Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni, trebuie sa faceti voi parintii ex pulmonar( radiografie) si RBW-ul. Mai trebuie adeverinta de venit de la locul de munca pentru ambii parinti.
Ada am uitat sa iti raspund...am fost in Piata A. Iancu aseara, unde au fost numai masini. Am crezut ca mancam si noi o turta dulce, ceva...Cand am venit acasa ne-am oprit putin la UTA la spectacol folcloric ca nu am mai scapat de gura copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Saluti

Alina m pe cand te acomodezi ,intri iar in concediu.
Anca faine pozele si spor in continuare cu operatiunea olita.
Dalina felicitari gemennelor pentru reusita
Clau s-aveti noroc de masina si fain ca a-ti cumparat-o si mai ieftin ,acum mai sa termini scoala si la drum
Cristina csa foarte frumos unde a-ti fost in concediu si pozele sunt k de vedere ,fetele sunt deja domnisoare si le sta bine cu noua freza.
Gabiam vazut-o si eu la tv pe aia cu 7 gemeni ,la burta ei m-am gandit si eu .
Flavia imi pare rau ca nu iese concediul asa cum a-ti visat ,e frumos sa fie toata familia dar poate reuseste totusi Sorin sa rezolve .Cand plecati in 25?
Moni succes maine la sofat

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Am pus cateva poze noi
http://www.dropshots.com/ildi25#date/2008-08-02/16:15:52

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cat de frumosi sunt amandoi! David s-a inaltat mult de cand nu l-am vazut, iar Ivett e super faina asa negrutza! Sa va traisca amandoi si sa fie sanatosi! David mai suge pe suzeta sau se distra numai? Eu nu reusesc sa scot pampersul de la somn. Face destul de mult pishu cand doarme.
Si eu am vazut stirea la tv despre femeia ce-si dorea un baietel si s-a trezit cu sapte pitici! Bine ca le asigura statul mancarea timp de un an sau doi ca altfel nu stiu ce faceau...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ildi sunt tare scumpi fratiorii. Le-ai luat suzetele la fel sa nu se supere?David seamana foarte bine cu Pityu dar Ivett nu imi dau seama...dar cred ca totusi cu tine, la gura si la ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Ce prichindei frumosi aveti!
Am deschis pozele si v-am admirat comorile.
Sa va traiasca piticii, sa v-aduca numai bucurii!

Acuma, mai dati-mi si mie cateva ponturi, cele care aveti prichindeii apropiati varstei alor mele, sau chiar si mai maricei, ce sa mai fac si cum sa mai procedez sa le incurajez cu facutul la olita? (ca acum, asta e problema nr. 1 la noi! )

Pupicei tuturor si weekend placut va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DALINA felicitari pentru operatiunea olitza.Ce sa iti zic,a mea n-a stat deloc,deloc la olita inainte de un an si 7 luni cand deja a si inceput sa se ceara singura,dar nu de fiecare data. Abia la doi ani i-am scos pampersul de ziua.
ILDI ai niste frumuseti de copii !!!!
GABI mersi mult de info.

Nu stiu ce facem azi,daca mergem pe strand la balaceala n-oi mai avea chef de concerte pe strand diseara,oricum la ora asta am o lene in mineee ... Am fost doar pana la mami cale de 5 minute,vai ce caldura Ca sa nu mai zic cat cheltuim pe taxi,abia astept sa imi iau odata masina.Da' ce sa fac,macar acum cat mai e vreme buna sa o duc pe Diana la scaldat ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Helaau ,toate sunteti la strand?
Mai putin Alina pe care a apucat-o harnicia si si-a trimis doar husbandu' si odoarele pe strand!
Dar inainte de ei ne-am intalnit iar cu Gabi ,Ioana si de data asta si cu Tudor.Deci fericire mare pe Diana ca a avut companie la sarit,fugit si facut "trenuletzul" cu colacele ...
Poze aici:
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-08-22/18:31:51
GABI mi-am recuperat husbandu' pana la urma,era intre bazine ,plecase in cautarea noastra dupa ce si-au terminat Amadeus concertul ... N-am mai avut chef sa stau ca deja ma usturau ochii de la fumul gratarelor,nu mai zic de decibelii aia Asa ca fuga acasa , o baie cu Diana si deja e la orizontala,obosita de numa' ...
Maine am conducere abia dupa ora 11-12 probabil,nu stiu sigur inca.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, te-am asteptat o vreme...dupa care am mers sa te caut in partea cealalta.
A venit si Alina pe strand...nu demult am ajuns acasaIoana a adormit in masina si nu s-a mai trezit . Oricum a rezistat eroic, nu am mai tinut-o asa mult seara. Ne-am simtit tare bine, si copiii la fel. Iar ne-a intrebat cineva daca Ioana si Adelina sunt gemene.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
GABI si eu m-am intors inapoi sa va zic ca merg spre bazine sa il caut,dar nu v-am mai vazut.Si Diana era amarata rau,ca unde-s copiii... La un moment dat am vrut sa ne intoarcem de la bazine,da' nu mi-a placut nici cum lalaia Analia aia . Poate daca stiam ca vine si Alina ne intorceam totusi sa mai stam un pic.Da' chiar ca seamana Ioana si Adelina
Diana s-a trezit pe la 4 ,avea chef de vorbit si distractie,abia a adormit la loc,asa ca mor de somn

Mergi la inceput