madau,le-am incercat aproape pe toate. Singurul care nu mi se strangea pe fata a fost Hypersmooth de la MAX FACTOR.Spun a fost pentru ca din pacate l-au scos din gama.Eu ca sa vad daca un fond de ten mi se potriveste, trebuie sa ma dau cu el pe fata, nu doar sa-l incerc pe mana.Sa vad cum ma simt cu el, daca nu-mi usuca tenul ca sa nu mai zic ca in felul asta imi dau seama si daca nuanta e cea potrivita.As da oricat pe el daca as sti ca voi fi multumita .Ideal ar fi sa poti primi esantioane gratuite, te dai frumos acasa, il vezi cum arata pe fata si la lumina zilei, si daca-ti place, il cumperi.Dar asta e mai greu la noi!
Poate totusi cineva a gasit ceea ce caut eu. Multumesc!
Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!
Carrye spune:
A incercat cineva Pupa? Eu eram si inca sunt fan Estee Lauder, insa pe perioada verii arata ca o masca tenul meu, Double Wear pe care il folosesc eu are foarte mare putere de acoperire, adica foarte multa pudra. Si mi-am luat Pupa, am dat 100 lei pe el, si nici nu se vede ca am fond de ten pe fata. As putea sa spun ca e chiar mai bun decat Estee Lauder, imi place la nebunie! Si eu am probleme cu tenul, asta are putere de acoperire medie.
Si mai are sora-mea un fond de ten foarte bun de la Clinique, tot asa a dat vreo 100 lei pe el, este hidratant, cand il pune pe fata are un aspect de sanatos de mor cand o vad. Ii luceste tenul a sanatate. Si ala are putere de acoperire bunicica.
http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD12045
Asta este al ei.
http://www.pupa.it/ENG/Catalogo/SchedaProdotto.aspx?IDProdotto=529&IDTipologia=359&IDLinea=75
Si asta este al meu.
roxanaz spune:
Carrye unde ai gasit fond de ten Pupa? mie imi place ff mult produsele lor - dar erau daor ceva produse de machiaj in drogheriile New Life. eu tot double wear folosesc datorita puterii mare de acoperire - chiar se compara Pupa cu el??
Roxana
Carrye spune:
Nu stiu daca esti din Bucuresti, eu am gasit in mall-uri in general dar si in Unirii am inteles ca au. In general, in magazinele B&B au Pupa. Asta imi place pentru ca nu are efect de masca absolut deloc, recunosc ca acum nu mai am acnee insa am ramas cu semne de la ea, dau un corector inainte, si dupa fondul de ten. Nu stiu daca este mai bun decat Double Wear insa mai ales acum, vara, este mult mai lejer si faptul ca are si putere mare de acoperire ma face sa il folosesc cu mare placere. A, si imi place ca e cu atomizator, mi-e foarte greu sa scot fondul de ten din sticla de Double Wear.
Azi m-am dat cu al sora-mii ca m-am cam ars la mare si ma simt extraordinar si cu asta. La toamna imi iau Clinique-ul asta.
Noa spune:
Multumesc, Carrye pentru informatie. Am testat si eu o data fondul de ten de la Clinique(cel pe care l-ai trimis tu)dar avea in el particule sclipicioase si pe deasupra mirosea foarte urat.Pe langa toate astea, cei de la Sephora nu aveau toate nuantele(nici macar la testere), lucru care ma enerveaza ingrozitor.De unde stiu eu ca tocmai nuanta lipsa nu e cea care mi se potriveste ?
Vreau sa te intreb, pe fata nu se vad particulele acelea stralucitoare?Ca poate peste miros as trece ,daca fondul de ten ar fi foarte bun pentru tenul meu!
Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!
elvie spune:
Miracle Touch de la Max Factor nu va place? Eu din asta folosesc si imi place.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)