Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
pai draga, se ia mirul in ce camera? in una mica, nu e asha? in care nu o sa intre prea multa lume, tu, nasha, mama ta ca e casa ei, si gata, ca ramanetsi fara oxigen!!!!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Cleo, sa traiesti, bine ca m-am bagat din nou pe forum inainte sa ajunga Iuby cu soacramea!!!!!!!!!!!! Te iubesc nespus!!!!!! Vezi, eu de nervi nu mai gandesc!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Salut! ...eu ca si Cleo nu rezist fara dulciuri si sunt ferm convinsa ca bebe face colici indiferent de cum papa mama...scosul aerului si debridatul sunt eficiente! Eu am baut si Pepsi si bb nu a avut nimic...nu am exagerat...cate un pahar. Va pe toate!Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Mihaser, eu am intrebat Dr. daca Victoria nu doarme din cauza ca mananc eu cioco (2 cioco/zi) si beau pepsi (2 cutii/zi=700ml). Mi-a zis ca cioco nu o afecteaza in nici un fel, asa ca pot sa mananc cate vreau (ca nu-s la dieta) si pepsi si cafea, ea primeste 1% din ce beau eu, asa ca nu e nici asta; cica asa e personalitatea ei. Imi statea pana cam acum o luna si cate 6-7 ore treaza si nu era nici maraita, nici semne de oboseala nu dadea. Acum s-a mai lenevit, doarme de la 9am-12-1pm, dupa care cate jumate de ora- o ora maxim, pana la 7:30pm-8pm cand o pun la culcare. Dar ea e ok asa.
_
Victoria Isabella
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Bogdan mi-a spus ca venise la spital o familie de tigani cu un baiat de 2 luni cu un cercel intr-o ureche. Astia macar erau trendy, pastrau masculinitatea baiatului... Dar tot idioti sunt! Mai, eu nu reusesc sa-mi scot din cap articolul cu vaccinarea si autismul. Sunt foarte suparata ca nu l-am citit inainte, cred ca ma riscam si adoptam schema propusa de ei... ce ma streseaza acum...nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine... In afara de Miss mai e careva care nu vaccineaza bb pana la 2 ani??? Macar daca ii faceam separat, nu vaccinul multiplu...si nu si prevenarul... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
Ce vaccinare iubita, si ce autism, please repeta si ptr chiulangioaica de mine, please....
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alex@Sara spune:
| citat din mesajul lui ileanna Buna mamici Sunt de la odiseea iulie - august. La noi la odisee este o mamica care sambata si-a pierdut puiutul. A trait o lunita, doar in spital si a murit din cauza unei malformatii la inimioara dupa 2 operatii. Camy colega noastra de odisee este mamica lui, este o fata tanara si era o graviduta dulce si plina de optimism ... pregatise absolut tot pentru venirea lui bebe. Noi am deschis un subiect despre durerea lui Camy la Sufletul Credintei si speram sa ajutam sa nu se inchida in ea si sa vorbeasca despre durerea ei. Va rog daca vreti sa treceti si voi pe acolo cu o vorba. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125482 Va multumesc si multa multa sanatate la puiuti!! mama gandacelului Vladut , 08.07.08http://community.webshots.com/user/my_margaret |
Doamne ce nenorocire.mai devreme am plans debucurie,pt ca o prietena virtuala a acceptat sa ma ajute fara sa ma cunoasca,iar acum plang pt durerea parintilor care sper sa gaseasca puterea de a trece mai departe.Dumnezeu sa il aiba in paza pe ingerasul mic.
Doamne,nu pot sa imi imaginez ce a s face daca ar pati Alexelul sau Saruca ceva!
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
cadina spune:
Cleo, esti de vis! Ce ne-am face fara tine...
Acum a iesti mama nitel cu baiatul afara, scriu si io rapid noutatile, ca sunt tare mandra de unele dintre ele.
Ieri, l-am impartasit pe Cosmin. Ne-au spus nasii ca ar trebui impartasit la maxim 40 de zile si ne-am gandit ca rau n-are de ce sa fie. Asa ca ne-am dus la Manastirea Antim si Cosmin a primit prima impartasanie si binecuvantare chiar de la preasfintitul Vincentiu. A fost frumos...
Partea urata a fost ca i-a cazut baiatului suzeta pe jos si tac-sau intr-un exces de zel, a luat-o si i-a bagat-o in gura. Imi venea sa-l pulverizez... frate daca nu fierbe si sterilizeaza alaturi de mine suzete si biberoane as fi zis, ca deh, nu stia omul... dar asa... M-a umplut de nervi. Acum, sper ca doar o sa-i creasca imunitatea copilului, ce naiba sa mai zic si eu...
simonacip spune:
Cadinutza, stai linistita, nu pateste nimic puiul, ai sa vezi, mai ales ca s-a impartasit
.
Multumesc iar fetelor de complimente la adresa baietilor mei.
Inais, buna cite o zi d'asta de forumeala, nu?
Mihaser, lasa ca va reuniti iar toti in casa curata, sa vezi ce bine va fi..Pe caldurile astea eu cred ca se usuca rapid si usi si tot
Alex&Sara, ce bine ca aveti curticica!!!
Iar in ce priveste parintii tembeli, eu zic ca nu e mult pana la a adopta copilul un mod de comportament aberant. Din moment ce el e invatat asa de mic, atunci cind i se formeaza comportamentul, preferintele, etc...nu e mult pina la a ajunge un deviat.Si oricum societatea n-ar trebui sa accepte un astfel de comportament..Sa fim indulgenti, toleranti, dar unde trebuie.Destul ca homosexualii sunt aproape acceptati...Sper sa nu ajungem incet incet sa acceptam si pedofilii si etc..nu mai zic.Dar e cert: parinti inconstienti.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
melly23 spune:

cristian andrei si sara elena de mihbut= 4 lunite
rares sebastian de emycor=3 lunite
elena_q 

Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
Cleo e prea mult spus clovn. Cadinutza Sper si eu sa vina lapticul inapoi. Si eu ma gandeam sa oparim 2 minute fructele ca sa le decojim usor...dar nu prea am eu experienta la congelari...Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
bine, bine, raspunzatoare cu buna dispozitie si ridicatul moralului!!
a, si cat de oparit, io de aia ma gandesc la steamer!! ca la aburi tot aia e, numai ca nu se dizolva in apa nik din fruct. Zic ca la pruna e mult mai usor.
Si faptul ca pot face compot fara zahar, nu stiam, dar o sa fac de prune si pere. Sarutmana pt idee mihaser! sa ne mai dai tips& triks de la mama ta!!! io is din aia cu dermatite, alergii, etc.
alex@sara, mult succes cu cei 2 pui!! nu e usor.... dar e bine care reusesti sa le faci un program. sau incerci. Mie nu imi iese!!!

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui ileanna Buna mamici Sunt de la odiseea iulie - august. La noi la odisee este o mamica care sambata si-a pierdut puiutul. A trait o lunita, doar in spital si a murit din cauza unei malformatii la inimioara dupa 2 operatii. Camy colega noastra de odisee este mamica lui, este o fata tanara si era o graviduta dulce si plina de optimism ... pregatise absolut tot pentru venirea lui bebe. Noi am deschis un subiect despre durerea lui Camy la Sufletul Credintei si speram sa ajutam sa nu se inchida in ea si sa vorbeasca despre durerea ei. Va rog daca vreti sa treceti si voi pe acolo cu o vorba. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125482 Va multumesc si multa multa sanatate la puiuti!! mama gandacelului Vladut , 08.07.08http://community.webshots.com/user/my_margaret |
condoleantse. Imi pare nespus de rau cand aud de pui mici ingerasi.

- cuvintele nu sunt de ajunsDoamne, in ultimile 2 luni, e al 2lea bebe cu probleme la inimoara, care nu supravietuieste. Si mai stiu inca 2 copii, cu tratamente...
Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatoase.
o
povestea nashterii
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui simonacip Cadinutza, stai linistita, nu pateste nimic puiul, ai sa vezi, mai ales ca s-a impartasit .Multumesc iar fetelor de complimente la adresa baietilor mei. ![]() Inais, buna cite o zi d'asta de forumeala, nu? Mihaser, lasa ca va reuniti iar toti in casa curata, sa vezi ce bine va fi..Pe caldurile astea eu cred ca se usuca rapid si usi si tot ![]() Alex&Sara, ce bine ca aveti curticica!!! Iar in ce priveste parintii tembeli, eu zic ca nu e mult pana la a adopta copilul un mod de comportament aberant. Din moment ce el e invatat asa de mic, atunci cind i se formeaza comportamentul, preferintele, etc...nu e mult pina la a ajunge un deviat.Si oricum societatea n-ar trebui sa accepte un astfel de comportament..Sa fim indulgenti, toleranti, dar unde trebuie.Destul ca homosexualii sunt aproape acceptati...Sper sa nu ajungem incet incet sa acceptam si pedofilii si etc..nu mai zic.Dar e cert: parinti inconstienti. Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
io gandesc altfel, Simona. Poate sunt io mai toleranta, mai ingaduitoare, dar multi care au luat-o razna nu isi revin pt ca noi suntem intolerantsi. Daca nu i-am marginaliza de tot, daca i-am trata ca pe nishte oameni normali, s-ar simti si si-ar reveni. De, terapia integrarii.
pot sa mai dau un exemplu?
stiu ca o sa imi aprind paie in cap, ca am mai trecut prin scandal candva, dar mai avem aici o mamica, cu o situatie putin mai speciala decat noi. Si care se plange f. mult de de 'cat de greu ii e si cat de diferita e'. Din punctul meu de vedere, are o viatsa grea, dar nu mult diferita de a noastra; diferentsa e in mintea ei si in cum vorbeste si se poarta.
Ca in cele mai multe cazuri, Daria_ioana, si multi oameni speciali, constienti ca sunt aparte, nu reusesc sa se integreze pt ca doar se plang, dar nu pot sa separe conceptele
-eu sunt vinovata
-eu pot sa schimb
Aici,in punctul acesta, noi ce oarecum normali (sau mai ecxhilibrati) putem interveni. NU direct, ci prin exemplu, atmosfera -si sa ii tratam la fel ca pe ceilalti, nu partinitor, nu compatimitor, ci ca pe o persoana normala. De aceea cred ca tolerantsa e un lucru f. important pt echilibrtul societatii.
Si mie mi se pare ca nu e o caracteristica a romanilor.
Asha gandesc io.
nu dati cu roshii, is inca scumpe, in piatsa Sudului -2 lei alea zborshite!
P.S. dati cu pepeni. Sau pere. Sau prune. Sa combatem

o
povestea nashterii

gandacelului Vladut
, 08.07.08