Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Neata burticutze
Aly te asteptam cu puiutul sanatos acasa !
Inca o data bafta fetelor care merg astazi la doctor !!!! Va asteptam cu vesti bune !!!!
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
mamici, apelez si eu la voi
Eu trebuie sa am la mine la spital hainute pt bebe - dupa ce il nasc il imbraca in hainutele pe care le duc eu. Eu il nasc cam peste 2 sapt - deci tot 30 grade afara asa ca intrebarea este:
- body - il iau maieut sau tricouas?
- scutecul de care? (adica finet simplu albe sau diverse??)
Andy.p - pupici . Andy cum se impaca cu ideea surioarei?
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
denisa Andy are momente in care mai incearca sa ne atraga atentia prin tot felul de prostii si ne tot pupa ..vrea sa fie sigur ca-l iubim,are zile in care e suparat si atunci tre sa stam de vorba cu el...dar ne asigura tot timpul ca o va iubi taaaaare mult pe bb-lina.
Ptr spital te sfatuiesc body tip tricouas.Eu scutece duc de cele de la pampers.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g mamici, apelez si eu la voi Eu trebuie sa am la mine la spital hainute pt bebe - dupa ce il nasc il imbraca in hainutele pe care le duc eu. Eu il nasc cam peste 2 sapt - deci tot 30 grade afara asa ca intrebarea este: - body - il iau maieut sau tricouas? - scutecul de care? (adica finet simplu albe sau diverse??) Andy.p - pupici . Andy cum se impaca cu ideea surioarei? 36 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Eu am luat body cu maneca lunga ca sa nu aiba asistentele ce comenta si sosete. Finet/scutec le dau ei din spital nu cred ca este nevoie sa iei cu tine.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
babytza spune:
Denisa eu am luat pentru spital body care se prinde si intre picioare nu camasute pentru ca ii tin mai bine la spate. Scutecel cred ca poti sa ii iei de care vrei...Te cearta cineva daca are model desenat ??
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
Denisa, eu te sfatuiesc sa ii iei body-uri cu maneca scurta ca tot cald se anunta in continuare, inclusiv in septembrie, si niste scutece de finet si prosopele ca sa ai pt cand il schimbi, alaptezi si speli.
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Boo spune:
Neata si de la mine !
Eu dorm bine noaptea, nu ma chinui decat pana adorm sa-mi gasesc pozitia, dar dupa aia e ok. Nici la pipi nu ma duc prea des, eventual doar o data/noapte sau direct dimineata pe la 6-7.
Ieri am inceput sa-mi fac bagajul de spital. Am zis ca poate poate sa aprinde si la mine vreun bec, dar nimic ..
Aly tinem pumnii stransi sa fie bine bebe, indiferent daca iese acum sau mai sta un pic.
celor care mergeti azi la eco, sa veniti cu vesti bune si poze frumoase !
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
denisa.g spune:
Multumesc frumos mamici – mergem diseara sa cumparam hainute la baietel . Daca luam diseara hainutele ma linistesc si eu : bagajul meu e gata, bebe are patut, carut, londou, pampersi, creme……, nume ii mai trebuie si lui saracu dar inca suntem nehotarati. Sa rezolvam diseara hainutele si apoi ne concentram pe nume.
Multi pupici tuturor mamicilor
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
ratonelu spune:
neata si de la mine,
raportez un week-end cu plimbari la tara si ieri ...shoppingggggggg.....pt bebe.....patut,cadita,termometru,creme,uleiuri,betisoare...etc.
inclusiv pt mami....."moartea pasiunii" si camasute...
carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
clau_geo spune:
bravosss Ratonelu, te-ai delectat care va sa zica in weekend si ai si cumparat o groaza de lucrusoare, felicitari!
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI