Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina eu am vazut pozele ca mi-a zis Miha de ele. Super!
Eu sunt ca naiba cu rinita mea. Asa mult am tusit aseara ca acum am febra musculara la burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti,eu inca nu am apucat sa vad nicio poza,doar v-am citit,ca am cam umblat brambura azi,iar acasa si ieri si azi,in loc de facut conta, am citit romane (azinoapte pana la 2 )
Mi-am gasit la Armonia rochie de nunta rosie,ce ma bucur!
GABI am scapat si de Af-ul ala,s-a incheiat controlul ,deci m-am scapat de-un gand ! Sanatate sa iti treaca rinita aia!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ce romane, ce romane?
In ultimul timp eu mi-am cumparat o gramada de carti on line de la Humanitas, dar n-am timp sa citesc, de fapt n-am timp de nimic.
Vreau mai mult timp!!!!!!

Gabi, iei ceva pentru rinita?

Miha, catelul vorbitor e mortal.
Azi n-am avut treaba cu Adelina ca a avut ocupatie, o gramada de jucarii noi. S-a jucat cu toate, de fiecare era preocupata.
Mer sa vizionez si eu pozele tale, le-am vazut doar de la Ada si de la ziua Adelinei.
De unde ti-ai cumparat rochie?

Fetelor, hai sa va povestesc o faza faina de-aseara. La ziua Adelinei era si o fetita Alexia(3 ani), a unor prieteni (e colega cu Alesio la gradi) si s-a "lipit" de Matia. Le spunea la toti ca Matia e fratioara ei (ea ii singura la parinti). La un moment dat vine la masa urland, nu stiam ce-a patit, ne-am speriat ca a cazut sau s-a lovit...problema era ca (,)copiii i-au zis ca "fratioara" ei e baietel(adica Matia). Am ras cu toti de numa.
A, inca ceva...eu cu Gabi suntem pe cale sa ne incuscrim.
Ieri in drum spre Cuibul Cococrilor Ioana le-a zis in masina ca "vede Dagos chitza" (ca ii vede Dragos rochita de pe ea). Toata seara a fost dupa Dragos si daca vroia sa vina la Gabi il chema pe Dragos sa vina cu ea si veneau de manuta, asa scumpi erau, mai ales Ioana ce cumintica era langa Dragos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ADELINA
O copilarie minunata iti dorim
Alina, sa va traiasca fata si sa va aduca numai saisfactii

Mergi la inceput

Multumesc Clau!
Cum stai cu scoala de soferi, ai mai avut ore de conducere?

Edit: Am vazut acum pe Aradon ca iar a fost un accident mortal azi intre Nadab si Simand. Unul a intrat in depasire si a intrat in cel care venea din fata...a murit cel din fata, nevinovatul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Adelina Sa cresti mare, uminte si sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Da, se pare ca Ioana a facut o pasiune pentru Dragos. Tot il pomeneste de cand ne-am intalnit saptamana trecuta la strand, o data a zis "peten Dagos"= Dragos e prietenul ei.Iar acum cu "vada Dagos chitza" a fost mortala. Si vad ca stie sa isi atinga scopul de mica...Nu stiu ce facea si cum il ademenea pe Dragos , ca au venit de cel putin 5 ori de manutza din camera de joaca la noi la masa, si tot de manuta mergeau inapoi.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ADELINA!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Mortala Ioana cum l-a agatzat ea pe Dragos
N-am apucat sa ma uit decat la cateva poze,ca vreau sa le vizionez pe toate impreuna cu Diana,cand se trezeste.Iar aseara a dormit la mami.Am apucat insa sa vad ce motz sexy avea Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Adelina!
Alina, sa va traiasca fata si sa va aduca numai bucurii!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Gabi, Moni, Cristina M., multumim!

Mergi la inceput