Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da mai Gabi, ai dreptate. Trebuie pentru Vladut tot dosarul facut. Dar mai urgenta e chestia asta cu analizele.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele1
GABI uite linkul : http://www.dropshots.com/dia3 N-am mai fost de-atunci decat azi de pe la 17 la 19,30 ... I-am luat si Dianei colac ca al Ioanei,doar ca e un pic mai mare si are volan si sfoara sa o tragi dupa tine De cum am ajuns a tot intrebat: "MAI VINE O FETITZA? MAI VINE O FETITZA?" O astepta pe Ioana ... Nici saritul in apa nu a fost sa de distractiv de una singura
Cred ca mergem si maine dupamasa .Veniti si voi?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Am ramas azi socata cand am auzit ca unele E-uri din dulciuri pot provoca la copii chiar si pierderi de memorie. E incredibil unde am ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Acum am ajuns acasa.Am fost toata ziua in oras cu treburi. Am zis ca merg de acuma la strand cu copiii dar Cipri mi-a taiat tot elanul."Unde sa mai mergi la ora asta? Lasa ca s-au balacit destul azi!"(in piscinuta la bunici).Asa ca nu stiu ce sa fac... sunt si franta de obosita...am fost si la cumparaturi si am hamalit(singura ca de obicei)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vin si io sa ma plang, sunt intr-o pasa foarteee foarte proasta, se pare ca voi merge doar cu B in concediu, pt ca au aparut ceva probleme si nu mai poate Sorin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu vine nimeni in oras. cred ca iau priuncii si mergem la Zilele Aradului...dam o tura cu trenuletul prin oras, vedem ce mai e prin Piata A Iancu...
Flavia imi pare rau ca nu mai poate Sorin sa mearga cu voi in concediu. Ma iei pe mine in locul lui?Io mi-am pierdut orice speranta ca mai plec anul asta in concediu Azi mi-am ridicat pasaportul asa ca eu sunt readyDa daca ar depinde numa de mine, m-as duce in 4 concedii pe an.

Mergi la inceput

Ceau fetele noi numai ce am aterizat de pe strand.Ne-a zis un prieten ce e la intrare pe strand ,ca de sambata cel mai probabil baga apa calda , ca pana acum nu stiu ce probleme au fost cu gazul si apa era incalzita doar de la soare ...
FLAVIA imi pare rau,poate te cuplezi cu alta mamica cu copii (copil) ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Flavia, imi pare tare rau de concediul vostru. Poate reuseste pana la urma Sorin sa vina cu voi.
Gabi, ai fost prin oras cu piticii? Cum a fost, ce-ati vazut? Si ai mei au vazut candva trenuletul prin oras, dar n-am apucat sa dam o tura. Cat despre cumparaturi...si eu merg intotdeauna singura si hamalesc la baxuri cu apa. Teo are acum o scuza, il tot doare spatele. Se pare ca de data asta nu-i mai trece.
In seara asta am fost sa-i ducem apa la calut si s-au jucat ai mei cu copiii de pe strada, sunt vreo cativa...
Apropo...pe cand o intalnire la mine sa ajungem sa mergem si la cal? (care e la cateva sute de metri).

Mergi la inceput

Alina m, nici seara tarziu nu apuci sa mai intri? Cum te acomodezi la job? Dar Ade cu femeia?

Mergi la inceput

ALINA am vorbit cu prietenul tau si mi l-a recomandat pe frate-sau,care are Logan . El cica e ocupat si are si masina mica,Matiz parca.Sambata incep
Noi probabil o lasam pe Diana la mami,serile urmatoare sa mergem la concerte si eventual mergem doar la Bidi la balaceala,ca e mai aproape.
Ada lasa ' ca vin io ... cand mi-oi lua masina

Mergi la inceput