Gradinita Tonya ? o stie cineva??

Gradinita Tonya ? o stie cineva?? | Autor: anduta78

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
As vrea sa va intreb daca aveti copilutii la gradinita Tonya din zona iancului sau daca stiti pe cineva care are copii acolo. Am fost si am vazut gradinita dar din afara am vorbit si cu directoarea la tel. si pare foarte draguta , dar pe mine ma intereseaza mai mult modul de predare precum si calmul educatoarelor. Orice sfat primit de la voi este binevenit. va multumesc anticipat.

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat Luca Alexandru-25 noiembrie 05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

eu intreb , eu raspuns! parerea mea este ca merita vazuta . sper ca intr-un fel pot ajuta mamici care cauta gradinite si nu pot gasi pentru ca majoritatea de care se vorbeste aici au devenit foarte cunoscute in comunitatea "desprecopii" si firesc ca nu mai au locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna,

Sa inteleg ca ai ramas la aceasta gradinita? Daca deja ai incaput sa duci copilul poti sa-mi spui cum este mancarea? Este variata, cu legume, ce fel de carne si cum se procedeaza cu gustarile...si orice altceva mai poti detalia. Si eu caut gradinita in aceasta zona, dar sistemul catering imi este necunoscut si este un criteriu foarte important.
Multumesc.

Mergi la inceput

maimutica mea nu mananca foarte mult , mereu am avut probleme cu masa , dar de cand este aici a inceput sa pape mai mult. mancarea este buna si arata super , meniul este diversificat, legume, supica, carnita .dar sfatul meu este sa vorbesti cu directoarea pentru orice nelamuriri ai avea, este un om deosebit am toata stima pentru ea, precum si pentru educatoarele de acolo.Chiar fac totul cu mare rabdare si in primul rand cu placere iar asta conteaza enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna,

Tocmai am fost sa o vad si nu mi-a facut o impresie deosebita, nici foarte proasta. In ceea ce priveste renovarea, ar trebui facuta mult mai bine (pare facuta la repezeala), usile arata cam vechi, etc. Mi-a aratat si un meniu, dar erau cartofi la felul doi zilnic, sub diverse forme (cartofi natur - nu stiu ce copil mananca asa ceva, nici eu nu mananc, piureu, etc). Ciorbele erau intr-adevar variate. Erau doar copii mici care se jucau. Nu am vazut nici un fel de activitate de invatat ceva. Poate ca inca se adaptau. Nu stiu ce sa zic. Vreau ca copilul sa invete (el trebuie sa intre la grupa mare si mai are doar 2 ani pana la scoala). Trebuie sa ma hotarasc repede si am nevoie de pareri pro, poate ma decid.

Multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

vorbim despre gradinita la care este baiatul meu dar nu stiu ce meniu ai vazut tu . bebe meu a mancat la praz in zile diferite si orez si legume si musaca si mamaliga cu branza asta ca fel doi lucru care m-a facut sa comentez cele zise de tine. cum am mai spus parintii au puncte de vedere diferite si toti vedem lucrurile sau situatiile diferit dar gradinita aceasta chiar nu o pot regasi in cuvintele tale.gradi chiar mi se pare foarte colorata si vie arata foarte dragut toti peretii sunt pictati si totul se potriveste perfect. im ziua in care am vazut gradinita Tonya mai vazusem 6 gradinite in zona din care 3 foarte cunoscute si de care mamicile vorbeau de bine dar mie mi-a furat inima tonya. este foarte dificil ca parinte care nu ai vazut o gradinita si citesti comentarii pro si contra despre ea, deci sfatul meu pentru mamicile care nu au vazut gradinita inca si ar fi interesate de o gradi in zona este sa traga o fuga acolo sa vada cum este .Ce vezi tu cu ochii tai este total diferit iti poate displace total sau o poti indragi intro-o clipita , lucru care ne face atat de diferiti.Bafta multa tuturor si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Fetelor, gradinita perfecta n-o sa gasim noi, nici in sectorul 2 nici in altul. Dar trebuie sa mulam asa pe ce ne trebuie noua pe oferta care este si o gasim ceva care sa ne convina cat de cat. Eu sunt destul de dezamagita ca la preturile care sunt la gradinitele particulare nu gasesti ceva sa fii foarte multumit. Astea de stat nici nu intra in discutie din punctul meu de vedere pt ca in primul rand nu ai ce face cu copilul in perioada vacantei de vara, sunt multi in grupa, activitati putine si interesul pe masura banilor. Ma asteptam eu probabil la prea mult de la particulare.

Mergi la inceput