Mamici din Arad...! (104)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac [Carmen , elevii tai raspandesc vestea ca ai gemeni. Am mai auzit ca esti super al dracului |
Ioaii Miha mor de ras,macar o sa dorm bine!MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pufymic spune:
Salutare!
Iaca mai apuc si eu sa dau cate un slabut semn de viata....
Vazui si pozele cu moni sexoasa in rochita rosie si cu diana la fel de sexoasa!
Miha
si ai grija de tine!
Flavia inca o data bine ai revenit pe baricade!
Gabi parca tu ma intrebai daca am fost la accidentul ala cu motociclistul din vlaicu.Nu, au fost colegii mei, noi eram la alta solicitare, dar au avut ei grija sa ne dea detaliile sangeroase....![]()
Azi l-am dus prima zi la cresa pe Nicolas....a ramas acolo strigandu-ma....mi s-a rupt inima auzindu-l![]()

Eu sunt zombie....nu reusesc sa ma odihnesc dupa turele de noapte(de fapt nu reuseam ca era Nicolas acasa, sper sa fie mai bine de acum)...acum ma duc sa fac ceva de mancare si sa-mi pun niste compot...
gabitzica spune:
Ioana ai lucrati azinoapte? Spor la conservarit!
Am aflat si noi ieri ca avem nunta in 13...cam tarziu ne-au anuntat...
pufymic spune:
Gabi n-am lucrat azi-noapte, ci ieri noapte, insa n-am recuperat nici acum orele nedormite....sunt rupta de oboseala....si suparata....(cu Nicolas si cresa0
Ada tu il dai pe Vladut la cresa??
fug sa-mi termin treaba...
adablackcat spune:
Ioana, vreau sa-l duc pe Vladut si din cate am inteles o sa fie in ceva grupa de gradi de la 2 la 3 ani. Cred ca de luni ii duc pe amandoi, sper sa apuc sa le fac si analizele pana atunci. Apropo, pentru Nicolas trebuie sa faci din nou tot dosarul cu raze la plamani si tot tacamul? Sunt si eu foarte curioasa cum o sa se descurce si cat o sa planga dupa mine. Oricum eu ii iau acasa la amiaza dupa ce mananca. El tot vrea de ceva vreme la gradi cu Iulia, ca-i place acolo dar cand va vedea ca eu nu mai sunt in preajma nu cred ca va mai vrea. Oricum, numai bine le face gradinita, invata mai repede sa se imbrace singuri, sa manance, sa tina creionul in mana, etc.
Ce-ati mai auzit de grupa zero de la scoala? E pe bune sau tot la stadiul de poveste?
Abia astept sa ne intalnim sa mai povestim. Eu trebuie sa o duc anul asta pe Iulia la gimnastica neaparat, ca altfel nu mai scap de gura ei.
Si la dansuri.
Alina, Ade cum e cu tanti? Mananca mai bine sau tot asa?
Flavia, tu de ce esti fara chef? 
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
pufymic spune:
Ada noi am facut doar copro si exudatul faringian(la pitici) iar pentru noi ca parinti n-am mai facut analizele ca le au deja de la cel mare.
Stiu si eu de grupa aia cu educatoare dar ziceau ca e pentru copilasi intre 2 ani jumate-3 ani....asa ca Nicolas nu s-a incadrat in grupa de varsta...![]()
Care-i faza cu grupa zero de la scoala?ca eu nu am auzit nimic...
Na ma duc sa ma intind un pic ca acusi imi vin piticii acasa....
gabitzica spune:
Ioana nu ai auzit de proiectul de modificare a legii invatamantului? Vor sa renunte la grupa pregatitoare de la gradi si sa faca grupa 0 la scoala, unde copiii vor merge obilgatoriu de la 6 ani.
Mie mi-a cerut la gradi si aviz epidemiologic pentru Tudor. Mi-a zis ca trebuie in fiecare an si ala.
Melania 14 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Carmen , elevii tai raspandesc vestea ca ai gemeni. Am mai auzit ca esti super al dracului Daria- 29.01.1999 ;Alex - 07.02.2003 ;Matia - 31.10.2006 ;Victor -28.03.2008![]() |
Miha in povestile lor gen telefonul fara fir se poate orice.Iti dai seama cat de al dracului sant din moment ce am gemeni
.Moni e faina rochia si te avantajeaza.De fapt si lui Gabi i-a placut.Ore de ce?
.Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
CARMEN am vizionat si eu pozele de la botez si am vazut ca aveai un model asemanator de rochie.Da' cine te vede, n-ar crede ca numai ce-ai nascut!!! Vad ca si Ovi s-a facut siluet bine! Ala micu e un dulce.Tot asa grijulie e Melania cu el? Am vazut-o si pe nasa Diana,arata foarte bine!
MIHA tare mi-au placut pozele de la munte,nu mai stiu unde ati fost,prin judetul Cluj cumva? Mai da' chiar se vede ca mananca bine ai tai,Matia are niste bulanase de iti vine sa il papi tot si cred ca Victor ii cam calca pe urme!
IOANA spor la treburi,sper sa se acomodeze Nicolas si sa nu mai planga ...
ADA eu am avut noroc ca au inscris-o pe Diana desi n-are inca 3 ani,cred ca va fi cea mai mica din grupa ... A cam comentat directoarea ca numai de la 3 ani in sus ii iau in gupa mica.Pana la urma cred ca a trecut acolo ca are deja 3 ani,asta dupa ce am asigurat-o ca nu mai are pampers,ca mananca singura,se imbraca/dezbraca singura etc. Da' probabil ma mult a contribuit ca o cam stiau pe mami de la magazin,am inteles ca-i sunt cliente ceva educatoare si ingrijitoare de pe acolo.Maine merg sa vad la ce educatoare e Diana - sunt doua grupe - ca luni cand am trecut pe acolo erau in sedinta toate.As vrea sa i-o si prezint Dianei din timp ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
de