Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu am vazut-o si pe Timi intr-o poza cu tortul, e mare! Carmen, foarte frumoasa rochia, ai aratat superb. Diana la fel, foarte frumoasa, mi-a placut mult si rochia ei. De Serban ce sa mai zic, un dulce. Tortul deosebit, n-am vazut mai "modelul" asta. Si locatia a fost faina pentru copii.

Noi suntem la Alba de ieri. Ne-a adus Teo ca a avut ceva treaba aici, ca eu as fi venit doar de azi. Ieri am facut deja zacusca, azi facem bulion. Copiii sunt la bunici la cativa kilometri.
Sambata mergem la nunta aici cu mic cu mare.
Alina, distractie faina maine la ziua Adelinei!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/12577492@N04/2804195756/in/photostream/" target="_blank">aici e Timeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau !
Ieri m-am intalnit cu Carmen la cabinet la doctorita de familie.Am fost ca are Maia ceva bulinute pe gat de la caldura.Arata tare bine, nici nu zici ca numai ce a nascut, si l-am vazut si pe Serban live, care e un scumpic, si pe Mela din poze;o adevarata domnisorica.
AM vazut si poze cu pufisorii Ioanei;ce figuri sunt cand asculta ei cu stretoscopul.
Clauditza foarte frumoasa cu rosia rosie, si Raul foarte elegant.Am uitat sa-ti urez multi km cu masina cea noua fara evenimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada eu nu cred ca e Timeea fetita care zici tu. Uite www.flickr.com/photos/12577492@N04/2803340609/in/photostream/" target="_blank">aici o vezi mai bine.
Distractie placuta sambata la nunta si spor la facut conserve.

Mergi la inceput

Ioana , acomodare cat mai usoara la noul job!
Pe mine si pe Cipri , ca e in concediu si el, ne terorizeaza Maia de vreo cateva zile.Seara cerea lapte si cand primea canuta ei cu lapte urla de nu o mai uteam opri si tot nu , nu nu zicea.I-am dat si cu pai si cu cacao in el si nu a vrut nicicum sa bea. Ieri la pranz a cerut papa si cand a primit papa iara s-a pus pe urlat si tot nu si nu.Cand o dadeam jos din scaun striga dupa mine ca vrea papa dar nu vroia nicicum sa manance nimic.Acuma dimineata a cerut lapte si l-a si mancat fara scandalul cu care ma obisnuise.Sper sa-si fi revenit si imi place sa cred ca de la canini i se trage comportamentul asta ciudat din ultimele zile, ca in ultimele 2 sapt i-au rasarit 3 si mai e inca foarte umflata gingia in zona celui de-al patrulea.

Mergi la inceput

Gabi, si mie mi s-a parut dup-aceea ca n-ar fi Timi, parea prea lunguta manutza din poza ca sa fie ea. Dar din profil seamana, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Na ceau fetele!

Carmen am vazut si eu pozele(cateva ca n-am vreme...) si am remarcat cat de sexoase sunteti tu si nasa lu' ala micu!Si tortul ala....am salivat, mai bine nici nu ma uitam la el!

Fetelor merci de intrebari...a fost bine in prima zi de lucru, am circulat o gramada(traiasca emetostopul) dar cazuri nu am avut cine stie ce...Diseara intru din nou in tura pana dimineata la 8....
Ce ma bucur e ca nicolas a inteles ca-s la sv si nu a urlat dupa mine decat vreo 5 minute ieri...si e mare lucru!

Ada spor la pus chestii peste iarna!

Na ma duc sa mai si invat ca am o gramada.... pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana ma bucur ca e bine la noul servici,
Miha la hotel Phoenix am facut botezul(e la iesirea din Arad vis-s-vis de Verbita)).Initial era inchiriata terasa dar pt ca a plouat am intrat inauntru.Nici prin gand nu mi-a trecut cand am facut rezervarile ca va ploua .
Cat despre faptul ca sunt mai slaba decat inainte ,nu sunt.Doar fata mi-a revenit la stafidia de dinainte la care se mai adauga si freza mea.... si probabil ceva cearcane.Nu stiu dar orice culoare si tunsoare-mi fac tot ca naiba-mi sta.De vina cred ca e bretonul care l-am taiat ca fraiera inainte de a naste.

In rest multumesc de aprecieri,am sa le transmit si nasei.Oricum acum uitandu-ma pe poze vad ca nu s-au incarcat toate.Probabil nu am mai avut loc.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

ceau, fetele!
Venim si noi cu vesti, nu tocmai bune...
Anita face febra de doua seri, am fost cu ea la dr. azi si ne-a dat antibiotic! Cica are angina acuta. Adica "putin rosu-n gat".
Miriam e ok, deocamdata... sper sa ramana asa!..

Cristina, pe la "mamici de gemeni" nu mai "treci"?

si weekend placut va dorim!

Mergi la inceput

Sanatate la Anita!
Maia e din nou cumintica si nu mai face greva foamei.Astazi sau maine mergem la Firiteaz.
Weekend placut !

Mergi la inceput