Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina aseara cand am mers o data cu Ioana la pisu am luat-o si pe Ade cu noi.S-a uitat foarte atenta la noi.Am intrebat-o faci si tu asa? Si mi-a rapuns "DA".
Moni, eu nu cred ca iti trebuia asa multe sedinte de condus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, da, am vazut ca s-a pus si ea jos ca Ioana.
Azi a facut tot la olita, n-a facut deloc jos si se punea ea singura, dupa ce facea pishu striga "bavo".
Ma dispera ca face f des, cred ca ea cum simte ca-i da drumul in olita se ridica si dupa 5 minute iar face.

Fetelor, am uitat sa va zic o faza de aseara. I-am dat tzatza la Adelina si Ioana a vrut si ea de la Gabi, dar cum Gabi nu mai avea am intrebat-o daca vrea de la mine...si a vrut, am pus-o la tzatza si a tras putin. Tare ne-am distrat de ea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina morostes
Fetelor, am uitat sa va zic o faza de aseara. I-am dat tzatza la Adelina si Ioana a vrut si ea de la Gabi, dar cum Gabi nu mai avea am intrebat-o daca vrea de la mine...si a vrut, am pus-o la tzatza si a tras putin. Tare ne-am distrat de ea.

Bine ca n-a fost si Diana pe-acolo ca o puneai de-o salata

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:
citat din mesajul lui alina morostes

Bine ca n-a fost si Diana pe-acolo ca o puneai de-o salata

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Acum am pus-o io de-o salata ca m-a pus naiba sa ii caut Dianei pe yotube imagini de la gradinite,mai ales cu sebari.De jumatate de ora numai la din astea ne-am uitat ,cred ca a zis de 50 de ori: "VEAU SA MELG SI IO ACOLO!" Si altele gen " MA FACE SI PE MINE ALBINUTZA?"
E inebunita dupa copii ...
Merg sa ii incalzesc laptele si sa vedem daca se si culca,acum nu mai are febra ca a scazut de la nurofenul dat pe la 18,dar iar a avut peste 38 ... In rest nu vad sa aiba deocamdata ceva,doar febra asta.

Mergi la inceput

Dalina, daca vrei sa te trec in listuta de pe prima pagina te rog sa scrii numele sotului (cred ca l-ai mai scris, dar nu mai retin), data nasterii a ta si a sotului ca a gemenelor o iau de la semnatura ta.

Moni, poate n-o mai poti duce acasa pe Diana de la gradi.

Mergi la inceput

In timp ce editam listuta de pe prima pagina am observat ca multe fete sunt disparute fara urma , cum ar fi: alinutza13, anichka, cristiana70, dita, Hildegard, lindaG, pau...si cateva dispaute, dar nu chiar fara urma : alina33, anto, claudia_maria, Diana, Ducky, maggda, Carmen...
Ce mai faceti fetelor, nu mai dati nici un semn de viata?
Sunt sigura ca ne cititi!
Va asteptam!!!

Mergi la inceput

Pe DIANA am vazut-o eu noaptea trecuta,pe la 00.30 parca pe forum Probabil abia apuca sa citeaasca,nu mai are chef de scris
Stai sa vezi cum oi fi si eu din 2 septembrie incolo
Cu Diana mea si eu chiar incep sa cred ca pana la urma nu va plange in primele zile la gradi ... la cat de mult o asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Alina, numele sotului e Alex, - 30.05.1971 iar eu - 28.09.1977
Mersi pentru "includere"!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2

Alina, numele sotului e Alex, - 30.05.1971 iar eu - 28.09.1977
Mersi pentru "includere"!

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
Albumele noastre
Suntem maricele

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Cu placere!
Am completat si datele voastre.

Mergi la inceput