Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
inais spune:
Alysh cadouri acceptam...suntem timide, dar acceptam!...Este foarte iubita micutza mea...a primit o gramada de cadouri de la diverse persoane care nu o cunosc personal dar care i-au vazut pozele. De curand o prietena a soacrei mele i-a trimis din Franta (hihi) o rochitza si nu stiu ce set de ingrijire si inca ceva...am uitat. M-a surprins placut...o persoana relativ necunoscuta, dar care a vazut-o si a placut-o in poze!
Asa ca...nu ne suparam!
Poate asa ne mai vedem si noi!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
leeloo2004 spune:
Buna ziua mamici si pitici!
Cum azi implinim si noi 3 luni, am zis sa va spun bilantul masuratorilor - ieri a fost pediatra la noi - deci Tudor are 6240g si 62 cm. pediatra imi spune ca nu prea e multumita de cit a luat in greutate luna asta - respectiv 680g si ca pina la 4 luni ar trebui sa ia cam 750g pe luna...dar mie mi se pare ca Tudor e ok si ca a crescut numai bine! Cu diversificarea ea mi-a sugerat sa incepem pe la 3.5 luni cu suc de morcovi si apoi de mere, dar eu m-am hotarit sa incepem dupa ce implineaste 4 luni, respectiv dupa ce ne intoarcem din concediu.
Cam asta ar fi, ma duc sa-mi fac si eu o salata ca toata ziua azi am fost pe drumuri si peste putin timp vine mama cu ariciul sa-i dau si lui de mincare...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
Neata fetelot...Zic neata pt ca abia m-am sculat din somn...somnul de pranz. Si m-am trezit pt ca am visat (ingrozitor de real) ca-l pierdusem pe Mati am meu. S era ingrozitor nici nu puteam sa-l strig ca sa-mi raspunda, cosmar sinistru..uitasem efectiv momentele alea in care 'umblasem' ultima oara cu el. M-am trezit (bucuroasa ca-i langa mine, dormind )si nu m-am mai culcat la loc.
Jady, bine ai venit, sa-ti traiasca flacaul..
Inais, Esme, multumiri pt laude. Acuma zic ca, chiar ca mi se pare ca-i numai meritul lui bb, nu m-am simtit niciodata vreo laptareasa(aici Inais stie) si chiar nu inteleg din ce creste asa de bine.Inais, invitatia la praji...ma rog...la botez
era pentru fetele din imprejurimi, nu pentru noi, ca dc e p'asa vin si io indata. Ce?
Credeti ca eu nu pot sa maninc PUTIN din fiecare
??Ah, Esme, sa stii ca ma gindeam sa fac niste exercitii pentru brate (cu bb evidement)
, poate s-or mai subtia si ele asa.
Doloress, abia astept sa vina si la noi vremea superba de care vorbeai...mmm racoare, vreme de primavara. Bucura-te, sper sa va tina mult vremea asta ca-mi amintesc ce greu iti era iarna acolo si cit te compatimeam ca nici eu nu suport frigul..![]()
Socrate, Stefany_P, ofof, vreun puseu de crestere..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Leeloo, sa-ti traiasca flacaul, amindoi de fapt...Ce au dr-ii astia? Si eu zic ca a luat totusi bine in greutate, e un copil normal, cum e si Mirci al lui Sis, parca tot asa are dimensiunile...Si mai bine ca incepi mai tz diversificarea..Concediu zici...pai placut sa fie si sa veniti cu poze si odihniti.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lilly79 spune:
Buna fetelor si bebelusilor
leeloo mie mi se pare super cum a crescut Tudor si in poze arata tare bine.Eu cred ca din cauza pediatrilor/doctorilor suntem unele obsedate de greutatea bebelusilor.Si daca ar fi luat in greutate 749g ce-ar fi zis?
Copilasii nostri nu-s matematicieni...inca.Se dezvolta in ritmul lor.Ma bucur ca nu o bagi pe pediatra in seama.Julia are peste-o saptamana 3luni si are in jur de 5.8 kg si vreo 62 cm.Eu is f multumita de cum a crescut si-am scapat de obsesia cantaritului zilnic (de cate ori manca o cantaream
).Acum o cantaresc doar saptamanal.
Ma duc sa mananc si revin, dar trebuia neaparat sa scriu ce cred despre greutatea bebelusilor.
Poze
Lilly ,mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Stefany sa stii ca si mie alocatiile mi-au venit destul de tarziu, nu stiu de ce, poate pentru ca iti vin la 3 luni. Deci din mai de cand am depus eu quebecosii mi-au trimis cecul pe 30 iunie iar federalii pe 18 iulie. La federali trebuia sa trimiti certificatul de nastere al copilului, ei si eu nu il aveam, asa ca am trimis acel act neoficial pe care mi l-a dat de la spital. Si cand am vazut ca nu mai imi trimit am sunat la ei si imediat mi-au trimis dupa ce am sunat. Sie cam aiurea ca trimit un cec la 3 luni, deci banii aia se duc rapid si trei luni stai si-astepti.
In legatura cu sfarcurile, crema Lasinoh e foarte buna, poti alapta si cat esti data cu ea. Se poate de la pozitie sa te doara, sa ai grija sa deschida bebe gura mare mare, sa cuprinda si din aureola.
Asteptam cu nerabdare pozici si de la tine!
Leeloo mie mi se pare ca bebe arata foarte bine, nu te stressa cu ce zic doctorii astia, eu cred ca vor sa ii faca pe toti obezi. 
Simona groaznic vis! Eu nu visez insa cateodata imi trec cate scenarii prin minte, nu stiu de ce, ma apuca groaza,
. Iata asa ne e dat noua mamelor, sa ne facem griji de acuma pana la sfarsitul vietii.
Alysh nu baga in seama toate gurile binevoitoare, tu mergi linistita si te relaxeaza! Eu de exemplu nu pot merge nicaieri cu bebe, e de groaza in afara casei, urla incontinuu, as vrea sa am cu cine sa il las si sa ies si eu macar la o terasa jumate de ora sa ma aerisesc. Cat a fost mama tot nu am putut, caci apoi s-ar fi suparat mama ca o las singura in casa, ea voia si ea la plimbare si pe de o parte o intelegeam ca avea si ea un concediu dupa un an de munca. Asa ca si eu tanjesc dupa cateva minute de intimitate si relaxare, si asta nu ma face sa ma simt mama denaturata deloc. Am zis ca atunci cand mai creste macar cateva ore chem un baby-sitter si ma duc si eu la un concert, astea imi lipsesc tare mult, eu eram nelipsita de la Filarmonica.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo2004 Buna ziua mamici si pitici! Cum azi implinim si noi 3 luni, am zis sa va spun bilantul masuratorilor - ieri a fost pediatra la noi - deci Tudor are 6240g si 62 cm. pediatra imi spune ca nu prea e multumita de cit a luat in greutate luna asta - respectiv 680g si ca pina la 4 luni ar trebui sa ia cam 750g pe luna...dar mie mi se pare ca Tudor e ok si ca a crescut numai bine! Cu diversificarea ea mi-a sugerat sa incepem pe la 3.5 luni cu suc de morcovi si apoi de mere, dar eu m-am hotarit sa incepem dupa ce implineaste 4 luni, respectiv dupa ce ne intoarcem din concediu. Cam asta ar fi, ma duc sa-mi fac si eu o salata ca toata ziua azi am fost pe drumuri si peste putin timp vine mama cu ariciul sa-i dau si lui de mincare... Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
tiii, noroc ca e relaxata dr mea!! ca noi aveam la 3 luni 5810gr.
Crizele astea ca nu a luat 750gr le are socrul meu!
intradevar, cartea Caprarilor asha zice, primele 4 luni, un minim 750gr pe luna. dar e o idee invechita, care mi-a dat multe nopti planse si stres.
Dr mea, desi am fo la prima luna, la control la 25 zile, si aveam +400gr, a zis sa CONTINUAM ASHA!! si erau 400gr, hai capana la sf lunii, inca 6 zile, (ca era luna de 31 zile
Asha ca...nut e agita.
a, si noi am avut aproape 4 kile la nashtere!!! dar ce sa ii faci, fiecare mananca inr itmul lui. Bine ca creshte,
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
jady spune:
CLEO dracuta esti super pozitiva si mi se pare ok asa nu iti dai mari batai de cap TE ADMIR...LEELOO a luat fain iubitu tau si eu mam confruntat cu aceasi probloema trece mai incolo incepem cu papi si iau ei in greutate. Fetele multumesc pt primire.inca odata CLEO sunt fan de al tau
.