Turcia sau Grecia?

Turcia sau Grecia? | Autor: totonica2001

Link direct la acest mesaj

Buna, am si eu o mare dilema - vreau sa plec spre sfarsitul lunii septembrie la mare cu Adi (2 ani) si nu stiu ce sa aleg. As prefera ceva mai aproape (mergem cu masina). Obligatoriu apa marii sa fie calda (acolo o sa stea Adi toata ziu, nu in piscina - asta are si acasa), hotelul aproape de plaja (avem multe jucarii de carat si nu vreau sa mergem cu masina * mai bem si noi o bere, ceva..). Si cel mai important NU "desert" in stanga si dreapta (stam la casa, in mijlocul unei livezi de meri - peisajul e super, aerul curat, dar in concediu vreau agitatie, magazine, aglomeratie, muzica - ceva gen Mamaia, dar cu apa marii calda). Sper sa ma puteti ajuta, ca sunt in ceata totala...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ca sa fie apa marii calda la sfarsitul lui septembrie ar trebui sa alegi o zona mai la sud. Ar merge in turcia ceva gen Antalia sau in Grecia sa zicem Creta, Santorini. Dar in nici-una din variantele aste nu m-as aventura cu masina, cu copil mic. Cred ca va trebui sa schimbi ceva. Ori sa plecati la inceputul lui septembrie si sa mergeti cu masina, ori sa mergeti cu avionul la sf. lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Dupa cum spunea si anya ai prea multe criterii contradictorii.
Pentru apa calda ai putea alege Antalya, Creta.
Pentru a putea merge cu masina - Bulgaria, Grecia (Thassos, Halkidiki sau Platamonas) sau Turcia zona Kusasdasi, bodrum desi cu un copil asa mic ti-ar trebui doua zile pentru drum cu o oprire de noapte undeva la Chanakale.
Pentru magazine si multa galagie - Bulgaria, Riviera olimpului, Kusadasi, Bodrum, Marmaris,
Acum, daca este sa ma pun in locul tau, cu un copil asa mic m-as duce in Thassos, cu masina, unde apa era calda in 14 iunie, poate e calda si in septembrie, unde este insa liniste si pace, dar daca te cazezi mai aproape de centrul statiunii poti gasi ceva magazine si taverne, chiar si jocuri mecanicesau mai putin mecanice, n-am vazut insa discoteci.Iti recomand Kamari beach Hotel sau San Antonio Beach hotel, pe care le-am vazut eu1

Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu as merge mai degraba prin costa brava pentru galagie. sau mallorca sau ibiza sau tenerife.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput